@_zerocool Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ψάχνω τραγούδια σαν το Big Soul - Hip Hip Shake και Savage Garden - Break Me Shake Me Προς τα που να ψάξω; Από συγκροτήματα ή κομμάτια;
@_zerocool Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Το έψαξα το last fm αλλά δεν έχει και τίποτα εκεί που να μοιάζει η να μου δώσει κάποιους καλλιτέχνες.
thanocaster Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ??? Έβαλες στο radio κάτι από αυτά που έγραψες και δεν σου επέστρεψε αντίστοιχα αποτελέσματα?
@_zerocool Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 στους big soul μου έβγαλε τα album τους που δεν είναι σχετικά και στο break me shake μου έβγαλε αποτελέσματα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ψάχνω.
greenmachine Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Είναι οι savage garden funk?? oh mon dieu... Για funk ψάξε το "νονό" (james brown), chili peppers, bar-kays, funkadelic, kc & the sunshine band (love 'em!!) κλπ..
Hra_18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ψάχνω τραγούδια σαν το Big Soul - Hip Hip Shake και Savage Garden - Break Me Shake Me Προς τα που να ψάξω; Από συγκροτήματα ή κομμάτια; Πάντως επειδή κι εγώ ακούω τέτοια να ξέρεις ότι υπάρχει ένα ραδιόφωνο στο web που παίζει πολύ καλή μουσική (τέτοιου είδους!) και αν θέλεις μπορείς να κάνεις και τη δική σου εκπομπή με δικές σου επιλογές.Εγώ έκανα μια φορά και πορώθηκα γι΄'αυτό το αναφέρω αν και δν εχει και πολυ μεγαλη σχέση με την ερώτηση που έκανες!Αν θελεις τσέκαρε το λινκ...http://www.mindradio.gr/
Garnele Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Και για πες ρε συ Ήρα, ποια η σχέση σου με το παραπάνω ραδιόφωνο; (μιας που το έχεις αναφέρει στα δυο ποστ που έχεις στο ιστορικό σου ήδη δυο φορές) Μήπως είσαι προωθήτρια;; Η πρόταση του last.fm είναι η καλύτερη, απλά δίνεις το όνομα του τραγουδιού ή του συγκροτήματος και σου βγάζει παρόμοιου ύφους..
@_zerocool Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Είναι οι savage garden funk?? oh mon dieu... Για funk ψάξε το "νονό" (james brown), chili peppers, bar-kays, funkadelic, kc & the sunshine band (love 'em!!) κλπ.. Όχι δεν είναι funk, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι έχει κάποια στοιχεία όπως και το hippy hip shake. θα κοιτάξω αυτά που πρότεινες και επιστρέφω με εντυπώσεις.
thanocaster Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Όχι δεν είναι funk, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι έχει κάποια στοιχεία όπως και το hippy hip shake. θα κοιτάξω αυτά που πρότεινες και επιστρέφω με εντυπώσεις. Μάλλον έχεις μπερδέψει το funk με το rock ή το pop. Επειδή το αναφέρεις δεύτερη φορά, κανένα από τα δυο κομμάτια δεν έχει την παραμικρή σχέση με funk (funk είναι ο James Brown, οι KC and the Sunshine Band, οι Funkadelic κλπ). Από την άλλη, οι μεν Savage Garden είναι μια ξεπερασμένη pop μπάντα, ενώ το Hippy Hippy Shake (εκτελεσμένο μεταξύ άλλων από Beatles και Swinging Blue Jeans) είναι ένα κλασσικό rock 'n' roll τραγούδι. Πες μας λοιπόν ποιο είδος σε ενδιαφέρει και θα σου προτείνουμε ό,τι θέλεις...
@_zerocool Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν δεν θα εμπλακώ σε πόλεμο κατηγοροποίησεις καλλιτεχνών γιατί ο καθένας κατά καιρούς δανείζεται από εδώ και από εκεί. (Τον James Brown τον βάζω σε soul). Όσο για τα κομμάτια, αν τα ακούσεις σου βγάζουν ένα uplifting συναίσθημα, θέλεις να κουνήσεις το πόδι σου το κεφάλι σου ή ότι άλλο θέλεις, ε λοιπόν τέτοια κομμάτια θέλω. Κάποιος θα τα έλεγε ποπ εγώ τα λέω funk rock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.