kyriakos2121 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά έχω ένα iphone 3gs με jailbreak , και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , όταν θέλω να ανοίξω το wifi δεν μου βρίσκει την σύνδεση του ασυρμάτου ίντερνετ που έχω και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά ώστε να βρει την σύνδεση . Ξέρει κανείς τι φταίει ? Ευχαριστώ !
Vasilisxd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή, το ανοιγοκλείνεις 2 φορες για να σου βρεί την συνδεση ? Τσεκαρε την <Ερώτηση για είσοδο> , στις ρυθμήσεις του WiFi. Επίσεις μιας και ειναι Jailbroken κάνε την δουλέιά σου απο το SBS. Απλά ενεργοποίησε το WiFi απο εκεί και μετα πατα στην ίδια οθόνη, το Refresh , μεχρι να σου βγάλει IP Adress, μια φορά θα είναι αρκετή, εκτός και άν είσαι σε μεγάλη αποσταση απο τον Router
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή, το ανοιγοκλείνεις 2 φορες για να σου βρεί την συνδεση ?Τσεκαρε την <Ερώτηση για είσοδο> , στις ρυθμήσεις του WiFi. Επίσεις μιας και ειναι Jailbroken κάνε την δουλέιά σου απο το SBS. Απλά ενεργοποίησε το WiFi απο εκεί και μετα πατα στην ίδια οθόνη, το Refresh , μεχρι να σου βγάλει IP Adress, μια φορά θα είναι αρκετή, εκτός και άν είσαι σε μεγάλη αποσταση απο τον Router σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.