Προς το περιεχόμενο

kαιν.ΑγιοΒασιλακια...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να πας, γιατι οχι; 2 δεν ειπες οτι πηρες; Κανα 80-90 ευρω δλδ εχεις να παρεις, σωστα;

Αν εισαι πολυ μακρια να στο κανουν αμεσα ομως ωστε να εκδωσεις σημερα και την δωροεπιταγη με τους Αγ Βασιλ και να σου μεινει μονο μια επισκεψη μεχρι 31-12 για να ψωνισεις με την ΔΕ.

Edit

Ψωνια 115 ευρω ειναι τα 598ευρω για τα 2 νετ! Θα τους τα χαρισεις;

χτυπα τηλ.στα κεντρικα και πες το ιστορικο...
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να πας, γιατι οχι; 2 δεν ειπες οτι πηρες; Κανα 80-90 ευρω δλδ εχεις να παρεις, σωστα;

Αν εισαι πολυ μακρια να στο κανουν αμεσα ομως ωστε να εκδωσεις σημερα και την δωροεπιταγη με τους Αγ Βασιλ και να σου μεινει μονο μια επισκεψη μεχρι 31-12 για να ψωνισεις με την ΔΕ.

Θα πάω το μεσημεράκι (να με σκατζάρει η κυρούλα μου) και θα ενημερώσω,φυσικά.

Edit

Για τους τύπους,δεν είναι netbooks.Laptops είναι,με 15.6" οθόνη,wireless,dvdrw,160 σκληρό,ένα γίγαντα (1gb) στο αμπάρι και ένα ντιντή καλογυμνασμένο στο τιμόνι (celeron πάνω από δύο ghz)...

Edit:Στους όρους του παιχνιδιού λέει ξεκάθαρα για τις αγοράς μέσω τιμολογίων και καθορίζει τη μέγιστη επιδότηση στο ποσό των 100€ ανά ΑΦΜ.Δηλαδή ανεξάρτητα αν εγώ αγόρασα πράματα αξίας 598€,θα επιδοτηθώ μόνο για 100€.Εκτός αν τους ψήσω ότι και καλά θα τους γυρίσω το ένα και θα το ξαναγοράσω στο καπάκι(έχω τέτοια επιλογή...),οπότε θα πιαστεί σαν διαφορετική μέρα (αθάνατε σαλταδόρε €centoγλύφτη),συνεπώς,καλιε κύριε έχω χάσει τα ματάκια μου,να συγχωρέσει ο θεός τ' αποθ(η)αμένα σας,δό μου διακόκια...

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά το νόημα.

Κανας νομικός;.Θα στείλω p.m. στον peradw8e να μου λύσει την απορία.

Δημοσ.

εγώ προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό να μας βάζουν να ασχολούμαστε με πασχαλίτσες, βασιλάκια και κουραδάκια. Κάνε την έκπτωση στα προϊόντα κατευθείαν αν θες και άφησε τις λαμογιές Carrefour.

Δημοσ.

Λαθος!

Τα 5 ευρω δωροεπιταγη σου βγηκαν γιατι ετυχε και συμπληρωσες 500 ποντους. Για να παρεις 5 ευρω δωροεπιταγη θελει 500 ποντους και ειναι ανα 5 ευρω - 2 ποντοι. Δηλαδη για να παρεις 5 ευρω δωροεπ. πρεπει να δωσεις πρωτα 1250 ευρω! Αν εκανε τοσο κατι που πηρες τοτε θα επερνες 5 ευρω δωροεπιτ. Απλα ειχες ηδη πχ 400 ποντους, πηρες αλλους 118 με το νετμπουκ και πηγες 518 οποτε βγηκε η δωροεπιταγη! ;) (Στην ουσια δλδ κερδιζεις με τους ποντους 1,18ευρω! Σε καλη μερια!)

Κι όμως, για την δωροεπιταγή μου είπε ΠΡΙΝ πάρει την κάρτα μου, άρα δεν μπορούσε να ξέρει τι πόντους έχω. Επιπλέων υπήρχε μια πινακίδα που έλεγε για όρους επιστροφής laptop, και ανάμεσα σε όλα έγραφε ότι θα πρέπει να επιστραφεί και η δωροεπιταγή.

• Moderators
Δημοσ.

Κι όμως, για την δωροεπιταγή μου είπε ΠΡΙΝ πάρει την κάρτα μου, άρα δεν μπορούσε να ξέρει τι πόντους έχω. Επιπλέων υπήρχε μια πινακίδα που έλεγε για όρους επιστροφής laptop, και ανάμεσα σε όλα έγραφε ότι θα πρέπει να επιστραφεί και η δωροεπιταγή.

Στο φυλλαδιο δεν εχει καποια σημανση ειδικη, τι να πω; Ελεγε πχ κανενα ταμπελακι "500 ποντοι με την καρτα club"; Συνηθως οσα εχουν ποντους τα λεει και στο φυλλαδιο. Το χαρτακι που πηρες μαζι με την αποδειξη με το υπολοιπο ποντων τι λεει; Μπηκαν 500 "πακετο" + 119 που αντιστοιχουν στα 299 ευρω; η μονο 500;

Εγκυκλοπαιδικα τωρα ολα αυτα, μπας και καταλαβουμε τι κανουν.. :-) Γιατι εδω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3039544&postcount=25 που πηραν απο 1 δεν λεει για -5 ευρω... B)

Δημοσ.

Μίλησα με το customer service τους (κεντρικά)και αφού συμφώνησαν μαζί μου,ότι δηλαδή και γω μπορώ να επωφεληθώ απ' τις Αγιοβασιλίτσες (!) και επειδή η αγορά μου πέρασε απ' το ταμείο στο ντούκου και επειδή είναι όρος ότι "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου..." και διαταύτα και πάει λέγοντας:

Θα με πάρουν αυτοί τηλέφωνο,αφού ενημερώσουν το υποκατάστημα για την υποχρέωσή τους απέναντί μου.

Μέχρι τότε αρχίζω και μετράω τα κουκιά που με περιμένουν.Πόσα είναι άραγε;

Δημοσ.

Λοιπον παιδια θελει προσοχη.Μολις αγορασα και εγω το dell και ω του θαυματος στο ταμειο δεν εβγαλε αγιοβασιλακια.Επρεπε να παω στον υπευθυνο να το ψαξουν κτλ.Τελικα μου τα εδωσαν.Οποτε προσοχη!!!!

Δημοσ.

Τώρα που έλεγξα την απόδειξη μπλέχτηκα και εγώ. Λέει πόντοι απόδειξης 102 (νετμπουκ), λέει όντως κάτι για 500 πόντους και στην δωροεπιταγή αναφέρει τον αριθμό της κάρτας μου. Αλλά η κοπέλα στο ταμείο μου είπε για την επιταγή τελείως στην αρχή, πριν καν κόψει απόδειξη πληρωμής και πριν της δώσω τα λεφτά. Επίσης την κάρτα μου δεν την είχε ακόμα πιάσει. Και για να λέει ότι για να επιστραφεί Laptop (έτσι γενικά) αυτό μπορεί να γίνει εντός 8 ημερών και μόνο με την επιστροφή της δωροεπιταγής...Μήπως είναι καμιά προσφορά μόνο στο κατάστημα Ν.Ιωνίας?

Δημοσ.
Λοιπον παιδια θελει προσοχη.Μολις αγορασα και εγω το dell και ω του θαυματος στο ταμειο δεν εβγαλε αγιοβασιλακια.Επρεπε να παω στον υπευθυνο να το ψαξουν κτλ.Τελικα μου τα εδωσαν.Οποτε προσοχη!!!!

Πόσα σου σκάσανε;Εμένα με πήραν τηλέφωνο (τη πάτησα γιατί τάβαλα στο ίδιο τιμολόγιο και τα δύο) και μου βγάλαν να παίρνω κανα κατοστάρι γιούργια,να πάω δε όποτε θέλω.Η πλάκα είναι να πάω όπως έλεγα,δηλαδή να τους γυρίσω πίσω το ένα ότι και καλά μετάνοιωσα και στο καπάκι να το ξαναγοράσω,καρπούμενος τη καινούργια κατοστάρα απ΄την ξεχωριστή αγορά.Αλλά δεν μου πάει,ας πρόσεχα.Είναι και που δεν ήξερα ποσότητες,ήθελα οπωσδήποτε δύο,οπότε την άλλη μέρα μπορεί και να μην είχαν.

Οπότε και τα 100 καλάάάά είναι.:devil:

• Moderators
Δημοσ.
.....

Edit

Πόσα σου σκάσανε;Εμένα με πήραν τηλέφωνο (τη πάτησα γιατί τάβαλα στο ίδιο τιμολόγιο και τα δύο) και μου βγάλαν να παίρνω κανα κατοστάρι γιούργια,να πάω δε όποτε θέλω.Η πλάκα είναι να πάω όπως έλεγα,δηλαδή να τους γυρίσω πίσω το ένα ότι και καλά μετάνοιωσα και στο καπάκι να το ξαναγοράσω,καρπούμενος τη καινούργια κατοστάρα απ΄την ξεχωριστή αγορά.Αλλά δεν μου πάει,ας πρόσεχα.Είναι και που δεν ήξερα ποσότητες,ήθελα οπωσδήποτε δύο,οπότε την άλλη μέρα μπορεί και να μην είχαν.

Oπως βλεπεις στο παραπανω μηνυμα που σου εγραψα το πρωι θα ειχες να λαβεις 115 ευρω σε δωροεπιταγες αν δεν ειχε τον περιορισμο. Ειναι 119 ΑγΒασιλακια τα 598 ευρω. Με τα 100 πρωτα παιρνεις 100 ευρω και με τα 19 δευτερα παιρνεις 15 ευρω. (http://www.carrefour.gr/inside.aspx?a_id=264)

Αλλα επειδη ειναι σε τιμολογιο εχει περιορισμο ανα ΑΦΜ και ανα μερα 100 αυτοκολητα ΑγΒασιλιδων.

"Όσον αφορά τη συμμετοχή στην Ενέργεια με αγορές για τις οποίες έχει εκδοθεί τιμολόγιο, ορίζεται ότι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του πλήθους αυτοκόλλητων "Αγ. Βασίλης" που προκύπτει από το ποσό αγοράς επιλεγμένων ειδών, το μέγιστο πλήθος αυτοκόλλητων "Αγ. Βασίλης", ανά ημέρα και ΑΦΜ είναι 100. Στο τιμολόγιο θα αναγράφεται ο συνολικός αριθμός αυτοκόλλητων "Αγ. Βασίλης", που αναλογούν στο ποσό αγοράς επιλεγμένων ειδών και θα φέρει την υπογραφή και το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη."

Οποτε χανεις μονο 19 αυτοκολητα - 15 ευρω. Αν επιστρεψεις το ενα και το ξαναγορασεις θα παρεις 59 αυτοκολητα χ2 = 118 ΑγΒασιληδες = παλι 115 ευρω συνολο.

Διαλεγεις και παιρνεις... +15 ευρω και η ντροπη δικη σου ή "Κύριος ήρθα και κυριος φευγω" οπως ελεγε και ο ΜΕΓΑΛΟΣ Στράτος ;)

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΜΕΧΡΙ 19-12-2009

Δημοσ.

Μεγαλο λαθος αυτο που γραφεις κατα την γνωμη μου. Τα βρισκεις στον δρομο; Ξερεις ποσα βγαζει ο Μαρινοπουλος το δευτερολεπτο; Οσα βγαζουμε ολοι εδω μεσα για ενα χρονο και λιγα λεω. Γιατι να του τα χαρισεις; Πηγαινε το πισω και ξαναγορασε το, μην το σκεφτεσαι αλλο.

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ εχουν την φωτογραφικη Sony W210 με 179€ ενω ο Κατερελος την εχει 130€, ΚΛΕΦΤΕΣ

Εμενα με ειχα ταλαιπωρησει πολυ το περασμενο Πασχα, τοτε μαζευμε κατι αλλες μαλακιες τις οποιες τις περναγαν στην καρτα οχι σε αυτοκολητα, ειχα παει την πρωτη ημερα της προσφορας και πηρα το φορητο IBM R60 με 599€ το οποιο μου εδινε 200€ επιταγη, δεν περασαν ομως τα... αυγουλακια (δεν θυμαμαι τι μαζευαμε τοτε) τους πηρε καπου 3 εβδομαδες να ξεκολησουν και να ασχοληθουν...

Δημοσ.

Να την πάρεις από τον Κατερέλο τότε την Sony που έχει και παράδοση στα φωτογραφικά. Το ότι είναι ΑΚΡΙΒΟΙ σε κάποια είδη δεν τους κάνει ΚΛΕΦΤΕΣ. Οι τιμές είναι αναρτημένες.

Εκμεταλλεύονται την κακή πληροφόρηση αλλά και τον ωχαδερφισμό (που να τρέχω τώρα...) του καταναλωτή, ναι.

• Moderators
Δημοσ.
Να την πάρεις από τον Κατερέλο τότε την Sony που έχει και παράδοση στα φωτογραφικά. Το ότι είναι ΑΚΡΙΒΟΙ σε κάποια είδη δεν τους κάνει ΚΛΕΦΤΕΣ. Οι τιμές είναι αναρτημένες.

Εκμεταλλεύονται την κακή πληροφόρηση αλλά και τον ωχαδερφισμό (που να τρέχω τώρα...) του καταναλωτή, ναι.

Δηλαδη αν πας και βιασεις μια πνευματικα καθυστερημενη δεν θα εισαι βιαστης;

Οποιος εχει πολλαπλασιο κερδος απο το "νομιμο" ειναι κλεφτης. Ειναι απλο πιστευω. Με την φραση σου το αποδεχεσαι αλλα κολησες στην λεξη ισως. Και εγω παντως κλεφτες τους λεω οσους το κανουν.

Σε αλλα καταστηματα το βλεπω πολυ πιο εντονο απο ο,τι στο carrefour παρολα αυτα.

Δημοσ.
Δηλαδη αν πας και βιασεις μια πνευματικα καθυστερημενη δεν θα εισαι βιαστης;

Οποιος εχει πολλαπλασιο κερδος απο το "νομιμο" ειναι κλεφτης. Ειναι απλο πιστευω. Με την φραση σου το αποδεχεσαι αλλα κολησες στην λεξη ισως. Και εγω παντως κλεφτες τους λεω οσους το κανουν.

Σε αλλα καταστηματα το βλεπω πολυ πιο εντονο απο ο,τι στο carrefour παρολα αυτα.

ΜΕΓΑ λαθος. Κλεφτες ΔΕΝ ειναι απαραιτητα οσοι πουλουν ακριβοτερα απο αλλους, γιατι δεν ξερουμε ποσο εχουν αγορασει. Κλεφτης ειναι σιγουρα το κρατος που δεν εχει τον οποιοδηποτε ελεγχο στις εταιρειες, ωστε να εχουμε υγιη ανταγωνισμο σε μια ελευθερη αγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...