Προς το περιεχόμενο

listen2myradio live

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!εφτιαξα ενα live radio στο listen2 my radio το θεμα ειναι το εξης.θελω να κανω μια εκπομπη η οποια να ειναι μεσω των μηχανηματων μου.οποτε πρεπει να συνδεσω τα μηχανηματα μου στο pc .μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως συνδεω??εγω οπως το εχω τωρα ειναι ως εξης.καλωδιο φευγει απο τον μιχτη (behringer djx 750) απο την θυρα booth και το εχω συνδεσει στο pc μου στην θυρα του μικροφωνου..ετσι μου ειπαν.αλλα σαν συνδεση κατι δεν μου παει καλα!....!επισης να πω οτι θα χρησιμοποιησω το virtual dj.εχω βαλει την Ip και την port αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εχω κανει port forward.οποτε θελω απο εσας να μου πειτε τον τροπο συνδεσης αν χρειαζετε port forward το router μου.ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
Το Port Forward εννοεις?

α οκ καταλαβα!οποτε μια ανακεφαλεωση!το συνδεω σε line in στο pc μου.κανω pf.βασικα ειχα κανει.αλλα δεν ξερω αν εκανα σωστα.εμενα μου ειχε την port 20345.εγω στο ρουτερ στις ρυθμισεις τι κανω?γιατι εχει ενα διαστημα για ports μπου μπορεις να ανοιξεις.εγω βαζω ΑΠΟ 20345 ΕΩΣ 20345???

Δημοσ.
Σωστα το κανεις

στο virtual dj εκει που λεει format τι βαζω? και στα ποσα bitrate?? και κατι ακομα.στο φορητο μου εχει 2 θυρες.μια που δειχνει ενα μικροφωνο και μια αλλη που δειχνει κατι ακουστικα!αυτο ειναι Line in?μπορω να παιξω απο εκει??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:56 ----------

στο virtual dj μου βγαζει error Server 'ip' not found τι στο καλο ειναι αυτο??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:06 ----------

Δημοσ.

λοιπον απο οτι φαινεται μαλλον κατι δεν γινεται καλα στο virtual dj.δοκιμασα το winamp και ακολουθησα ακριβως αυτες εδω τις οδηγιες http://www.listen2myradio.com/support.php .εκπεμπει κανονικα σε playlist και σε πολυ καλη ποιοτητα.οταν ομως συνδεσα τ μηχανηματα μου ολο κοβεται η συνδεση και κανει διαφορα γενικα.δεν ξερω τι ακριβως kbps πρεπει να βαλω στην καρτελα encoder και input --->αφου παιζω με τα μημανηματα μου!βοηθηστε ρε παιδια γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

Δημοσ.

Φιλε δεν τοχω κανει αλλα απο ματιες και εμπειρια γνωριζω οτι ολοι παιζουν με winamp και το bitrate να ειναι χαμηλο για να μπορεις να εκπεμπεις χωρις διακοπες, δοκιμασε με 20κβιτ για αρχη και αμα δε σε ικανοποιει το ανεβαζεις. Και το VDj θα παιζει αλλα θελει ψαξιμο που εγω θα το εκανα μιας και γαμαει το προγραμμα

Δημοσ.

τι παραπανω θα μπορουσε να μου προσφερει το vistual dj ??ετσι και αλλιιως εγω δεν παιζω

με το pc το χρειαζομαι απλα για να συνδεσω τα μηχανηματα μου!! :-D

Δημοσ.

Και με το winamp καλα θα παιζεις, απλα το Virtual νομιζω οτι εχει τη καλυτερη ποιοτητα σε ηχο απο ολα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εφτιαξα ενα live radio στο listen2 my radio

Παλικάρι έχεις κάνει εκπομπή?Σε έχεις ακούσει?Ξέρω είναι αστεία η ερώτηση αλλά μόλις έκανα κι εγώ κι ενώ μου δείχνει ότι είμαι ον και με ακούνε εγώ δε μπορώ να με ακούσω ούτε μια φίλη που έβαλα για να τσεκάρει...Αν μπορείς και ξέρεις θα ήθελα τη βοήθεια σου.

Υ.Σ.:Συγγνώμη αν έχω κάνει κάποιο λάθος είμαι νέα εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...