Προς το περιεχόμενο

asus p5n32 sli se deluxe

mitsakos_18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω drivers για την μητρικη του τιτλου. δεν μπορω να κανω τις usb να δουλεψουν με τιποτα....:mad::mad::mad:

στην αναγκη αν εχει καποιος το cd της asus του το αγοραζω κιολας.

please help :cry::cry:

Δημοσ.
εδω εισαι φιλε μου επελεξε το λειτουργικο xp, vista η windows 7 και κατεβασε τους drivers. για τα usb κανε εγκατασταση τα chipset kai raid ενω στα vista τα sata
Δημοσ.
εδω εισαι φιλε μου επελεξε το λειτουργικο xp, vista η windows 7 και κατεβασε τους drivers. για τα usb κανε εγκατασταση τα chipset kai raid ενω στα vista τα sata

δυστηχως δεν εγινε τιποτα. μου λεει πως μια συσκευη που συνδεθηκε δεν αναγνωριζεται απο τα windows και δεν λειτουργησε σωστα. ενημερωση του οδηγου μεσα απο την διαχειριση συσκευων αλλα μου λεει πως δεν βρισκει τον καταλληλο.

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη μητρική την έχω και εγώ, σε XP, Vista, Win7, Ubuntu, Linux Mint, Fedora και Hackintosh που την έχω δοκιμάσει δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις drivers για να δουλέψει το USB, μήπως έχει καεί τίποτα ή μήπως έχεις κλοτσήσει κανα στικακι ή καλώδιο στο παρελθόν.

Δημοσ.
Την συγκεκριμένη μητρική την έχω και εγώ, σε XP, Vista, Win7, Ubuntu, Linux Mint, Fedora και Hackintosh που την έχω δοκιμάσει δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις drivers για να δουλέψει το USB, μήπως έχει καεί τίποτα ή μήπως έχεις κλοτσήσει κανα στικακι ή καλώδιο στο παρελθόν.

τωρα με κανεις να ανησυχω..την μητρικη την αγορασα πριν λιγο καιρο μεταχειρισμενη και τωρα που εστησα το pc ειδα το προβλημα..αν το προβλημα ειναι στο hardware τοτε θα εχουμε μπερδεματα........:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Μπές στο BIOS της μητρικής από το μενού Advanced->USB Configuration δες άν είναι απενεργοποιημένο από εκεί, μπορείς να κάνεις επαναφορά του BIOS στις εργοστασιακές ριθμίσεις από το μενού exit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...