Προς το περιεχόμενο

Άμεσες γνώμες για αγορά laptop (από επιδότηση)

achilleashormovas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Giannis Ch. καταρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Το DV7-3020EA όντως είναι παρόμοιο με ένα HP που έχω προτείνει, το DV7-3090ED ENTERTAIMNENT. Μάλιστα είναι 100 ευρώ φθηνότερο και έχει ΚΑΙ blue ray, σε αντίθεση με το DV7-3090ED που έχει μόνο dvd writer.

Οπότε ρωτάω:

1. γιατί ενώ έχει καλύτερα χαρακτηριστικά είνα πιο φθηνό

2. και δευτερο το site αυτό είναι αξιόπιστο για παραγγελία online?Το γνωρίζει κανεις? Έχει κανείς εμπειρία από παραγγελία?

Πάντως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

@ GoldenEye: "το Dell ωστοσο εχει χειροτερη καρτα γραφικων,μικροτερο σκληρο,μικρη οθονη" όπως πολύ σωστά ανέφερε και Giannis Ch. ο οποίος έχει "πιασει" πάνω-κάτω για τι λάπτοπ ενδιαφέρομαι!!!

Σας ευχαριστώ πάντως και τους δυο σας!!!!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε Giannis Ch. καταρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Το DV7-3020EA όντως είναι παρόμοιο με ένα HP που έχω προτείνει, το DV7-3090ED ENTERTAIMNENT. Μάλιστα είναι 100 ευρώ φθηνότερο και έχει ΚΑΙ blue ray, σε αντίθεση με το DV7-3090ED που έχει μόνο dvd writer.

Οπότε ρωτάω:

2. και δευτερο το site αυτό είναι αξιόπιστο για παραγγελία online?Το γνωρίζει κανεις? Έχει κανείς εμπειρία από παραγγελία?

@ GoldenEye: "το Dell ωστοσο εχει χειροτερη καρτα γραφικων,μικροτερο σκληρο,μικρη οθονη" όπως πολύ σωστά ανέφερε και Giannis Ch. ο οποίος έχει "πιασει" πάνω-κάτω για τι λάπτοπ ενδιαφέρομαι!!!

στα λαπτοπ μετραει η αξιοπιστια. τι να τα κανεις τα χαρακτηριστικα αν δεν προκειται να τα χρησιμοποιησεις ποτε. πχ η καρτα γραφικων θα σου χρειαστει μονο στα παιχνιδια και το blue ray μονο για ταινιες (τα blue ray ειναι ακομα ακριβα και τα writer ακομα ακριβοτερα και δεν εχει ωριμασει η τεχνολογια) ειπαμε ειναι πολλα λεφτα για το HP (μετρια αξιοπιστια) και μονο ενα χρονο εγγυηση.

Δημοσ.

Οπότε ρωτάω:

1.Το βρήκα στο http://www.skroutz.gr και αμα ψάξεις εκεί θα βρεις πολλα laptops αρκετα φθηνοτερα απο οτι σε γνωστα μαγαζια

2.Εχω δει και αλλους κατα καιρους να προτεινουν laptops απο αυτο το site,οπου μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη αμα θες για ασφαλεια και επισης υπαρχει και αυτο το site που το πουλαει http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=31779

Δημοσ.

Φίλε GoldenEye και Giannis Ch. με έχετε σκλαβώσει!!!

Η αλήθεια είναι πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα η καλύτερη λύση για μένα είναι το DV7-3020EA, γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλω και είναι και σε καλή τιμή (έστω βέβαια ότι αφήνουμε στην άκρη τον παράγοντα ποιότητα κατασκευής, αν και πιστεύω ότι η HP δεν είναι ποιοτικά τόσο κακή εταιρεία. Θεωρώ π.χ. την Acer πολύ χειρότερη στην ποιότητα κατασκευής, όπως και την Dell πολύ καλύτερη.)

Εννοείτε πως το skroutz το χρησιμοποιώ και εγώ. Απλά η φθηνότερη τιμή (και μοναδική) για το DV7-3090ED είναι στα 1400 από το e-shop. Και αν θεωρήσουμε αρκετά φθηνό το e-shop, γιαυτό αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατό ενα λάπτοπ με καλύτερα χαρακτηριστικά να είνα πιο φθηνό από ένα άλλο της ίδιας μαλιστα εταιρείας!!!!!!!!!!!!!????????????

Θα ψάξω μήπως βρω καμιά απάντηση. Τελικα λέτε να προχωρήσω στην αγορά του DV7-3020EA??????? Ευπρόσδεκτη βέβαια κάθε επιπλέον πρόταση ( με i7 επεξεργαστή και 17" minimum οθόνη)!!!!!!

Thanks anyway guys!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:11 ----------

To γεγονός ότι το DV7-3020EA έχει 64-bit λειτουργικό σημαίνει πως όσα προγράμματα έχω και δουλεύουν σε 32-bit λειτουργικό ΔΕΝ ΘΑ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω τώρα? Και θα πρέπει πλέον να βρίσκω 64-bit προγράμματα????

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα η καλύτερη λύση για μένα είναι το DV7-3020EA, γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλω και είναι και σε καλή τιμή (έστω βέβαια ότι αφήνουμε στην άκρη τον παράγοντα ποιότητα κατασκευής, αν και πιστεύω ότι η HP δεν είναι ποιοτικά τόσο κακή εταιρεία. Θεωρώ π.χ. την Acer πολύ χειρότερη στην ποιότητα κατασκευής, όπως και την Dell πολύ καλύτερη.)

Εννοείτε πως το skroutz το χρησιμοποιώ και εγώ. Απλά η φθηνότερη τιμή (και μοναδική) για το DV7-3090ED είναι στα 1400 από το e-shop. Και αν θεωρήσουμε αρκετά φθηνό το e-shop, γιαυτό αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατό ενα λάπτοπ με καλύτερα χαρακτηριστικά να είνα πιο φθηνό από ένα άλλο της ίδιας μαλιστα εταιρείας!!!!!!!!!!!!!????????????

Θα ψάξω μήπως βρω καμιά απάντηση. Τελικα λέτε να προχωρήσω στην αγορά του DV7-3020EA??????? Ευπρόσδεκτη βέβαια κάθε επιπλέον πρόταση ( με i7 επεξεργαστή και 17" minimum οθόνη)!!!!!!

To γεγονός ότι το DV7-3020EA έχει 64-bit λειτουργικό σημαίνει πως όσα προγράμματα έχω και δουλεύουν σε 32-bit λειτουργικό ΔΕΝ ΘΑ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω τώρα? Και θα πρέπει πλέον να βρίσκω 64-bit προγράμματα????

Αυτο με τις τιμες μη σε προβληματιζει,απλα ετυχε το ενα να το πουλαει μονο το e-shop και να ειναι και λιγο ακριβο για λογους οπως το οτι μπορει να βγηκε πιο προσφατα και ειναι μαυρο π.χ.Πολλες φορες θα δεις χειροτερα laptops να πουλιουνται ακριβοτερα απο αλλα καλυτερα οταν ειναι σε διαφορετικα μαγαζια.

Τωρα οσον αφορα τα 32-bit και 64-bit,αν εννοεις drivers δεν θα εχεις προβλημα,θα βρισκεις.Οσον αφορα τα προγραμματα εγω εδω και χρονια με 64-bit λειουργικα ποτε δεν ειχα προβλημα,παντα εβρισκα 64-bit versions,αλλα ακομα και 32-bit προγραμματα οπως το vlc π.χ(που δεν μπορουσα να βρω 64-bit version) τρεχουν.

Δημοσ.

Ενθαρυντικότατα όσα μου λες!!!!!!!! Και διώχνουν μερικούς φόβους μου οδηγώντας με ακόμα πιο κοντά στην επιλογή του DV7-3020EA!!!

Ερώτηση: Ξέρει κανείς τη διαφορά ανάμεσα στα λάπτοπ της HP των σειρών espresso και entrertainment??

Άσχετο: Πάντως στο youtube δε βρήκα βίντεο με λάπτοπ DV7-3020EA και DV7-3090ED, με ότι μπορεί να σημαίνε αυτό!!!!

Δημοσ.
Ενθαρυντικότατα όσα μου λες!!!!!!!! Και διώχνουν μερικούς φόβους μου οδηγώντας με ακόμα πιο κοντά στην επιλογή του DV7-3020EA!!!

Ερώτηση: Ξέρει κανείς τη διαφορά ανάμεσα στα λάπτοπ της HP των σειρών espresso και entrertainment??

Άσχετο: Πάντως στο youtube δε βρήκα βίντεο με λάπτοπ DV7-3020EA και DV7-3090ED, με ότι μπορεί να σημαίνε αυτό!!!!

Δεν σημαινει τιποτα οτι δεν υπαρχουν στο youtube,απλα ετυχε να μη τα ανεβασει καποιος,αμα τα γραψεις και τα 2 μοντελα στη μηχανη αναζητησης του site της ΗP λογικα θα στα βρει(εμενα μου τα βρηκε).

Δημοσ.
.

6...όχι γιατί είναι ACER (κόλλημα εεε? - έχω καεί άσχημα απο Acer κ γι' αυτο έχω τις χειρότερες εντυπώσεις, θα μου πεις -εντάξει έτυχε, συμβαίνουν αυτά, έλα όμως που έτυχε σε μένα!!! :( )

Δεν ετυχε μονο σε σενα ,μακρια απο acer .Toshiba και Dell εκει κοιτα για αρχη.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω μαζί σας αλλά.................για τα χαρακτηριστικά που ζητάω για το λάπτοπ

1. είτε οι περισσότερες εταιρείες δεν τα έχουν ακόμα στα μηχανήματα τους, είτε

2. αν τα έχουν τοτε ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!

Οπότε συμβιβάζομαι και εγώ κάπου στη μέση!!! Άλλωστε και επειδή γενικά τα προσέχω τα πράγματα μου και επίσης η χρήση τους δε θα είνα στα όρια (καθημερινή μεν, αλλά χωρίς overcloaking και games σε full απιτήσεις ώστε να ζορίζεται τρελλά το μηχάνημα) πιστεύω ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ δε θα έχω κάποιο πρόβλημα!!!!!!

Πάντως, thanks again guys για τις απαντήσεις σας!!

Υ.Γ: Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει ανάλογο ποστ για αγορά desktop υπάρχει παρακάτω!!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3034152#post3034152

Δημοσ.

ειναι πιο φθηνο και πωλειται μονο εκει γιατι κατα 99% ειναι παραεισαγωγη (Λογισμικό: Windows 7 Home Premium Αγγλικά Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης από το e-shop.gr - που ειναι η μουφα της χρονιας) με οτι και αν σημαινει αυτο για την πνευματικη σου υγεια... επισης προσεξε την βαθμολογια του προιοντος στην σελιδα του eshop απο τους χρηστες...

αν εχεις σκοπο να κρατησεις το λαπτοπ πανω απο χρονο μην κανεις συμβιβασμους στα λεφτα και μην πας με γνωμονα τα χαρακτηριστικα που ποτε δεν θα χρειαστεις στην πραξη.

Δημοσ.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...

Το ΗP DV7-3020EA το αγόρασα τον Οκτώβρη στο Λονδίνο αντι 1085 λιρών....

Είναι άψογο με άριστη ποιότητα πλαστικών μεταλλικών μερών και απίστευτη οθόνη.

Όσο για τον επεξεργαστή ...απλά πετάει...

Φίλε μου αν το βρίσκεις Ελλάδα πήγαινε αγόρασέ το και θα πάθεις πλάκα...

Τρέχει τα πάντα απίστευτα γρήγορα και ακόμη και σε επεξεργασία Video συναγωνίζεται το Desktop μου....

Μοναδική ένσταση σ' αυτά που γράφει η HP για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας: Τις 3 ώρες που δηλώνει ξέχνα τες.

Μετά βίας 2 με 2και 15 λεπτά...

Επίσης η HP είναι η πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως εταιρεία και 2 Laptop που είχα παλιότερα δουλέψανε για τουλάχιστον 4 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα...

Αυτά από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ κι όχι ...άκουσα ... μου είπε ένας φίλος....κλπ

Δημοσ.
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...

Το ΗP DV7-3020EA το αγόρασα τον Οκτώβρη στο Λονδίνο αντι 1085 λιρών....

Είναι άψογο με άριστη ποιότητα πλαστικών μεταλλικών μερών και απίστευτη οθόνη.

Όσο για τον επεξεργαστή ...απλά πετάει...

Φίλε μου αν το βρίσκεις Ελλάδα πήγαινε αγόρασέ το και θα πάθεις πλάκα...

Τρέχει τα πάντα απίστευτα γρήγορα και ακόμη και σε επεξεργασία Video συναγωνίζεται το Desktop μου....

Μοναδική ένσταση σ' αυτά που γράφει η HP για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας: Τις 3 ώρες που δηλώνει ξέχνα τες.

Μετά βίας 2 με 2και 15 λεπτά...

Επίσης η HP είναι η πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως εταιρεία και 2 Laptop που είχα παλιότερα δουλέψανε για τουλάχιστον 4 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα...

Αυτά από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ κι όχι ...άκουσα ... μου είπε ένας φίλος....κλπ

dell και acer ειναι πρωτες εδω και 2 χρονια και οχι η HP

και η HP σε ερευνα σε 30,000 λαπτοπ βγηκε τελευταια σε αξιοπιστια μακραν http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

επισης οπως λες απο προσωπικη σου εμπειρια δεν σημαινει οτι ολα ειναι καλα.

απο θερμοκρασιες πως τα παει;

Δημοσ.

Πάντως guys, σήμερα παρήγειλα το ΗP DV7-3020EA. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχω κανένα πρόβλημα!!! Πάντως όντως το λάπτοπ το εισάγουν από εξωτερικό (και όχι μέσω της HP Hellas ;η κάτι τέτοιο), αλλά πρωσωπικά αυτό λίγο με νοιάζει. Πάντως για να είμαι και πλήρως καλυμένος σκέφτομαι με επιπλέον 100 ευρώ να κάνω μια επέκταση εγγύησης για άλλα τρια χρόνια!!!

Anyway, ελπίζω η κίνηση μου αυτή να αποδειχθεί σωστή. Μεχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχω και θα γράψω τις εντυπώσεις μου!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας και για το χρόνο που ξοδέψατε για μένα!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...