yiannis_1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εκανα το upgrade ,μου εγραψε update done.Aλλα τα ιδο μ φενοντε.Και αν αυτο που γραφει κατω V. 2,8 ειναι η version 8α πρεπει να ελγε 3 αφου αυτην εκανα instal τωρα.Λες επειδη δεν το εκανα μετανομασια με κεφαλαια?Αλλα μπα.. Βάλε screenshot το 3ο tab του cpuz (Mainboard) και θα σου πω αμέσως. Αν μετά το update σου βγάζει αυτή την εικόνα στο Cpu Configuration http://img156.imageshack.us/i/biosr.jpg/ επέλεξε enabled στο Modify Ratio Support. Λογικά ύστερα θα σε αφήνει να επιλέξεις multi 7 (Ratio Actual Value) στην πιο πάνω γραμμή. Αντε χεράκι χεράκι τον ξαναγράψαμε τον οδηγό για intel 775 overclocking.
KRIKON Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Βάλε screenshot το 3ο tab του cpuz (Mainboard) και θα σου πω αμέσως.Αν μετά το update σου βγάζει αυτή την εικόνα στο Cpu Configuration http://img156.imageshack.us/i/biosr.jpg/ επέλεξε enabled στο Modify Ratio Support. Λογικά ύστερα θα σε αφήνει να επιλέξεις multi 7 (Ratio Actual Value) στην πιο πάνω γραμμή. Αντε χεράκι χεράκι τον ξαναγράψαμε τον οδηγό για intel 775 overclocking. Λοιπον δεν ξερω πως αλλα ναι εμφανιστηκε το modify ratio Support παταω enable παταω 7 αλλα παλι οταν ανοιγω το windows το cpu z παλι multiplier 8 εμφανιζει και μετραει.. Eπισης αυτο πως εγινε??
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Τι εννοείς πώς έγινε; Ποιο ακριβώς; Οι μνήμες που τρέχουν στα 800MHz;
KRIKON Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Τι εννοείς πώς έγινε; Ποιο ακριβώς; Οι μνήμες που τρέχουν στα 800MHz; ΝΑι πηγαν μονες τους.Τεσπα τις επανεφερα ξανα.Mε το θεμα του multiplier ακομη δεν εβγαλα ακρη καθως ενω το αλλαζω μεσα στα bios οταν ανοιγω τα widnows ξανα 8 ειναι.TO παραξενo ειναι οτι οταν ανοιγω το pc εκει στα dos στις μαυρες οθονες μου μετραει την ταχυτητα με τον multiplier Που εχω επιλεξει απο τα bios,αλλα οταν ανοιγουν τα windows παλι στο 8 ειναι και με την ταχυτητα (fsb*8) .ΤΙ μπορει να φταιει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:48 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:55 ---------- ΤΕλικα ο multiplier δεν αλλαζει...
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δεν αλλάζει; γουότ δε φοκ.. Τέλος πάντων.. μείνε με 400*8 με τη λιγότερη απαιτούμενη τάση.
KRIKON Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν αλλάζει; γουότ δε φοκ.. Τέλος πάντων.. μείνε με 400*8 με τη λιγότερη απαιτούμενη τάση. οταν το αλλαζω ναι μεν στα dos kai στα bios μου βγαζει την ταχυτητα fsb*7 στα windows παλι μετραει με fsb*8
yiannis_1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τα Windows λένε παπ@13ριές το cpuz να μας πεις τι λεέι? Το properties τον win καθώς και πολλά progs (orthos-3dmark) δεν μπορούν να δουν σωστά τις αλλαγές του multi. To cpuz μπορεί.
yiannis_1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, οπότε μάλλον.
KRIKON Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Οταν λεω windows εννοω στο περιβαλλον τους ,Και ΝΑΙ με το προγραμμα cpu z το διαβαζω και μου λεει 8 multiplier
Dark_Sage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 παιδια κατι ψιλο ασχετο: με την συγκεκριμένη μητρικη και windows 7 εχει κανεις προβλήματα με τους drivers πχ με το dh-remote ή με το ενσωματωμένο wifi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.