Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι ο ΟΤΕ φρενάρει το έργο των οπτικών ινών και κατά την γνώμη μας όχι άδικα.

Eίναι καλύτερο το vdsl από το ftth?

Τα βήματα του ΟΤΕ είναι πλέον προσεκτικά, μακροπρόθεσμα και τηλεπικοινωνιακά βιώσιμα.

Είναι;

Δημοσ.
αυτό δεν έχει σχέση με το VDSL και το συγκεκριμένο topic όμως...

Μα φυσικά και έχει! Λέει ότι ο οτε μποϊκοτάρει το ftth και επενδύει 90m στο vdsl, που εγώ προσωπικά σαν καταναλωτής το βλέπω σαν bad news...

@bass

το vdsl είναι σαν ποδήλατο μπροστά στο ftth( που είναι η μηχανή δηλαδή :P )!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα ότι δεν πρόκειται να καθυστερήσει το VDSL για αυτό το λόγο...

my bad anyway

το vdsl είναι σαν ποδήλατο μπροστά στο ftth( που είναι η μηχανή δηλαδή :P )!

το FTTH όμως είναι αρκετά μακρυά για την Ελλάδα (για εμπορική διάθεση) ακόμα και αν το στήριζε εδώ και καιρό ο ΟΤΕ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια γεια σας..Εχω μια εργασια πανω στο ADSL 2+ και ADSL3..Προσπαθω να βρω κατι για το ADSL3 αλλα δεν βρησκω Χριστο...Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καμια ιστοσελιδα για ADSL3???Και κατι αλλο..Το ADSL3 ειναι αλλη ονομασια του VDSL???

Δημοσ.

νομιζω πως υπαρχει adsl3 με ταχυτητες 45Μb/s download και 8mb/s upload δλδ πολυ παραπανω απο το vdsl...450mbps και 80... Αν κανω λαθος ας με διωρθωσει καπιος...

Δημοσ.

Ουτε καν το κοιταξα στο google :P.... καπια στιγμη θυμαμαι @ school στην πληροφορικη (περισυ) που πιασαμε περι adsl και λεει υπαρχει και adsl3 που κατεβαζεις λεει με 45mb το δευτερολεπτο και ανεβαζεις με 8 σα μεγιστη ταχυτητα.... αλλα δεν εγινε καμια αναφορα στο vdsl σε ολη τη συζητηση... (Ναι τωρα θα πεις αν πιστευω την καθε μαλακια που λεει ο καθε μαλακας καθηγητης γυμνασιου αλλα τεσπα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...