Προς το περιεχόμενο

Futjitsu vs Toshiba

thodorisx2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. μετα απο ερευνα στο νετ και διαφορα φορουμς κατελειξα σε αυτα τα 2 laptops γυρο στα 650 ευρω.

toshiba satellite l500-1gl και futjitsu amilo P 3560 F1...

αν δεν ειχα διαβασει τα διαφορα φορουμς θα επελεγα fujitsu μιας και ειναι 50 ευρω πιο φθινο και διαθετει blue ray, 16 οθονη και καλυτερη μνημη... αλλα αποτι καταλαβα

η αξιοπιστια της εταιριας ειναι χαλια. σε αντιθεση με την toshiba που οι περισσοτεροι λενε τα καλυτερα, ιδικα για το service και την αξιοπιοστια της... τα λεω σωστα..?

τι λετε εσεις...? τι να επιλεξω.....?

επισης λετε μεσα στις γιορτες να βγαλουν καμια προσφορα ή ειναι ματαιο να περιμενω κατι τετοιο...

ευχαριστω!!

Δημοσ.

φιλε μου τα λες πολυ σωστα

μην παρεις φουτζιτσου εκτος και αν θες να δοκιμασεις την τυχη σου,

οτι και να παρεις μεσα στο χρονικο διαστημα που σου επιτρεπει η εταιρια παρε επεκταση εγγυησης,και αν σε παιρνει να περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα περιμενε καθως λογικα θα σκασουν προσφορες να τονωσουν την αγορα γιατι αλλιως...κλαφτα

Δημοσ.

.....αν δεν ειχα διαβασει τα διαφορα φορουμς θα επελεγα fujitsu μιας και ειναι 50 ευρω πιο φθινο και διαθετει blue ray....

μπορεις να γραψεις το ακριβες μοντελο?

εισαι σιγουρος οτι εχει blue ray?

με ενδιαφερει η αγορα f s καθοτι εχω

το PI-2550 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. το μονο "μειονεκτημα"

που εχει το δικο μου ειναι το design του

σε σχεση με τα Toshiba,αλλα το αγορασα

πριν 1,5 χρονο 550 ευρω.

Δημοσ.

το μοντελο το γραφω και στην αρχη ειναι το futjitsu amilo P 3560 F1.

εσυ δεν ειχεσ κανενα παραπονο απο το συγκεκριμενο μοντελο και την εταιρεια..?? ειλικρινα ειμαι και εγω σε μεγαλο διλημμα..

Δημοσ.

το μοντελο που γραφεις δεν εχει blue ray!! αν θελεις δωσε λινκ του μαγαζιου

που το βρηκες.

απο το δικο μου οπως ειπα δεν εχω κανενα προβλημα.

Δημοσ.
το μοντελο που γραφεις δεν εχει blue ray!! αν θελεις δωσε λινκ του μαγαζιου

που το βρηκες.

απο το δικο μου οπως ειπα δεν εχω κανενα προβλημα.

exeis dikio.... den exei blue ray..δεν ξερω πως και που το βρηκα αλλα και παλι εξακολουθει να υπερεχει του toshiba...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...