aledjo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Τις αργιες που μενεις μονος σου ολη μερα σπιτι και αρχιζες και σκεπτεσαι πως περναγες παλια ή βλεπεις πως περνανε αλλοι που ειναι ευτυχισμενοι μελαγχολεις και σε παιρνει απο κατω γι'αυτο εγω δουλευω 7 μερες την εβδομαδα αλλα τι το ηθελα??? ερωτευτηκα μια απο το χωρο εργασιας! ο aledjo ποτε δε πεθαινει...
black_widow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 φερερο ροσε Κόλαση λέμε...:-D:-D ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ---------- γι'αυτο εγω δουλευω 7 μερες την εβδομαδα αλλα τι το ηθελα???ερωτευτηκα μια απο το χωρο εργασιας! ο aledjo ποτε δε πεθαινει... Την είχα πατήσει και εγώ έτσι ( αντίστοιχα για μένα έναν )
Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Έναν γέρο τραπεζικό που ήξερε απ' έξω τις λογαριθμικές διακυμάνσεις κάθε διαφορετικής φορολογίας από το 1958 μέχρι σήμερα;
insomniaK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Άδικα, τελευταία νόμιζα πως είχες χαλάσει.
blashyrkh+ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 [[οντοπικ]o luci ποτε δεν πεθαινει δεν τον σκιαζει black widow καμια [οφτοπικ]ρε widow γιατι εβαλες αυτο το νικ ?σε καθε ποστ μιλας για καποιον διαφορετικο να πουμε [/οφτοπικ] τι θα πει χωρισμενος τα χριστουγεννα τι ξενυχτια τι ποτα και ιστοριες τα χριστουγεννα που γινεται παντου της ιεροδουλης μπορει ο εν λογω χωρισμενος να βγει να βρει ανετα καινουργιο κομματι θα ξυπνησει και πολλα μητρικα ενστικτα αν το παιξει μονος και παρατημενος στην περιοδο της "αγαπης και δεν ξερω και γω τι " που διανυομε..[/οντοπικ]]
slipknot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Επίσης είναι γνωστό οτι οι γιορτές , για κάποιον λόγο , αυξάνουν το αίσθημα της μοναξιάς ξέρω γω ή πολλαπλασιάζεται η ένταση της Χ πίκρας :-p Φαντάζομαι οτι έμεσα πρέπει να συμβαίνει αυτό λόγω της υποκρισίας που πάει σύννεφο αυτήν την περίοδο, γενικά στην όλη ατμόσφαιρα. Θυμήθηκα τώρα μια τηλεταινία των ΑΜΑΝ, "Τα Χριστούγεννα του Κακομοίρογλου". Αυτός την έβγαλε μια χαρά, OP μπορείς κι εσύ.
Fidelio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Η υποκρισία αυτή σου θύμισε κακομοίρογλου; Όϊ ! :-p Κάτι σε σκρουτζ του ντικενς μπορεί , αντε για το φαν της υπόθεσης και για να σου κάνω την χάρη , την έκδοση του ντονερ.
black_widow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 [οφτοπικ]ρε widow γιατι εβαλες αυτο το νικ ?σε καθε ποστ μιλας για καποιον διαφορετικο να πουμε [/οφτοπικ] Το παρατσούκλι μου το έχει βγάλει ο Darkson20, δε ξέρω γιατί μου το έβγαλε αυτό το nick, αφού είμαι τι καλό και ήσυχο κορίτσι :p:
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ...στεκόσουν ίσως μπροστά σε παράθυρο νύχτα, κι αυτός άνοιξε 6η μπύρα για να γιορτάσει την έμπνευση;
Lucifer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Γελάτε και κοροϊδεύετε @@άκια, αλλά τα 'χει πει ο Αίσωπας χιλιετίες πριν για τη μπάρτη σας.
Garnele Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εκείνο με τα κρεμαστάρια λες ή το άλλο με το πήδημα;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ευκαιρια να φας ολα αυτα τα γλυκα που καταπιεζοσουν να μην φας για να μην παχυνεις. εφοδιαζεσαι με φερερο ροσε, μελομακαρονα, κουραμπιαδες (αυτα τα τελευταια τα εχω βαρεθει πια) μακαρον (μην πει κανεις τπτ για μακαρονια) σοκολατες (κοιτα το θεμα με την μιλκα) κρασια πουρα και οτι αλλο θες. 45 καλες ταινιες.... η διοργανωνεις τεραστιο ρεβεγιον και καλεις τους παντες και κολ γκερλς Η καλυτερα να βρει προσωρινα εναν να της τα χορηγησει ολα αυτα, γιατι δε λεει να καταξοδευτειτε τοσο! Στο θεμα μας. Ειναι λαθος καποιος να αισθανεται μεγαλυτερη λυπη επειδη χωρισε σε περιοδο εορτων. Ισα ισα που μπορει να εχει και περισσοτερες διεξοδους για να περνα ευχαριστα την ωρα του, λογω εορτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.