Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να γίνει και να πετύχει αλλά δυστυχώς αν δεν αλλάξουμε υποδομές στην Ελλάδα τίποτα δεν θα πάει όπως θα πρέπει και όλα όπως και οι ταχύτητες θα είναι ονομαστικά όπως είναι και τόσο καιρό... Απέχουμε πολύ!

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ζητω συγγνωμη αλλα τα παρακατω περιλαμβανουνε ισως φλυαρα off topic

Η τελευταια λεξη της τεχνολογιας κοστιζει σε χρημα μεταξυ αλλων. Αν δεν εχει καλη σχεση τιμης-ποιοτητος τοτε αφορα επαγγελματιες (που μπορουνε να κανουνε αποσβεση) και λατρεις της πολυτελειας.

Τα ελληνικα νοικοκυρια δεν εχουνε αναγκη να καταχρεωθουνε για οπτικη ινα. Επισης δεν χρειαζεται να χρεωνονται για εορτοδανεια πχ ακριβο κινητο με δοσεις αλλα αυτα ειναι αλλη κουβεντα.

Οι ταχυτητες απο ενα σημειο και μετα οπως προειπωθηκε αξιοποιουνται απο υπηρεσιες streaming κυριως. Για καποιο λογο ο ελληνας δεν πληρωνει ευκολα τα αΰλα προιοντα (πχ 1ευρω/κομματι downloading μονο και μονο απο σεβασμο copyrights) οπως πχ ο βορειοευπαιος ωστε να πληρωνει ταινιοκαναλα αδιαφορωντας για "δωρεαν" πατεντες τυπου greek-movies. (δεν νομιζω να γινεται λαικο προσκυνημα σε connX-tv κλπ)

Να τελειωσουνε καποτε οι καραμελες τυπου ειμαστε μπανανια , εχουμε απατεωνες κλπ. Ολες οι εταιριες/ιδιωτες που θελανε κερδος φτανουνε οσο τους παιρνει για να το επιτυχουνε και αυτο δεν ειναι μονολεκτικα καλο η κακο στα πλαισια του ασπρου/μαυρου. Αν θες να βγαλεις λεφτα και μπορεις, το κανεις μεχρις οτου σου επιτρεπει η ηθικη σου και φυσικα ο νομος.

ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΑΔΑ / ΗΠΑ / ΚΙΝΑ, ΕΙΤΕ ΟΤΕ / INTEL / MICROSOFT, ΕΙΤΕ ΜΕΣΑΙΩΝΑ / ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ / 2010 τον επιχειρηματια ενδιαφερει το κερδος παντα και παντου

Η διαφορα ειναι εφαρμογη νομου, ο Γερμανος κολωνει να λαδωσει στο κρατος του αλλα οχι στην Ελλαδα (βλ Siemens)

Εσυ αγαπητε αναγνωστη αν βρεθεις στην Αγγλια δεν τολμας να αναψεις τσιγαρο στην pub ενω στην ελληνικη ταβερνα στα @@ σου - και δεν εισαι ουτε κακος ανθρωπος ουτε χαζος. -ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟ-

Κατι τελευταιο, δεν χρειαζεται μοιζερια σε ΟΛΑ.

Ο Αγγλος παντα θα εχει πιο φρεσκοτερη + φτηνοτερη τεχνολογια απο τον Ελληνα ΑΛΛΑ χαμηλοτερη απο του ΙΑΠΩΝΑ. Δεν πιστευω να κραζει εξισου μηχανικα την χωρα του που ειναι παντα πισω τους. Επισης αν γνωριζει ζηλευει την τιμη γης οικοδομης φαρμακων ταξι δικηγορων αναλογικα των μισθων που απολαμβανει ενας Ελληνας. Οπως και γελαει αμα μαθαινει ποσο πληρωνει ο Ελληνας αναλογικα των μισθων παντα τον καπουτσινο και το σουπερ μαρκετ.

Αντιστοιχα αμα ο Αμερικανος δει ενα ΤΕΙ ή το ΚΑΤ τα βρισκει παρακμιακα αλλα αμα του πεις οτι δεν πληρωνεις ΤΙΠΟΤΑ νομιζει οτι κανεις πλακα. Γιατι η διαφορα ειναι οτι αν τα βρισκεις παρακμιακα στην Ελλαδα πας σε κολλεγιο η ιδ. κλινικη ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να τα σκασεις ενω στα προοδευμενα states δεν εχεις την επιλογη του δωρεαν μετριας ποιοτητας .

Ειναι απαραδεκτο την στιγμη που δεν εχουμε φτασει σε πολυ σημαντικοτερα σημεια τους υπολοιπους ευρωπαιους να μας χαλαει και να βαφτιζουμε ΣΚΑΝΔΑΛΟ την μερικων ετων παλαιοτερη τεχνολογια διαδικτυου που μην ισοπεδωνουμε τα παντα, καλυπτει και με το παραπανω.

Και κατι τελευταιο μην θεοποιητε τον ΟΤΕ σε ποιοτητα DSL, το ξερουμε οτι σαμποταρει τους εναλλακτικους. Δεν το παιζω κακομοιρογλου αλλα να πανηγυριζεις fanboyικα οτι ο αγαπημενος παροχος ΟΤΕ υπερνικα σε σημεια τους αλλους αφου προηγουμενως αυτος ατιμωρητα επιρεαζει ειναι ΕΜΕΤΙΚΟ.*

* δεν το παιζω ιστορια, στο αλλο σπιτι δεν ηθελα ΟΤΕ αλλα εβαλα γιατι εκβιαστικα παρειχε ενα μηνα νωριτερα πορτες, αλλα βαριεμαι να το παιξω επαναστατης. Αντιστοιχα αμα ειχα μαγαζι στη νοτια ιταλια και μου ζητουσε η μαφια προστασια θα την εδινα, δεν θα το επαιζα παλικαρας προκειμενου μην με καθαρισουνε αλλα να φτασω να πιστευω το καλο που μου κανουνε και να λεω στο παιδι μου "και μην ξεχασεις στην προσευχουλα σου να ευχαριστεις τον κυριο Λορεντζο που μας προστατευει και ειμαστε καλα", εεε.... παει πολυ !!!

αλλο ενα σεντονι χωρις τονους - καλημερα

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι στην 24αρα μου γραμμη ειχα στις αρχες του 2008 ταχυτητα 19 και τωρα 2 χρονια μετα εχω 16.5

αυτό λέγεται crosstalk...

• Super Moderators
Δημοσ.
Και κατι τελευταιο μην θεοποιητε τον ΟΤΕ σε ποιοτητα DSL, το ξερουμε οτι σαμποταρει τους εναλλακτικους.

τουλάχιστον παίζει με όλους τους άλλους μέσω GR-IX χωρίς να ζητάει χρήματα για να έχουν την τιμή οι άλλοι να συνδεθούν πάνω του όπως κάνει η Forthnet, δίνει fastpath και έχει αρκετό bandwidth με εξωτερικό σε σχέση με τους άλλους που τσιγκουνεύονται να βάλουν το χέρι στην τσέπη...

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι σκαμε με τα καλωδια? αφου σε λιγο καιρο ολες οι τηλεπικοινωνιες ασυρματες θα ειναι αρα no crosstalk kai EMI φαινομενα και περιορισμεοι απο τον χαλκο.

Δημοσ.
ρε παιδια γιατι σκαμε με τα καλωδια? αφου σε λιγο καιρο ολες οι τηλεπικοινωνιες ασυρματες θα ειναι αρα no crosstalk kai EMI φαινομενα και περιορισμεοι απο τον χαλκο.

Λίγος καιρός = ;

Δημοσ.

Δηλαδη πιστευεις οτι εαν μεταβουν τα παντα σε ασυρματα μεσα μεταφορας τα οποια προβληματα (ονομασε τα οπως θες) θα μειωθουν; Δεν ισχυει αυτο που λες. Παρα τα προβληματα τους τα καλωδια ειναι μακραν ο πιο αξιοπιστος τροπος μεταφορας δεδομενων (απο την ασφαλεια υποκλοπης που για να γινει σε καλωδια χρειαζεται φυσικη προσβαση μεχρι τις παρεμβολες απο ξενες ασυρματες μεταδωσεις)

Δημοσ.

Δηλαδη ακομη καισ την ασυρματη μεταδοση παλι υπαρχει το φαινομενο παρεμβολων? Μα γιατι αφου θα λειτουργουνε οι επικοινμωνιες σε διαφορετικες συχνοτητες.

• Super Moderators
Δημοσ.

0 αξιοπιστία imho, σιγά μην στηριζόμαστε στα ασύρματα για να κάνουμε την δουλειά μας...

Δημοσ.
Δηλαδη ακομη καισ την ασυρματη μεταδοση παλι υπαρχει το φαινομενο παρεμβολων? Μα γιατι αφου θα λειτουργουνε οι επικοινμωνιες σε διαφορετικες συχνοτητες.

Και ποσες θα ειναι αυτες οι ερμες οι συχνοτητες για να ειναι διαφορετικες; Και ποσο σωστοι θα ειμαστε ωστε να μην βαζουμε παρανομα δικα μας μηχανηματα (για να πιασει και το υπογειο, να εχουμε και καλη ληψη με το laptop σε ολο το σπιτι και την αυλη), χωρις ελεγχο στη συχνοτητα αλλα και στην ενταση που θα κοτσαρουμε ενα "μηχανηματακι" για το σπιτι και τελικα θα πιανει και ο αλλος 5 τετραγωνα πιο περα;

Δημοσ.

θα χρησιμοποιουνται αφου κλειδια κρυπτογραφησεης και passwords. δΕν θα μπορει ο ενς να κλεβει τον αλλο.

Αν τωρα εγω βαλκω cosmote adsl μπορεις εσυ να τραβηξεις adsl απο μενα?

Δημοσ.

Άλλη μια ξεφτίλα για την Ελλάδα.

Η GOOGLE ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να προσφέρει 1GB συνδέσεις κι εσάς σας κοροϊδεύει ο οτε με την vdsl. 100 χρόνια πίσω θα είμαστε μια ζωή με αυτούς. Όταν οι άλλοι θα χαίρονται τεχνολογία εμείς θα παίζουμε με τα αυτοκινητάκια μας ακόμα.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=wusklcNKDZc[/ame]

Δημοσ.
θα χρησιμοποιουνται αφου κλειδια κρυπτογραφησεης και passwords. δΕν θα μπορει ο ενς να κλεβει τον αλλο.

Αν τωρα εγω βαλκω cosmote adsl μπορεις εσυ να τραβηξεις adsl απο μενα?

Δεν ειναι θεμα κλοπης. Με τα υπαρχοντα δεδομενα υπαρχουν 13 καναλια στα wifi. εστω οτι αυτα αφου γινει commercial η δουλεια γινουν 100 η 1000. Εστω οτι εσυ εκπεμπεις και λαμβανεις στο καναλι 5 και εχεις μια ωραια συνδεσουλα με τον παροχο. Εγω σαν γειτονας σου, ειμαι συνδεμενος με τον παροχο στο καναλι πχ 30. Αλλα μιας και θελω να πιανει και ο ξαδερφος απεναντι και να μοιραζομαστε τη συνδεση παω και παιρνω 2 AP και δυο κεραιες 18-24dbi και οτι υπαρχει αναμεσα το κανω σκονη. Και μιας κια δεν θα τα βαλω να εκπεμψουν στο 30 που θα εχω εγω με τον παροχο, αλλα τυχαια σε καποιο αλλο, αν τωρα κατα τυχη πεσω και στο καναλι σου η σε καποιο παραδιπλα, ελα πες μου εσυ μετα γιατι η συνδεση σου με τον παροχο, ως δια μαγειας θα εχει συνεχη κολληματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...