lordvec Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το γεγονός πως εγώ δοκιμάζω VDSL που ήρθε πακέτο με conn-x TV/club και είμαι ιδιώτης, βοηθάει στη διαπίστωση αυτή; Συμφωνώ πως έχει τρομερή αξία (και οικονομικό όφελος) αν χρησιμοποιηθεί σε εργασιακό χώρο. Αλλά σου φαίνονται τα 60€ απαγορευτικό κόστος; Η ADSL πόσο χρεωνόταν στην αρχή; Όσο για το αν θα υπάρχουν ιδιώτες πελάτες, βλέπε περίπτωση ThReSh (τον βλέπω να ιδρώνει από την αγωνία, 1 στα 3 posts είναι δικό του, χαχα). Μέχρι να υλοποιηθεί κάπου-κάπως-κάποτε το FTTH, θα τα βγάλει τα λεφτάκια του ο ΟΤΕ... Δεν είναι παράλογο να δοκιμαστεί αρχικά σε ιδιώτες. Που αν πάει κάτι στραβά και λιγότερη γκρίνια θα υπάρχει, και δεν θα παίζουν ρήτρα κτλ. Απλά έχω την αίσθηση ότι θα απευθυνθεί κυρίως σε εταιρείες. Προφανώς από αυτά που διάβασα εδώ, θα το δίνει και στους ιδιώτες. Και όχι, τα 60ευρω ανά άκρο για μια εταιρεία δεν είναι ακριβά. Τσάμπα είναι. Το vdsl που δοκιμάζεις πώς πάει από σταθερότητα; Ταχύτητα; Είναι vdsl ή vdsl2; Σου έχουν δώσει τη δυνατότητα να παρέμβεις στην κατανομή του bandwidth ή το έχουν κλειδώσει; (και λοιπές ανούσιες ερωτήσεις που καθόλου δε θα αλλάξουν τη ζωή μου) edit: Άκυρες οι απορίες, τώρα είδα το άλλο thread
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια εξέλιξη και οπως πάντα η αληθεια ειναι κάπου στη μέση. Ξεφόρτωμα τεχνολογίας της DT θα παιξει σιγουρα, και γιατι να μη γίνει αλλωστε, εδω φτάσαμε 2010 και παρακαλάνε ακόμα παρτε ADSL και υπολογιστές και ο Κιτσος προτιμάει μια Plasma 42" για το μαντρι να βλέπει τον Αυτια και τους αλλους internetοφοβικούς. Στο λεωφορείο μας ακουνε να συζητάμε για internet και μονο που δεν βγάζουν το σκόρδο και το σταυρουδάκι.. Απο τους 5 τελευταίους ανθρώπους που προσπάθησα να πείσω για την χρησιμότητα του internet , οι 3 κατέληξαν οτι φοβούνται την ραδιενέργεια και οι αλλοι 2 με εχωσαν να τους ψάξω ΕΓΩ οτι ηθελαν και τους εδωσα μαλιστα το κινητό για να εχουν αμεση πρόσβαση 24/24ωρο στο μαλ.... γνωστό που εχει internet (εμενα). Παντως στη χειρότερη περιπτωση θα μειωθούν οι τιμές των ADSL και ολοι κερδισμένοι.. Απλα πράγματα, ολοι οι "γαμάτοι" θα πληρώσουν εμας με τις φτωχοDSL. Απορία: γιατι οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας που διαβάζουμε βγαίνουν απο ασπρόμαυρα πιγκουινί πληκτρολόγια; Ειναι γονιδιακό το ζήτημα που προκύπτει; xaxa να πληρωσουν οι φραγκατοι, καλα αυτα που ειπες. Τωρα απο θέμα χρησημοτητας αυτης της ταχυτητας σκεφτείτε ότι 8α παιζουν πολλα οφέλει: 1)ταχυτες τρελές για online game θα τριβουμε τα χερια μας οι gamer 2) tv με τέλεια εικόνα να παίζει άνετα 3)να παιζεις παιχνίδια ονλινε και να κατεβαζεις ταυτοχρονα κατι που θες, πραγμα που είναι δυσκολο με τισ ταχυτητες που επικρατουν σήμερα, ειδικα για αυτους που ειναι μακρια απο τον οτε. 4)ταχυτητες για αυτους που είναι στα 3 χιλιομετρα και πάνω, η οπτικη ίνα μηδενίζει τις αποστάσεις. 5)ακόμη αποστολη δεδομένων με μεγάλες χωριτικότητες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και γρύγορα, αφού παίζει μεγάλο upload 6)η τιμη είναι καλή, απ το να σκεφτείς ότι πλήρωνουμε κατι λιγότερο σημερα αλλα το συστημα είναι βάστα τουρκο να γεμισω, τουλαχιστο για μένα που είμαι στα 2,5χμ με 3,3 mbbs ταχύτητα, και πιστεύω οτι το 40-50% των συνδρομητών είναι μακρια και παίζουν με αυτές τις ταχυτητες, 2,5-3,5mbbs. επειδη δουλεύω σε δήμο και υλοποιούμε το ευρηζονικο δυκτυο οπτικών οινων, δε μπορείτε να φανταστείτε για τί ταχύτητες μιλάμε και τι ωφέλη θα εχουμε, μένω θήβα και ο δήμος πιθανον να πουλά vdsl σε ιδιώτες αφού το δύκτιο είναι δικό του με δικούς του σερβερ και καλώδια οπτικων ινων δικά του. σε πρώτο στάδιο θα εξυπηρετή δημόσιες υπηρεσίες αλλα απ ότι ακούγετε ΄θα πουλάει και στους πολίτες, δλδ ενας δευτέρος ΠΟΤΕ του Δήμου. Υ.Γ:τα ορθογραφικά λάθοι μη τα λαμβάνεται υπόψη.. λέγομαι ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 η τρελή ταχύτητα δεν παίζει ρόλο στους gamers αν δεν έχει ανάλυση της προκοπής τέλεια εικόνα δεν βλέπεις
teo78 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=306749 υπομονή μέχρι το 2020 που λήγουν τα δικαιώματα του πάνω στο ελληνικό χάλκινο δίκτυο Και τότε θα αναλάβει η φορθνετ με τους 30 τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα και θα σωθούμε ?? ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι όλοι είναι λαμόγια και κανείς δεν πρόκειται να σκεφτεί τον καταναλωτή αν δεν έχει κέρδος. Και ο ΟΤε πλέον έγινε ιδιωτικός και θα είναι τρισχειρότερος από ότι ήταν σε θέματα που δεν πέφτει χρήμα αρκετό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μπορεί να πάει σε ανεξάρτητο φορέα, έτσι ώστε να μην έχει κάποιο "πλεονέκτημα" ο ΟΤΕ
pournaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μπορεί να πάει σε ανεξάρτητο φορέα, έτσι ώστε να μην έχει κάποιο "πλεονέκτημα" ο ΟΤΕ Και αυτο να γινει... οποιος διαχειριζεται το Last mile, θα πληρωνεται βρεξει χιονισει απο καποιο παγιο, θα συνεργαζεται με το κρατος, και θα μιζαρεται ενιοτε, αναλογα τις αγορες που πρεπει να γινουν. Κλασικη ιδιωτικη εταιρια συνεργαζομενη με το κρατος δηλαδη . Σημερα ειναι ο οτες, αυριο θα ειναι καποιος αλλος.
skrats Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 καλό είναι να έρχονται νέες τεχνολογίες... αλλά όχι με τιμές στα ύψη! στην υπόλοιπη Ευρώπη οι τιμές του "κανονικού" ADSL είναι λογικότερες από αυτές που πληρώνουμε τώρα... ΥΓ. Μένω ένα χιλιόμετρο απο το κέντρο με Forthnet και έχω καθαρή ταχύτητα κατεβάσματος 12mbps σταθερά και συγχρονισμό στα 18mbps.
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 η τρελή ταχύτητα δεν παίζει ρόλο στους gamers αν δεν έχει ανάλυση της προκοπής τέλεια εικόνα δεν βλέπεις ειχα φάει τρελή ήττα σε ποδοσφαιρακι που έπεζα λόγο 2mbbs ταχυτητα που είχα πριν 2 χρόνια, τωρα θα μου πεις 8mbbs ειναι καλα για το συγκεκριμένο, αλλα τα νέα παιχνίδια έχουν όλο και ποιό μεγάλες απαιτήσεις σε ταχύτητες δυκτύου. Για την TV μου είχαν πει ότι χρειαζετε 10mbbs, οπότε για όσους είναι μακριά πάνω απ 1,5ΧΜ απο το ΠΟΤΕ μοίαζει όνειρο θερινης νυχτός, τωρα με το vdsl όλα γινονται. πρασινές μέρες αδέρφια σας τα λέγα :lol:
linuxovios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 1)ταχυτες τρελές για online game θα τριβουμε τα χερια μας οι gamer άσχετη η ταχύτητα με τα Pings που θέλουν οι gamers. Κοινό το λάθος και δυστυχώς η πλειοψηφία του κόσμου είναι μη ενημερωμένη, έως παραπληροφορημένη για το θέμα αυτό. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί έπαιζαν καλύτερα επί ημερών isdn παρά τώρα με τα πιταρισμένα dslam... 2) tv με τέλεια εικόνα να παίζει άνετα ίσως αν δεν είναι πιταρισμένα πάλι τα dslam 3)να παιζεις παιχνίδια ονλινε και να κατεβαζεις ταυτοχρονα κατι που θες, πραγμα που είναι δυσκολο με τισ ταχυτητες που επικρατουν σήμερα, ειδικα για αυτους που ειναι μακρια απο τον οτε. άκυρο και πάλι. Με το που ξεκινάς download , τα ήδη άθλια Ping θα γίνονται ακόμα χειρότερα. ---> τρελό game lag 5)ακόμη αποστολη δεδομένων με μεγάλες χωριτικότητες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και γρύγορα, αφού παίζει μεγάλο upload Ναι. αν όντως παίξει το μεγάλο upload 6)η τιμη είναι καλή, απ το να σκεφτείς ότι πλήρωνουμε κατι λιγότερο σημερα αλλα το συστημα είναι βάστα τουρκο να γεμισω, τουλαχιστο για μένα που είμαι στα 2,5χμ με 3,3 mbbs ταχύτητα, και πιστεύω οτι το 40-50% των συνδρομητών είναι μακρια και παίζουν με αυτές τις ταχυτητες, 2,5-3,5mbbs. Απατάσαι πλάνην οικτράν αν νομίζεις ότι επειδή θα συγχρονίζεις στα xx mbps, αυτή θα είναι και η ταχύτητα διασύνδεσης με το net. Αν δεν αναβαθμιστούν οι διασυνδέσεις των παρόχων με το backbone, άσρη μέρα δε θα δεις ούτε εσύ, ούτε κανείς μας.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ειχα φάει τρελή ήττα σε ποδοσφαιρακι που έπεζα λόγο 2mbbs ταχυτητα που είχα πριν 2 χρόνια, τωρα θα μου πεις 8mbbs ειναι καλα για το συγκεκριμένο, αλλα τα νέα παιχνίδια έχουν όλο και ποιό μεγάλες απαιτήσεις σε ταχύτητες δυκτύου. Για την TV μου είχαν πει ότι χρειαζετε 10mbbs, οπότε για όσους είναι μακριά πάνω απ 1,5ΧΜ απο το ΠΟΤΕ μοίαζει όνειρο θερινης νυχτός, τωρα με το vdsl όλα γινονται. πρασινές μέρες αδέρφια σας τα λέγα :lol: Οι ταχύτητες δικτύου δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στο online gaming, την μεγάλη ήττα την τρώμε με το lag...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 +1 σε αυτά που έγραψε ο linuxovios...
nick#18 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια λιιγο ακυρο αλλα εχει σχεση με το θεμα κατα καπιο τροπο... οι οπτικες οταν τις περνανε σε δρομους πως ειναι ? σε ενα χοντρο μαυτο σωλινα παχουν 6-7 εκατοστων? γιατι εδω πανω εχουν αρχισει να σκαβουν και περνανε κατι τετοια και οπιο αλοδαπο εργατη και να ρωτησα αλοι λενε δεν ξερω και αλλοι καλωδιο...
skiabox Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Οταν βρεχει θα ειναι ενταξει? Γιατι σημερα που ξεκινησε να βρεχει εφαγα ηδη ενα disconnect απο την forthnet!
pournaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια λιιγο ακυρο αλλα εχει σχεση με το θεμα κατα καπιο τροπο... οι οπτικες οταν τις περνανε σε δρομους πως ειναι ? σε ενα χοντρο μαυτο σωλινα παχουν 6-7 εκατοστων? γιατι εδω πανω εχουν αρχισει να σκαβουν και περνανε κατι τετοια και οπιο αλοδαπο εργατη και να ρωτησα αλοι λενε δεν ξερω και αλλοι καλωδιο... Ναι αυτος ειναι ο σωληνας μεσα στον οποιο θα περασει η οπτικη. Λογικα με το νεο συστημα, κανουν με ενα τροποποιημενο bobcat μια τομη στην ασφαλτο περνανε αυτο και την ξανακλεινουν παλι. Τωρα τινος ειναι αυτη η οπτικη... ή της hol πρεπει να ειναι, η του δημου σου, αν σκαβουν σε μικρες οδους ειναι του δημου, αν κανουν γενικη τομη απο εξω απο την πολη προς το κτιριο του οτε μονο, ειναι ιδιωτικη εταιρια.
nick#18 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μικροι δρομοι...στενακια...(Ηλιουπολη ειμαι) αλλα πριν καπιους μηνες ειχαν περασει το ιδιο και στη Λεωφ. Βουλιαγμενης και δεν εχω δει να σκαβουν προς τα εδω για επεκταση οποτε του δημου λες ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις