Προς το περιεχόμενο

kαιν.ΑγιοΒασιλακια...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μεγαλο λαθος αυτο που γραφεις κατα την γνωμη μου. Τα βρισκεις στον δρομο; Ξερεις ποσα βγαζει ο Μαρινοπουλος το δευτερολεπτο; Οσα βγαζουμε ολοι εδω μεσα για ενα χρονο και λιγα λεω. Γιατι να του τα χαρισεις; Πηγαινε το πισω και ξαναγορασε το, μην το σκεφτεσαι αλλο....

Εντάξει,ο ωχαδερφισμός μου υπερκερνιέται απ' την μη πληροφόρησή μου.Γράφανε στα ψιλά γράμματα των όρων του "παιχνιδιού" ότι αγορές με τιμολόγιο επιδοτούνται ανά ΑΦΜ και ημέρα με μέγιστο ποσό τα 100€.Συνεπώς και εφ' όσον παρέβηκα το μέγα ΜΟΤΟ του υγιούς σκεπτόμενου καταναλωτή,το RTFM (read the φακιν manual)δηλαδή,αποφάσισα να τιμωρήσω τη τσέπη μου με την απώλεια 20 Αηβασιλιάτικων πόντων.Ήταν να μου δώσουν 119,μου δώσανε 100,καλά είναι.

Τώρα,αυτό που είπα για επιστροφή+ταυτόχρονη αγορά,το είπα για να γελάσουμε αλλά και για να τονίσω τις επιλογές μου αν ποτε έφτανα στο σημείο να εξαντλήσω τα καταναλωτικά μου διακαιώματα.Μόνο που θάπρεπε να κόψω δελτίο αποστολής,να μου κόψουν αυτοί δελτίο παραλαβής+πιστωτικό και ξαναμανά τιμολόγιο πώλησης...

Είναι σαν να θέλω να βάλω φωτιά στο σπίτι μου για να μην έχουν αντικείμενο τα δημοτικά τέλη...λολ...τραβηγμένο παράδειγμα αλλά εντάξει μέχρι εδώ η γυφτιά μου,δεν πάει παρακάτω.:mrgreen:

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
ΜΕΓΑ λαθος. Κλεφτες ΔΕΝ ειναι απαραιτητα οσοι πουλουν ακριβοτερα απο αλλους, γιατι δεν ξερουμε ποσο εχουν αγορασει. Κλεφτης ειναι σιγουρα το κρατος που δεν εχει τον οποιοδηποτε ελεγχο στις εταιρειες, ωστε να εχουμε υγιη ανταγωνισμο σε μια ελευθερη αγορα.

ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ!

Ο Μαρινοπουλος ή το MediaMarkt που αγοραζουν με τον τονο απο τους προμηθευτες αγοραζουν πιο ακριβα απο μαγαζακια που πουλανε 5 κομματια; Τι λετε μωρε;;;;;;;;;; :cry:

• Moderators
Δημοσ.
Το Dell σήμερα - αύριο (δεν γράφει κάτι για αγιοβασιλακια... )

Ναι το διαφημιζουν απο χθες και στην TV. Μα τοσο εχει ουτως η αλλως απο 30-11 μεχρι 12-12 και ειναι και ΑγΒασιλης. Απλα βλεπουν οτι μπορει να τους μεινουν και το διαφημισαν.

Απο το φυλλαδιο 30-11 ως 12-12:

post-45415-129063040876_thumb.jpg

Δημοσ.

Προσοχή όταν πάει κάποιοες να το αγοράσει,δεν είναι στο σύστημα καταχωρημένο σαν αποδέκτης Αηβασιλιάτικων points.Ακόμα κι αν τους εφιστήσετε τη προσοχή,θα χρειαστεί η επέμβαση σουπερβάϊζορα να σας τα δώσουν...

Για να μην ξαναγυρνάτε,όπως εγώ.

• Moderators
Δημοσ.
Προσοχή όταν πάει κάποιοες να το αγοράσει,δεν είναι στο σύστημα καταχωρημένο σαν αποδέκτης Αηβασιλιάτικων points.Ακόμα κι αν τους εφιστήσετε τη προσοχή,θα χρειαστεί η επέμβαση σουπερβάϊζορα να σας τα δώσουν...

Αν ισχυει αυτο που λες, δηλαδη οτι αρχικα δεν στα εδωσαν γιατι δεν ηταν στο συτημα καταχωρημενο ΑγΒασιλης και ενω επικοινωνησες μαζι τους εκανες την ολη "φασαρια" (και δεν θα εισαι ο μονος αν πραγματι δεν ειναι στο συστημα) και ακομα δεν το εχουν βαλει στο συστημα, ειναι για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ καθως ειναι καθαρη απατη-παραπλανηση.

Δημοσ.

Έλα τώρα...

btw,αν ήμασταν αμέρικα,μπορεί,ίσως βγάζαμε και ρεγάλο (ψυχική φθορά,ξερωγώ),ενώ στο Ελλάντα σιγά μη βρεις εισαγγελικό λειτουργό να θεσμοθετήσει αγωγή.Είναι απασχολημένοι τώρα.lol

• Moderators
Δημοσ.
Έλα τώρα...

Τελικα ειχες δικιο πιο πριν ο ωχαδερφισμος σου καλα κρατει... :P

Γι αυτο απο μια πλευρα ειμαστε Ελλαντα γιατι λεμε "ελα τωρα..".

Καλα μας κανουν!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παρασκευη και σαββατο μυριζει -20 σε κονσολες και παιχνιδια...

ki οπως λεει και ο χαρελσον στο 2012,το ακουσατε πρωτοι απο το σταθμο μας...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...