mithrid Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ξερει κανεις καμια μεταφορικη εταιρεια?θελω να μεταφερω μια τεντα των 6μετρων απο λαγονησι προς πατησια.και τι τιμες παιζουν?
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δεν εχεις κανα γνωστο σου με φορτηγακι (κλειστο, ανοιχτο..κατι) να την κανετε τη δουλεια; δεν θα κανει και τιποτα παραπανω η μεταφορικη. λογικα θα ζητησουν η τεντα να ειναι ετοιμη προς φορτωμα, οποτε εσεις θα το φατε κι αυτο το μανικι...αν μπορεις ας φατε και τη μεταφορα και θα γλυτωσεις αρκετα λεφτα.
mithrid Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δυστυχως δεν εχω κανεναν.ουτε εναν γνωστο.οποτε στρεφομαι σε αγνωστο
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 acs σημαινει courier..... 2108940393 Πας καλα; 6 μέτρα με courier χωρίς να έχει ειδική συμφωνία; Τον συμφέρει να αγοράσει 30μετρη τέντα καινούργια. Άνοιξε χρυσό οδηγό, βρες μερικούς μεταφορείς (μικρούς) και ρώτα τιμές.
mithrid Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 μαλλον θα αποχωρησω απο την ιδεα της μεταφορας γιατι ειναι ασυμφορο.ευχαριστω ολους για την ανταποκριση
mithrid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 με αυτα που ακουσα απο τους φιλους εδω μεσα δεν ασχοληθηκα καθολου με μεταφορικη.βγηκα μια ακρη με ατομο που εχει σχαρα σε αμαξι
Alxnks Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ειδες που σου ελεγα για γνωστο; παντα κατι βρισκεται απλα μεγαλη προσοχη, γιατι οπως λες ειναι 6μετρη...οτι αμαξι και να ναι θα προεξεχει....καλυτερα να προεξεχει πιο πολυ μπροστα που εχει και ορατοτητα τι γινεται. και βεβαια να βαλετε σακουλες, ταινιες κτλ (οτι εχετε και νομιζετε οτι φαινεται καλυτερα απο αποσταση) μπρος πισω για να φαινεται καλα. εννοειται βεβαια οτι θα δεθει οσο καλυτερα γινεται.
mithrid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 μου τα μασησε ο γνωστος και δεν θα γινει η μεταφορα... τεσπα...παραιτουμαι μεχρι της στιγμης που θα αγορασω αυτοκινητο-φορτηγο..
insomniaK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ειλικρινά, δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο... Μυστικό αιώνων, χρυσός οδηγός. Αυτό που αναζητάς, πριν από 6 χρόνια λεγόταν φορτοταξί. Είμαι σίγουρος πως έχει το ίδιο όνομα με την προσθήκη "- Μεταφορές". Παζάρεψε την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.