le_bron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον! Δε κρατιεμαι αλλο! Το αποφασισα! Επειδη χρηματα δεν υπαρχουν πολλα για intel 80gb, ενας απο τους δυο μικρους θα γινει συντομα δικος μου. O OCZ εχει 135 στο Πλαισιο και ο Corsair 118 σε ενα μικρο μαγαζακι εδω στην Πατρα (Mallbit). Απο επιδοσεις λογικα εχουν σχεδον παρομοιες (ιδιους controllers, same cache, capacity etc...) Το θεμα ειναι αν αξιζουν τα παραπανω ευρω για το ονομα του καταστηματος (Πλαισιο) και την καλυτερη υποστηριξη (forum & firmware) απο OCZ. A, θα ηθελα να ακουσω πιο πολυ κατοχους... (Αργοτερα θα παρω και αλλον εναν για raid 0 καπου μεσα στο 2010 που θα πεσουν οι τιμες και θα εχω και λεφτα. Επειδη δε βλεπω να πεφτουν συντομα ομως ο ενας θα αγοραστει απο τωρα. Τι λετε??? Αντε βια να περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα αλλα δε βλεπω να πεφτουν και κατω απο τα 118 του Corsair (Στο πλαισιο εχει 139) Ποιον λετε?
pcos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δεν έχω κανέναν από τους 2 αλλα με χαλάει που λένε 2 χρονια εγγύηση. άσε που δεν έχουν το φθηνότερο GB. δηλαδή συμφέρει ο 80arhs INTEL postville περισσότερο. εξάλλου τι θα πρωτοβάλεις στον 30ari? λειτουργικό win7 και 1-2 games και γέμισε. και άμα γεμίσει θα σέρνεται μετά
grimpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ton Vertex από εμένα, λόγω της τρομερής υποστήριξης από την OCZ (Μιλάς απευθείας με OCZ για ότι συμβεί), Trim, συχνά firmware updates και ένα καταπληκτικό Forum ωρίμων και φιλικόν χρηστών των προϊόντων της μαζί με τους μηχανικούς της. Priceless... Πάντα να προτιμάς προιοντα και εταιρείες με εξαιρετική υποστήριξη, δεν θα μετανιώσεις ποτέ τα λίγα λεφτά παραπάνω που θα δώσεις. Η αξία της υποστήριξης περνάει στην αξία του προϊόντος...
pabou13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια σε αποδοσεις τι ειναι καλυτερο, 1x Vertex Turbo 60gb ή 2x Vertex 30gb;
grimpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 2x Vertex σε RAID0 με τον 8400 και Sata II μητρική, ξεβράκωτος στα αγγούρια γυρεύεις να πας. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πισινούς.
pabou13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 O Turbo μονος του, θα ειναι καλα με το συστημα μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.