sophitian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πως περνάει ένας χωρισμένος τα χριστούγεννα....? Σας έχει συμβεί ποτέ
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τα χριστουγεννα ειναι οικογενειακη γιορτη με φαι και δωρα. Κοινως περνας καλυτερα αμα εισαι μονος σου.
firewalker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Στέλνεις ένα γράμμα με το παρακάτω μέσα.
Nomikaria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Και σε σχέση άμα είσαι και είναι χάλια,ακόμα χειρότερα..καλύτερα μόνος λοιπόν!
Fidelio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 μπορείς να φτιάξεις την γαλοπούλα και ας χώρισες , να στρώσεις το χριστουγενιάτικο τραπέζι μόνος σου , να σερβιριστείς από το καλύτρερο κρασί και να παίζει στο ηχοσυστημά σου στην διαπασων ... [ame] [/ame] μετά και αφου θα έχεις πιεί όλη την μπουκάλα , θα πετάξεις το ακριβό σου σερβίτσιο από το τραπέζι με βία και θα σηκωθείς να χωρέψεις το ζειμπέκικο το πόνου ... ΚΟΜΜΑTΆΡΕΣ
Fan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Χαχαχαχα. "Ζεμπεικιά του πόνου" χαχαχα ακόμα γελάω
black_widow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πως περνάει ένας χωρισμένος τα χριστούγεννα....?Σας έχει συμβεί ποτέ Μ.Παρασκευή είχα χωρίσει εγώ. Συνήθως στις γιορτές τυχαίνει να έχω χωρίσει πιο πριν αλλά σιγά μην κάτσω να σκάσω κιόλας, δεν είμαι και σε ηλικία γάμου. Πάντως προλαβαίνεις να αρχίσεις νέα σχέση μέχρι τότε, τέλη Νοεμβρίου έχουμε ακόμα Υ.Γ. Έχεις μπερδέψει το Ιnsomnia με το Cosmopolitan μου φαίνεται...
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εναλλακτικά αν δεν μπορέσεις να βρεις, μπορείς να αγοράσεις μια κοπέλα απ' το ebay. Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊβάν, ό,τι θες. Γενικότερα ένας χωρισμένος δεν πρέπει να ανησυχεί για το πώς θα περάσει τις γιορτές μόνος του. Λιποθυμά απ' το ποτό και οι γιορτές περνάνε πολύ γρήγορα.
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Γιατί έχει σημασία η περίοδος του χωρισμού;
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πως περνάει ένας χωρισμένος τα χριστούγεννα....?Σας έχει συμβεί ποτέ ... βγαλε τα ουισκια
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Κάποτε είχα διαβάσει ένα παλικάρι που έλεγε πως την παραμονή την περνάει μόνος του, παραγγέλνει ένα κορίτσι, αμολάει μια καλή ταινία , βγάζει το καλό το ουίσκι και περιμένει την άλλη να έρθει. Τεσπα γίνεται ότι γίνεται. Επίσης μια ιδέα. ''Εκτονώσου'' με μια άλλη (ότι ναναι ) για να μην έχεις να σκέφτεσαι την παλιά και σου κάθεται βαριά. Άντε πάμε κιάλλα. Και ναι κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα καλό ουίσκι. Το Black είνια το καλύτερο στα λεφτά του. (θέμα για offtopic)
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Χλωμο ρε Διαολε. Για αγορακι μου κανει.
De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σιγά μη κάθονται οι γυναίκες να ασχολούνται με χωρισμούς. Έχουν αυτό το ειδικό buffer στον εγκέφαλο που απομονώνει καθημερινή συμπεριφορά και επιδόσεις σε δουλειά κλπ, με συναισθηματικά. Ενώ ένας άντρας θα το ρίξει σε ποτά,ξενύχτια κτλ. θα αποδίδει σκ@τα στη δουλειά,σπουδές κτλ η γυναίκα στον ίδιο τομέα θα το βάλει στην άκρη του μυαλού της, θα αποδόσει στο φουλ κ στα πάντα,κ μετά όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το ξαναθυμηθεί.Έτσι είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.