Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε dreamweaver

Quenta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..

αντιμετοπιζω ενα προβλημα στο dreamweaver που ενω δεν ειναι τπτ το σοβαρο

γινεται αυτοματα τρομερα εκνευριστικο..

λοιπον τι συμβαινει:

οταν αλλαζω τα page properties το χρωμα του background η προσθετω μια picture ενω στο προγραμμα (desing view) εμφανιζονται κανονικα οτι αλλαγες κανω,οταν σωζω το αρχειο και το κανω preview σε καποιον browser δεν εμφανιζεται καμια αλλαγη την οποια εκανα..ουτε το color,ουτε η picture background εμφανιζεται..

ειναι πολυ εκνευριστικο πραγματικα γιατι δεν με αφηνει να κανω τα πραγματα ετσι οπως ακριβως τα θελω..

εχει κανεις καμια ιδεα για πιο λογο συμβαινει αυτο και τι θα μπορουσα να κανω ετσι ωστε να το διορθωσω?

ααα..το προγραμμα ειναι το adobe dreamweaver CS4..το λεω μηπως και παιζει καποιο ρολο η εκδωση του προγραμματος..

περιμενω οσες περισσοτερες ιδεες και λυσεις μπορειτε να μου δωσετε..

οταν μπορεσω και λυσω το προβλημα θα το αναφερω,καθως και τον τροπο που τα καταφερα

Δημοσ.

το μονο που εχεις να κανεις οταν θες να δεις πως διχνει η σελλιδα σου,ειναι να σωσεις το αρχειο και να πατησεις preview..ακομα και να μην το κανεις save esu θα σε βαλει να το κανεις απο μονο του γιατι αλλιως θα δεις το last save..οποτε κουλο ειναι αυτο που λες εσυ..

anyway το ξερω οτι ακουγεται περιεργο αλλα ειναι γεγονος..και μαλιστα ενα πολυ εκνευριστικο γεγονος..

θα δοκομασω να κανω reinstall to programa μηπως και λυθει το προβλημα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και δεν μπορω να δουλεψω..

Δημοσ.

nothing..τπτ μεχρι στιγμης δυστιχος..εκανα και reinstall alla tpt..συνεχιζει τον χαβα του..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:23 ----------

απο οτι καταλαβα εχει να κανει με δικο μου λαθος με το site..βρεικα αυτο αλλα δεν καταφερα να βγαλω συμπερασμα..αν καταλαβει καποιος τι παιζει να μου πει και μενα plz..και να μου πει τι πρεπει να κανω λεπτομερος εστι ωστε να καταφερω να το φτιαξω επιτελους..

the failure of images to appear is a common beginner's mistake. It usually happens when you fail to define a site correctly in Dreamweaver. As a result, the link to the image begins with "file:///", meaning that it's pointing to the image on your hard disk. Once the page is uploaded to remote server, this link no longer works. Links to images need to be relative to the document or the site root, so they look similar to this: "images/mypic.jpg", "../images/mypic.jpg", or "/images/mypic.jpg".

Another common cause is forgetting to upload images to the remote server when you upload the page. If you're using an external style sheet, you also need to make sure that the style sheet is uploaded, and that the link to the style sheet is pointing to the right place.

Δημοσ.

Ασε και εγω με το dreamweaver ειχα ενα σωρο προβληματα που ενω εφτιαχνα κατι και τα εδειχνε σωστα στο προγραμμα οταν ανοιγα σελιδες εδειχνε ενα μπαχαλο.Τεσπα.

Κοιτα οταν σωζεις το αρχειο να κανεις αποδοχη οταν σε ρωταει να σωζει και τα εξαρτουμενα αρχεια με τη σελιδα πχ φωτογραφιες κλπ γιατι καπου υπαρχει η δυνατοτητα να απενεργοποιειται αυτη η επιλογη και τοτε δε νομιζω να σωζεται σωστα η σελιδα.

Αν εχεις τη δυνατοτητα να επεμβεις απευθειας στο κωδικα της σελιδας τοτε καντο μονος σου και μην περιμενεις απο το προγραμμα να στο κανει γιατι και σε μενα μερικες φορες δεν ανταποκρινεται σωστα και αναγκαστηκα να κανω χειροκινητα στο κωδικα καποιες αλλαγες γιατι δεν τις εκτελουσε.

Μπορεις να παρεις το παραδειγμα του κωδικα που εχει επιτυχως γραφτει σε αλλα σημεια της σελιδας που εχουν φωτο και background και αναλογα να γραψεις παρομοιο κωδικα και για το σημειο που σε ενδιαφερει.Αυτο θα δουλεψει σιγουρα.

Anyway αν και ιδιοτροπο προγραμμα που πολλες φορες κανει τα τρελα του αν μαθεις τις παραξενιες του (αυτο θα σου παρει αρκετο χρονο) τελικα νομιζω θα κανεις δουλεια.Καλη δυναμη.

Δημοσ.
το μονο που εχεις να κανεις οταν θες να δεις πως διχνει η σελλιδα σου,ειναι να σωσεις το αρχειο και να πατησεις preview..ακομα και να μην το κανεις save esu θα σε βαλει να το κανεις απο μονο του γιατι αλλιως θα δεις το last save..οποτε κουλο ειναι αυτο που λες εσυ..

anyway το ξερω οτι ακουγεται περιεργο αλλα ειναι γεγονος..και μαλιστα ενα πολυ εκνευριστικο γεγονος..

θα δοκομασω να κανω reinstall to programa μηπως και λυθει το προβλημα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και δεν μπορω να δουλεψω..

Εγώ ήθελα να βοηθήσω και με τι λέξη "κουλό" εννούσα περίεργο..

Αλλά δεν είναι η 1η ούτε η τελευταία φορά στο φόρουμ όπου το παίζουν κάποιοι έξυπνοι..

Πόσο μάλλον εσύ που δεν μπορείς να δεις μία σελίδα που φτιάχνεις.......

Άντε καλημέρες

Δημοσ.

οταν δε παιζεις με css , τα path για τις φωτος δεν ειναι relative και τα παντα τα βλεπεις και τα κανεις απ το design view , τέτοια κουλά γίνονται. :P

Δημοσ.

στήστε ένα xampp για να έχετε τα περισσότερα από server side που θα χρειάζεστε (php,mysql,...,..) . σηκώνεται τον server και αποθηκεύεται εκεί τα sites σας . κάντε τα preview μέσο το browser (http://localhost/mysitename/asdfa.html) σας και όχι μέσο dreamweaver . έτσι θα βλέπεται ότι και όταν θα σηκώσετε το site στο web .

the failure of images to appear is a common beginner's mistake. It usually happens when you fail to define a site correctly in Dreamweaver. As a result, the link to the image begins with "file:///", meaning that it's pointing to the image on your hard disk. Once the page is uploaded to remote server, this link no longer works. Links to images need to be relative to the document or the site root, so they look similar to this: "images/mypic.jpg", "../images/mypic.jpg", or "/images/mypic.jpg".

.

για να διορθώσεις το λάθω σου εάν έχεις σηκώσει web server πρέπει το paths τις εικόνας να ίνα κάπως έτσι .. "images/mypic.jpg" δηλαδή εκεί που είναι αποθηκευμένο το asdf.html φτιάξε ένα φάκελο images και βάλε μέσα την εικόνα mypic.jpg παρόμοια είναι και τα link για το css και πάει λέγοντας .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...