kedakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Γεια πριν λιγο καιρο τσιπαρα το wii..εχω κατεβασει αρκετα παιχνιδια(pal) απο διαφορα sites..και μπορω να παι3ω 2-3 μονο τα υπολοιπα λενε Unable to read the disc..check the Wii Operations manual for help troubleshooting.εαν μπορει καποιος να μου πει τι φτεει?? Υσ τα γραφω στο imgburn χ4 και τα δισκακια ειναι TDK-R και η version του wii μου ειναι 4.2 TY:rolleyes:
epsilon753 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ποιο τσιπάκι έχεις; Δοκίμασε Verbatim DVD-R σε άλλο DVD Recorder (99% είναι η ποιότητα εγγραφής στα δισκάκια σου, είτε φταίνε τα TDK είτε το αντιγραφικό σου)
orck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ποιο τσιπάκι έχεις;Δοκίμασε Verbatim DVD-R σε άλλο DVD Recorder (99% είναι η ποιότητα εγγραφής στα δισκάκια σου, είτε φταίνε τα TDK είτε το αντιγραφικό σου) Αγορασε στην μικροτερη δυνατη ποσοτητα απο αρκετες διαφορετικες μαρκες, μην μεινεις στις γνωστες και αυτες που θεωρεις καλες μαρκες, πειραματισου
skanjos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αγορασε στην μικροτερη δυνατη ποσοτητα απο αρκετες διαφορετικες μαρκες, μην μεινεις στις γνωστες και αυτες που θεωρεις καλες μαρκες, πειραματισου όσο και να πειραματιστεί τα καλύτερα είναι τα verbatim,είχα δει αρκετά τεστ απο διάφορες μάρκες και η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια και στα απλα και στα dual layer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.