Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 στην αρχή έτσι λέγαμε και με το adsl, θα είναι ακριβό αλλά θα πέσει...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σε τέτοιες συνδέσεις πιστεύω το κλειδί είναι το upload. Και πάλι με το 8 (1mb up) που λέτε, είναι απελπιστικά αργό. Ειδικά όσοι ασχολούνται με Youtube, RS, και γενικά με uploading καταλαβαίνουν τι εννοώ. Μην ξεχνάτε οτι και με το DSL το ίδιο καχύπτοπτοι ήμασταν (δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι διαστάσεις θα πάρει το online distribution), και τώρα πλέον κάθε νοικοκυριό έχει τουλάχιστον 2mbps. Οπότε κρατάτε καιι μία πισινή, γιατί σε λίγα χρόνια θα κοιτάτε αυτό το topic και θα γελάτε με τις απαντήσεις σας
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 [...]Οπότε κρατάτε καιι μία πισινή, γιατί σε λίγα χρόνια θα κοιτάτε αυτό το topic και θα γελάτε με τις απαντήσεις σας Εφόσον έχουν βγει υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται/απαιτούν τέτοιο bandwidth ε; Το download εδώ+τώρα δεν είναι top priority για όλους μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Οπότε κρατάτε καιι μία πισινή, γιατί σε λίγα χρόνια θα κοιτάτε αυτό το topic και θα γελάτε με τις απαντήσεις σας +1000 κόβω το χέρι μου για αυτό... Εφόσον έχουν βγει υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται/απαιτούν τέτοιο bandwidth ε; Το download εδώ+τώρα δεν είναι top priority για όλους μας. HD video 720/1080p on demand?
alexis333 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σε τέτοιες συνδέσεις πιστεύω το κλειδί είναι το upload. Και πάλι με το 8 (1mb up) που λέτε, είναι απελπιστικά αργό. Ειδικά όσοι ασχολούνται με Youtube, RS, και γενικά με uploading καταλαβαίνουν τι εννοώ. Μην ξεχνάτε οτι και με το DSL το ίδιο καχύπτοπτοι ήμασταν (δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι διαστάσεις θα πάρει το online distribution), και τώρα πλέον κάθε νοικοκυριό έχει τουλάχιστον 2mbps. Οπότε κρατάτε καιι μία πισινή, γιατί σε λίγα χρόνια θα κοιτάτε αυτό το topic και θα γελάτε με τις απαντήσεις σας Αυτο ομως προς το παρον πολυτελεια ειναι για μενα.. Αυτη εδω τη γραμμη δεν την ειδες μαλλον... Λεξη κλειδι = Προς το παρον Λεω πως τα 60 ευρω το μηνα ειναι πολλα για μενα. Αυτο μονο... Το download εδώ+τώρα δεν είναι top priority για όλους μας. Συμφωνω ρε antonl. Πεστα κι εσυ...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εφόσον έχουν βγει υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται/απαιτούν τέτοιο bandwidth ε; Το download εδώ+τώρα δεν είναι top priority για όλους μας. Zune HD, Sky HD στο Xbox Live? Ένα απλό παράδειγμα έφερα. Με τα 8 που λέτε, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απλά τρέχουν. Ακόμα και με 24, το 720p streaming θα φρενάρει... Οπότε επιβάλλεται VDSL. Μην ξεχνάτε και το επερχόμενο OnLive που θα απαιτεί FTTH για να τρέχει αξιοπρεπώς..
PCharon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Και πάλι με το 8 (1mb up) που λέτε, είναι απελπιστικά αργό. Ειδικά όσοι ασχολούνται με Youtube, RS, και γενικά με uploading καταλαβαίνουν τι εννοώ. είσαι σίγουρος πως μπορείς να κάνεις upload στους servers που αναφέρεις (και γενικώς) με "όσο γουστάρεις", άρα το 1MB/s είναι λίγο;
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 είσαι σίγουρος πως μπορείς να κάνεις upload στους servers που αναφέρεις (και γενικώς) με "όσο γουστάρεις", άρα το 1MB/s είναι λίγο; Για 720p/1080p videos, ναι είναι λίγο. Για Rapidshare/Torrent δεν το συζητώ...
PCharon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ναι, δε διαφωνώ, αλλά δε με κατάλαβες... (το torrent uploading είναι άλλο πράγμα, μην το κολλάς με αυτό που είπες)
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 [...]HD video 720/1080p on demand? Zune HD, Sky HD στο Xbox Live? Ένα παράδειγμα έφερα. Με τα 8 που λέτε, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απλά τρέχουν. Ακόμα και με 24, το 720p streaming θα φρενάρει... Οπότε επιβάλλεται VDSL... Ντροπή μου το ξέρω αλλά τα μόνα HD που χω δει ως τώρα είναι από RS ή από tracker. Δηλ. αν έχετε τη δυνατότητα να το κατεβάσετε «δωρεάν» (κι ακίνδυνα) ή να πληρώσετε για streaming, τίθεται θέμα για το τι θα προτιμήσετε (δε λέω για σας προσωπικά - για την πλειοψηφία μιλάω); Με βάση αυτό το σκεπτικό λέω πως δεν υπάρχει ανάγκη ακόμα (για κάποιους από μας έστω) για internet των 100Mbps.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ναι, δε διαφωνώ, αλλά δε με κατάλαβες... Δεν γνωρίζω το limit, αλλά εκτός απο το Youtube υπάρχει και η αποστολή αρχείων απο χρήστη σε χρήστη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:43 ---------- Ντροπή μου το ξέρω αλλά τα μόνα HD που χω δει ως τώρα είναι από RS ή από tracker. Δηλ. αν έχετε τη δυνατότητα να το κατεβάσετε «δωρεάν» (κι ακίνδυνα) ή να πληρώσετε για streaming, τίθεται θέμα για το τι θα προτιμήσετε (δε λέω για σας προσωπικά - για την πλειοψηφία μιλάω);Με βάση αυτό το σκεπτικό λέω πως δεν υπάρχει ανάγκη ακόμα (για κάποιους από μας έστω) για internet των 100Mbps. Εμείς προφανώς εννoούσαμε HD On demand/Streaming. Όχι απλά κατέβασμα... HD streaming τσαμπέ προσωπικά δεν γνωρίζω να υπάρχει πουθενά. (Ειδικά ρε παιδί μου το ντέρμπι Μάντσεστερ-Τσέλσι σε 720p δεν λέει να το δείς την άλλη μέρα)
PCharon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν γνωρίζω το limit, αλλά εκτός απο το Youtube υπάρχει και η αποστολή αρχείων απο χρήστη σε χρήστη... Κάτσε βρε, μισό. Μίλησες για uploading σε filesharing servers και στο youtube. Μη μου μπλέκεις τώρα το bittorrent πρωτόκολο και τη direct ανταλλαγή αρχείων, εγώ δε σχολίασα αυτό, άλλο είχες γράψει. Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι πως - δυστυχώς - δεν τερματίζουν αυτά που ανέφερες τα 10MBPPS (μη σου πω ούτε το μισό). Υ.Γ. Επίσης συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιός θα σας δίνει πχ 5 MB/s για οποιοδήποτε αρχείο επιθυμείτε, για να το πάρετε εσείς, δεν καταλαβαίνω τις υποθέσεις "θα το έχω σε δέκα λεπτά". Τέλος πάντων, τα έγραψα νωρίτερα αλλά δε με πρόσεξε κανείς. Ξαναλέω, αν δεν "κυκλοφορήσουν" γενικώς τέτοιες συνδέσεις, δεν έχει νόημα και 500/100 να έχετε εσείς. Αυτό θα γίνει μεν, αλλά όχι το 2010...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Υ.Γ. Επίσης συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιός θα σας δίνει πχ 5 MB/s για οποιοδήποτε αρχείο επιθυμείτε, για να το πάρετε εσείς, δεν καταλαβαίνω τις υποθέσεις "θα το έχω σε δέκα λεπτά". Τέλος πάντων, τα έγραψα νωρίτερα αλλά δε με πρόσεξε κανείς. Ξαναλέω, αν δεν "κυκλοφορήσουν" γενικώς τέτοιες συνδέσεις, δεν έχει νόημα και 500/100 να έχετε εσείς. Αυτό θα γίνει μεν, αλλά όχι το 2010... Η MS δίνει σχεδόν "άπειρο" bandwidth στον server του Xbox Live. Φαντάζεσαι τι θα γίνεται με FTTH... Για το Youtube, ok you won
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Υ.Γ. Επίσης συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιός θα σας δίνει πχ 5 MB/s για οποιοδήποτε αρχείο επιθυμείτε, για να το πάρετε εσείς, δεν καταλαβαίνω τις υποθέσεις "θα το έχω σε δέκα λεπτά". Τέλος πάντων, τα έγραψα νωρίτερα αλλά δε με πρόσεξε κανείς. Ξαναλέω, αν δεν "κυκλοφορήσουν" γενικώς τέτοιες συνδέσεις, δεν έχει νόημα και 500/100 να έχετε εσείς. Αυτό θα γίνει μεν, αλλά όχι το 2010... private trackers το δίνουν χαλαρά, επίσης πολλά ταυτόχρονα downloads...
EKTELESTES Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου θες να εισαι γαματος ?? Πληρωσε το και γινε και συ γαματος....Αυτο ομως προς το παρον πολυτελεια ειναι για μενα.. Εγω 2mbps εχω αλλα και με μια 8αρα μια χαρα ειμαι και με τα λεφτα στην τσεπη μου... Κανείς δε σώθηκε με +20 ευρώ το μήνα μόνο Για εσένα μπορεί να μην είναι, γι άλλους όμως μπορεί και να είναι Αν είναι κοντά στα 60 ευρώ για τέτοιες συνδέσεις είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Αμφιβάλλω όμως ότι θα είναι μόνο 60, εκεί είναι το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις