Προς το περιεχόμενο

kαιν.ΑγιοΒασιλακια...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως έχουν ακόμη το Lenovo στα 329€.Καλό value-for-money,αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμη και για ανταλλακτικά να το πάρει,διπλασίασε τα λ7α του.lol

Κρίμα για το λαπτοπάκι,εδώ ζητάνε τα μεταχείρω σε παραπάνω λεφτά.

Εδώ είναι τα τηλέφωνά τους.Ας τους έρθει και καμια διαμαρτυρία,δεν κάνει κακό.carfour.jpg

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμενα μου ειπαν οτι δεν το εφεραν ουτε και προκειται να το φερουν.Αρα μαπα το καρπουζι.ΚΑτα διαβολικη(?) συμπτωση ομως το συγκεκριμενο μοντελο αφαιρεθηκε και απο την ιστοσελιδα της εταιρειας με οτι σημαινει αυτο.....
το χουν σημερα αν.Θεσσαλονικη...
Δημοσ.

Τελικά τα βρήκαν με τον προμηθευτή τους και τα βγάλανε απ' την αποθήκη,όπου ήταν κρατημένα σαν ατιμολόγητα.Έτσι μούδωσαν να καταλάβω.

Πήρα δύο να βρίσκονται,που ξέρεις χειμώνας έρχεται...

Δημοσ.

Δεν με χορταίνουν ρε γμτ...

Κάτι που με χάλασε,δεν πιάνονται στις πασχαλίτσες αυτά,άσχετα αν έχουν επισήμανση ΑηΒασίλη.Γμτ,θα εκπίπτανε και καμια 80αριά γιούργια ακόμη,θάπαιρνα και καμια lexar παραπάνω.Τώρα πάπαλα.

• Moderators
Δημοσ.
compaq 110c-1190...259 net

dell vostro a860.....299 net?

7'philips κορνιζα...59-αντιστοιχη σονυ 69

samsung foto es-10 ...59

ds lite+pokemon diamont ...149

psp+gtourismo...189

wii sketo...189

ps3+uncharted2...349

tv 32 sam...b530...499 ----42'...699

dvd sam p191....39

ολα αγιοβασιλακια...απο 30-11...ηρθε φυλλαδιο...εως 12-12

Dell Vostro A860 CTO

Κάτι που με χάλασε,δεν πιάνονται στις πασχαλίτσες αυτά,άσχετα αν έχουν επισήμανση ΑηΒασίλη.Γμτ,θα εκπίπτανε και καμια 80αριά γιούργια ακόμη,θάπαιρνα και καμια lexar παραπάνω.Τώρα πάπαλα.

Δηλαδη το εχει Αγ. βασιλη στο φυλλαδιο και ΔΕΝ το εχουν Αγ βασιλη στο ταμειο;;;

Δημοσ.

Ναι,δεν μου κολήσανε πασχαλίτσες,αυτό εννοώ.

Υποθέτω ότι άπτεται της ΑηΒασιλιάτικης προσφοράς μόνο και μόνο απ' τη τιμή του.Δεν πάει το μυαλό μου αλλού.Ίσως γιατί τάκοψα σε τιμολόγιο;

Δημοσ.

Νομιζω φιλε οτι αυτο ειναι.Γιατι εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι συμμετεχει στους αγιους βασιλιδες με 59 αγιοβασιλακια(στα 60-50 ευρω).Ειχες ξαναπαρει αγιοβασιλιατικα προιοντα με τιμολογιο και σου ειχαν κολλησει αγιοβασιλιδες ή οχι?

Παντως εγω ξαναπερασα σημερα το βραδυ και ακομη δεν ειχε ελθει.Ισως αυριο το απογευμα με την παραλαβη μου ειπαν οποτε θα ξαναπερασω.

Φιλε magazatoras τι λεει σαν μηχανημα?Αξιζει τα λεφτα του>?Να υποθεσω οτι συνοδευεται απο εγγυηση επισημης αντιπροσωπιας και δεν ειναι παραεισαγωγη.

• Moderators
Δημοσ.

ΔΕΝ νομιζω να ειναι αυτο. Τουλαχιστον δεν ηταν ετσι. Πριν 1-2 χρονια που ειχα παρει με τιμολογιο μια οθονη που ηταν πασχαμανια μου εδωσαν κανονικα τις πασχαλιτσες! Μαλιστα σημειωσαν και με στυλο πανω στο τιμολογιο "66 πασχαλίτσες". (ειχε 199 ευρω και ηταν μια πασχαλιτσα ανα 3 ευρω). Προφανως δεν τους το επισημανες και στις φαγανε...

Δημοσ.

φιλε μαγαζατορα σφαιρα πισω και απαιτησε τους 59 αγιοβασιλιδες !!!

.......59 ευρω

το συστημα τους εχει προβλημα στο συγκεκριμενο προιον και ητε παρεις με αποδειξη ητε με τιμολογιο δεν σου βγαζει αυτοματα τους αγιοβασιλιδες

ο ταμιας ομως το διορθωνει με στιλο και στους δεινει !!!

αυτα εγιναν μπροστα μου σε μενα που πηρα με αποδειξη

και στον αδερφο μου που πηρε με τιμολογιο

μην αργεις σφαιρα πισω αυριο πρωι πρωι !!!

Δημοσ.

παιδιά αυτά είναι τα τελευταία προιόντα που είναι Αγιοβασιλάκια ή ακολουθεί κι άλλη παρτίδα? γιατί ψήνομαι για την Samsung B530 και λέω μήπως ακολουθήσει κάτι καλύτερο. στα 400 ευρώ που βγαίνει περίπου πώς την βλέπετε σαν προσφορά?

http://www.skroutz.gr/s/74889/Samsung-LE32B530.html?keyphrase=Samsung+LE32B530

Δημοσ.

Εγώ το νετμπουκ έψαχνα που επίσης δεν υπάρχει παντού. Πχ. Γέρακα μου ήπαν από Πέμπτη. Τελικά το βρήκα στην Ν.Ιωνία. Εκτός απ΄τα 51 Αγιοβασιλάκια δίνουν και 5 ευρώ δωροεπιταγή. (Αν κοιτάξετε η αναλογία δεν είναι πια 10 Αγιοβασιλάκια=1 Ευρώ. Γαι 48 δίνουν 40 Ευρώ επιταγή, συν τα 5 Ευρώ, συνολικά 45 Ευρώ έκπτωση στη τιμή του νετμπουκ, και περισσσεύουν και 3 Αγιοβασιλάκια)

• Moderators
Δημοσ.

To ολο συστημα τους σαμποταρει τον πελατη μια ζωη παρεπιπτοντως. Ειχα παρει ενα παιδικο ποδηλατο που ηταν Πασχαλιτσα και στο φυλλαδιο και μαλιστα ειχε και αυτοκολητο πανω σε ΚΑΘΕ ποδηλατο, αλλα το "συστημα" δεν τις περασε! Εκανα φασαρια, και με τα πολλα μου ειπαν οτι εχει προβλημα το συστημα και θα μπουν σε 3-4 μερες αφου εβγαλαν φωτοτυπια την αποδειξη με τα στοιχεια μου για να περαστουν manual απο τα κεντρικα! Μπηκαν τελικα μετα απο μια βδομαδα. Καθε φορα για να δω αν μπηκαν επρεπε να μπω και να ψωνισω κατι για να δω μετα στην αποδειξη αν αλλαξαν οι πασχαλιτσες!! Απο τοτε δεν ξανακυνηγησα πασχαλιτσες και Αγιους! :mad:

παιδιά αυτά είναι τα τελευταία προιόντα που είναι Αγιοβασιλάκια ή ακολουθεί κι άλλη παρτίδα? γιατί ψήνομαι για την Samsung B530 και λέω μήπως ακολουθήσει κάτι καλύτερο.

Δεν θα ακολουθησει τπτ αλλο, μεχρι τις 12-12 ειναι η συλλογη ΑγΒασιληδων, τελευταιο φυλλαδιο ειναι.

Και προσεξτε, πρεπει το αργοτερο μεχρι 19-12 να ΕΚΔΩΣΕΤΕ την δωροεπιταγη εχοντας μαζι σας τις αποδειξεις, αν δεν την εκδωσετε μεχρι 19-12 τους χασατε!

Στο φυλλαδιο διακριτικα δεν το αναφερουν, μονο στο ειδικο φυλαδιακι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:20 ----------

... Εκτός απ΄τα 51 Αγιοβασιλάκια δίνουν και 5 ευρώ δωροεπιταγή. ...

Λαθος!

Τα 5 ευρω δωροεπιταγη σου βγηκαν γιατι ετυχε και συμπληρωσες 500 ποντους. Για να παρεις 5 ευρω δωροεπιταγη θελει 500 ποντους και ειναι ανα 5 ευρω - 2 ποντοι. Δηλαδη για να παρεις 5 ευρω δωροεπ. πρεπει να δωσεις πρωτα 1250 ευρω! Αν εκανε τοσο κατι που πηρες τοτε θα επερνες 5 ευρω δωροεπιτ. Απλα ειχες ηδη πχ 400 ποντους, πηρες αλλους 118 με το νετμπουκ και πηγες 518 οποτε βγηκε η δωροεπιταγη! ;) (Στην ουσια δλδ κερδιζεις με τους ποντους 1,18ευρω! Σε καλη μερια!)

Δημοσ.

Mε μπερδέψατε τώρα.Τελικά τι να κάνω;Να πάω να τσαμπουκαλεφτώ ή να αράξω στα κυβικά μου;Και έχω κάνει για πάρτη τους πάνω από 120 km αυτές τις μέρες.Εντάξει,μου βγήκε το αγώϊ και περνιούνται (τα km) σαν έξοδα παράστασης (lol,πλάκα κάνω...),αλλά δεν θα με χάλαγε και κάτι παραπάνω...

• Moderators
Δημοσ.
Mε μπερδέψατε τώρα.Τελικά τι να κάνω;Να πάω να τσαμπουκαλεφτώ ή να αράξω στα κυβικά μου;Και έχω κάνει για πάρτη τους πάνω από 120 km αυτές τις μέρες.Εντάξει,μου βγήκε το αγώϊ και περνιούνται (τα km) σαν έξοδα παράστασης (lol,πλάκα κάνω...),αλλά δεν θα με χάλαγε και κάτι παραπάνω...

Να πας, γιατι οχι; 2 δεν ειπες οτι πηρες; Κανα 80-90 ευρω δλδ εχεις να παρεις, σωστα;

Αν εισαι πολυ μακρια να στο κανουν αμεσα ομως ωστε να εκδωσεις σημερα και την δωροεπιταγη με τους Αγ Βασιλ και να σου μεινει μονο μια επισκεψη μεχρι 31-12 για να ψωνισεις με την ΔΕ.

Edit

Ψωνια 115 ευρω ειναι τα 598ευρω για τα 2 νετ! Θα τους τα χαρισεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...