Προς το περιεχόμενο

Γιορτές και χωρισμός

sophitian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορείς να φτιάξεις την γαλοπούλα και ας χώρισες , να στρώσεις το χριστουγενιάτικο τραπέζι μόνος σου , να σερβιριστείς από το καλύτρερο κρασί και να παίζει στο ηχοσυστημά σου στην διαπασων ...

[ame]

[/ame]

μετά και αφου θα έχεις πιεί όλη την μπουκάλα , θα πετάξεις το ακριβό σου σερβίτσιο από το τραπέζι με βία και θα σηκωθείς να χωρέψεις το ζειμπέκικο το πόνου ...

ΚΟΜΜΑTΆΡΕΣ

Δημοσ.
Πως περνάει ένας χωρισμένος τα χριστούγεννα....?

Σας έχει συμβεί ποτέ

:cry:

Μ.Παρασκευή είχα χωρίσει εγώ. Συνήθως στις γιορτές τυχαίνει να έχω χωρίσει πιο πριν αλλά σιγά μην κάτσω να σκάσω κιόλας, δεν είμαι και σε ηλικία γάμου. Πάντως προλαβαίνεις να αρχίσεις νέα σχέση μέχρι τότε, τέλη Νοεμβρίου έχουμε ακόμα:-D

Υ.Γ. Έχεις μπερδέψει το Ιnsomnia με το Cosmopolitan μου φαίνεται...

Δημοσ.

Εναλλακτικά αν δεν μπορέσεις να βρεις, μπορείς να αγοράσεις μια κοπέλα απ' το ebay. Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊβάν, ό,τι θες.

Γενικότερα ένας χωρισμένος δεν πρέπει να ανησυχεί για το πώς θα περάσει τις γιορτές μόνος του. Λιποθυμά απ' το ποτό και οι γιορτές περνάνε πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Κάποτε είχα διαβάσει ένα παλικάρι που έλεγε πως την παραμονή την περνάει μόνος του, παραγγέλνει ένα κορίτσι, αμολάει μια καλή ταινία , βγάζει το καλό το ουίσκι και περιμένει την άλλη να έρθει. Τεσπα γίνεται ότι γίνεται.

Επίσης μια ιδέα. ''Εκτονώσου'' με μια άλλη (ότι ναναι ) για να μην έχεις να σκέφτεσαι την παλιά και σου κάθεται βαριά. Άντε πάμε κιάλλα. Και ναι κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα καλό ουίσκι. Το Black είνια το καλύτερο στα λεφτά του. (θέμα για offtopic)

Δημοσ.

Σιγά μη κάθονται οι γυναίκες να ασχολούνται με χωρισμούς. Έχουν αυτό το ειδικό buffer στον εγκέφαλο που απομονώνει καθημερινή συμπεριφορά και επιδόσεις σε δουλειά κλπ, με συναισθηματικά. Ενώ ένας άντρας θα το ρίξει σε ποτά,ξενύχτια κτλ. θα αποδίδει σκ@τα στη δουλειά,σπουδές κτλ η γυναίκα στον ίδιο τομέα θα το βάλει στην άκρη του μυαλού της, θα αποδόσει στο φουλ κ στα πάντα,κ μετά όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το ξαναθυμηθεί.Έτσι είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...