Προς το περιεχόμενο

Donut Shop?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι μαλακιες ονοματα? ακου εκει νεγρος

ελεος ο αναπηρος που το σκεφτηκε.

Λολ στην αρχη νομιζα πως νεγρινα ηταν η πατουσα, και σκεφτηκα πως συμβολιζε τις τσουγκρανες με τις οποιες καλλιεργουσαν τα χωραφια.

/Ρατσιστικο Mode Off.

Δημοσ.
Το μονο που μενει ειναι να πεταχτει ο Toufas με καμια uber recipe για donut που περνει μονο 5 λεπτα, αλλα σου λειπει το ενα υλικο.

Edit: Omg νομιζα οτι με προλαβε !!!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZLACCFjhyBE[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=AP8L9FXVNq4[/ame]

Δημοσ.

ε δεν ειναι απλη η ζαχαροπλαστικη για αυτο δεν σκαμπαζω μια...ενα γλυκο πηγα να κανω τις προαλλες και αντι να κανω fudge εκανα μια σκληρη σαλτσα σοκολατας :P

Δημοσ.

Την οποια δεν θα ειχα προβλημα να την φαω βουτωντας μεσα μεχρι και ψωμι ή φρυγανιες.

Chocolate fudge θα δοκιμασω απο ενα αλλο παλικαρι που ειχες βαλει απο youtube.

Tο εκανε να φαινεται υπερβολικα απλο στην κατασκευη του.

Αυτο

Ελπιζω να μην ηταν η συνταγη που απετυχε :P

Δημοσ.

τα dennis απλά ούτε που χαϊδεύουν τα dunkin και γω με την ίδια πίκρα είμαι εδώ και 6 μήνες :P

τώρα για το village που είπε το άλλο παλικάρι.

κάτι θυμήθηκα αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν dunkin θα πεταχτώ το απόγευμα να δω :P

Δημοσ.

νομιζω πρεπει να παιχτει επισκεψη στο Ρεντη... και αν θυμαμαι καλα ειναι στο ισογειο, στη γωνια για να πας στο μαγαζι με τα looneytunes/WB

Δημοσ.
ε δεν ειναι απλη η ζαχαροπλαστικη για αυτο δεν σκαμπαζω μια...ενα γλυκο πηγα να κανω τις προαλλες και αντι να κανω fudge εκανα μια σκληρη σαλτσα σοκολατας :P

που να δεις τα μπραουνις που πηγε να φτιαξει η αδερφη μου.... σαν καμενο κεικ βγηκαν.... αφου εβαλε και το χερι της η μανα μου λογικο.

ον τοπικ τωρα.

σε σουπερμαρκετ δεν πουλανε ντονατς; δεν μιλαω για τρελη ποικιλια

Δημοσ.

τα καλυτερα donuts που δε νομιζω υπαρχουν στην Ελλαδα ειναι τα krispy kreme. Τα dunkin μου φενονται πολυ γλυκα και ζαχαρομενα τα μασας και στο τελος μενει ζαχαρη στο στομα

Δημοσ.
που να δεις τα μπραουνις που πηγε να φτιαξει η αδερφη μου.... σαν καμενο κεικ βγηκαν.... αφου εβαλε και το χερι της η μανα μου λογικο.

ον τοπικ τωρα.

σε σουπερμαρκετ δεν πουλανε ντονατς; δεν μιλαω για τρελη ποικιλια

Εχει του στεργιου σε κλασσικο ντονατ, αλλα τι να σου κανει και αυτο. Ειναι σαν να ζητας το καλυτερο μπεργκερ και να σου λενε φαει τσιζ απο τα γκουντης.

Τα κρισπυ δεν τα ηξερα, αλλα ωραια φαινονται απ οτην εικονα

krispykreme.jpg

Αυτο το τελευταιο κατω δεξια ξερει κανεις πως λεγεται? Μου αρεσε πολυ, αλλα δεν ξερω πως ονομαζεται. Λεω για αυτο που ειναι σαν γραναζι. Εχει ωραια υφη.

• Super Moderators
Δημοσ.

lol ρε, μέχρι και εγώ ξέρω να φτιάχνω brownies :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...