Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H maximum download ταχύτητα για μια 50άρα σύνδεση είναι περίπου 7mb/s και μπορείς να το πιάσεις άνετα, αν κατεβάζεις από υπηρεσίες τύπου Rapidshare ή Private Trackers με καλούς seeders.

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
H maximum download ταχύτητα για μια 50άρα σύνδεση είναι περίπου 7mb/s και μπορείς να το πιάσεις άνετα, αν κατεβάζεις από υπηρεσίες τύπου Rapidshare ή Private Trackers με καλούς seeders.

7MB/sec σε 50mbit? το μέγιστο θεωρητικό είναι 6.25MB/sec με τα overheads μέσα, άρα υπολόγιζε περίπου 5mb/sec throughput...

Δημοσ.

Α οκ! Κι εγώ 6 κόμμα κάτι θυμόμουν, αλλά δεν υπολόγισα τα overheads. Πάντως και 5 είναι λίγα, ένα 5.5 πιστεύω θα μπορεί να το πιάσει κάποιος.

Δημοσ.

Αυτά που πρέπει να βελτιωθούν, είναι η σταθερότητα της σύνδεσης και τα ping.

Τα 10mbs για up θα είναι αρκετά καλά, και ίσως δώσουν και ώθηση σε p2p(DC++ π.χ)

Δημοσ.

Μου αρέσει που ΟΛΟΙ (με αρχηγό τον thresh) ξεχάσατε τις υποσχέσεις για πρωτιά στην ΕΕ της Ελλάδας στις οπτικές ίνες (πού πας ρε καραμήτρο) και πανηγυρίζετε κουτοπόνηρα για vdsl. Ξεχνάτε ότι αυτό το ενδιάμεσο στάδιο γίνεται γιατί οι κάφροι του πΟΤΕ έκαναν επενδύσεις στην vdsl που δεν χρειάζονται και για να μη χάσουν τα λεφτά τους θα κληθείτε εσείς τα θύματα να τα σκάσετε μέχρι το ftth. Ειδικά ο thresh πρέπει να έχει πολύ πονεμένες υπηρεσίες εκεί στην Πεντέλη (τέτοιες θα έχω και εγώ σε λίγο λόγω γειτονίας) γιατί η απόσταση από το dslam πρέπει να είναι μεγάλη. Λογικό είναι λοιπόν να είναι έτοιμος να πληρώσει όσο όσο vdsl. Μόνο που δε σκέφτεται ότι με αυτό τον τρόπο μόνο αβάντα στους οτετζίδες κάνει...

Μου θυμίζει εποχές που όταν όλη η Ευρώπη είχε adsl τα προβατάκια χρυσοπλήρωναν την isdn... Keep walking πΟΤΕ και keep walking θύματα.

Δημοσ.

Οι τιμες θα ειναι ελκυστικες πιστευω γιατι παιζει ρολο και η DT που εχει πλεον μεγαλο ποσοστο συμμετοχης στον ΟΤΕ αλλα και την απαραιτητη τεχνογνωσια, απο εκει και περα αρχικα το βλεπω να χρησιμοποιειται απο εταιρειες και νετ καφε, εκει να δειτε Ping στα παιχνιδια....

Δημοσ.

Μου θυμίζει εποχές που όταν όλη η Ευρώπη είχε adsl τα προβατάκια χρυσοπλήρωναν την isdn... Keep walking πΟΤΕ και keep walking θύματα.

Να υποθεσουμε πως οταν εμφανιστηκε το isdn εσυ τοτε ειχες 24αρα στη forthnet με 39.90 το μηνα; Ή triple play στη vivodi;

Πες την αποψη σου χωρις προβατα τσοπανους και θυματα πολεμου.

Και για αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειχα ποτε isdn και adsl εβαλα οταν ηταν πια ποιο λογικες οι τιμες και η πρωτη μου εταιρεια ηταν η forthnet.

Και φυσικα το προβλημα τοτε δεν ηταν ο ΟΤΕ αλλα το μονοπωλειο και η κρατικη διαχειριση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το VDSL είναι η μπούρδα του αιώνα και θα μας κολλήσει εκεί όπως μας είχε κολλήσει και το ISDN! Αν δεν ξυπνήσει ο ΟΤΕ και δεν κοιτάξει λίγο μπροστά στο μέλλον για τα θέματα των υποδομών θα είμαστε πάντα τελευταίοι...

:rolleyes:

Δημοσ.
Το VDSL είναι η μπούρδα του αιώνα και θα μας κολλήσει εκεί όπως μας είχε κολλήσει και το ISDN! Αν δεν ξυπνήσει ο ΟΤΕ και δεν κοιτάξει λίγο μπροστά στο μέλλον για τα θέματα των υποδομών θα είμαστε πάντα τελευταίοι...

:rolleyes:

Μεσα, οπτικες ινες παντου

• Super Moderators
Δημοσ.
Μεσα, οπτικες ινες παντου

Προφανώς! Το VDSL απαιτεί να είσαι στα 500 μέτρα να έχεις τα 50mbps και απο κει και πέρα έχεις 24 και κάτω!

:mad:

Δημοσ.

Εμένα το VDSL μου φαίνεται σαν ενδιάμεσο τεχνολογικό μπάλωμα. Διπλασιασμός της ταχύτητας (κάποιο τρελαίνονται και κάποιο όχι γιατί ποτέ δεν έπιασαν το ταβάνι των 24MB και όταν βλέπουν 1.5 ΜΒ/s νοιώθουν ευλογημένοι από το θεό) για να μπορέσει ο ΟΤΕ να βασιστεί στις υπάρχουσες υποδομές. Ότι ήταν το ISDN τον καιρό της απλής PSTN και λέμε και ευχαριστώ. Μιλάμε για απαράδεκτα πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...