Προς το περιεχόμενο

Λέω να πάω για ΑΤΙ.....

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μεγειεςςςςς!

Απλα μη στηριζεσαι καν στη βαθμολογια των windows...

ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις Colin Mc Rae Dirt2, για να λες οτι εχεις dx11 game σε dx11 vga :P

(Ναι χαρη, dx11 patched game ειναι, το ξερω :P)

Μη ξεχασεις να βαλεις τους νεοτερους drivers απο το site της AMDATI.

βασικα με αμα το βαλει σε dx 11 θα πεσουνε πολυ τα fps και δεν θα μπορει να παιξει :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:26 ----------

http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-Update-Radeon-HD-5970-results/Practice/

οποτε ονειρο το dx11 μονο αμα θες να παιζεις με κωλυματα(γιατι ειναι και ραλακι και φενετε πολυ η διαφορα ;)

Δημοσ.

Αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα πέραν ότι θα μείνεις με μια κάρτα προηγούμενης γενιάς όσο και να κράζεις έμμεσα τις κάρτες της ATi με δικαιολογία ένα πρώτο δείγμα από τους 20+ τίτλους DX11 που ετοιμάζονται για το 2010.

Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ πιστεύω πως δείχνει λιγότερο (και καλά..) γιατί είναι ΑΤΙ και δεν είναι nVidia.. 'Οπως άμα έχεις και AMD σου δείχνει λιγότερο. Εμένα πάντως σε 2- 3 παιχνιδάκια που δοκίμασα και στο heaven benchmark πάει πολύ καλύτερα με την 5770..

• Moderators
Δημοσ.
βασικα με αμα το βαλει σε dx 11 θα πεσουνε πολυ τα fps και δεν θα μπορει να παιξει :lol:

Στα Recommended Specs την εχουν, λες να μη μπορει να παιξει?

Τι θα γινει πια με τη περιπτωση σου? :P

Δημοσ.
Στα Recommended Specs την εχουν, λες να μη μπορει να παιξει?

Τι θα γινει πια με τη περιπτωση σου? :P

αμα μπορεις να παιξεις ραλακι με 37,5 fps τοτε εγω περισευω ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:55 ----------

Αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα πέραν ότι θα μείνεις με μια κάρτα προηγούμενης γενιάς όσο και να κράζεις έμμεσα τις κάρτες της ATi με δικαιολογία ένα πρώτο δείγμα από τους 20+ τίτλους DX11 που ετοιμάζονται για το 2010.

εδω δεν μπορει να παιξει το dirt 2 θα παιξει αλλα game ;)

εγω ποιο πολυ κραζω το dx11 που το εχετε κανει θεμα με την 5770 και δεν μπορει να τρεξει ουτε το dirt 2:rolleyes:

Δημοσ.

Μόλις έβαλα το dirt2. Με ανάλυση 1920 χ 1080 και όλα τα settings στο high έπαιξα το παιχνίδι ανετότατα. 45fps έβγαζε περίπου ή τουλάχιστον έτσι έγραφε.. Μια χαρά δλδ.........

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ----------

Απλά για μένα σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών. 150€ έχει μόνο και παίζει τα πάντα και μια χαρά μάλιστα...............

Υ.Γ. Είμαι nVidiάκιας κι είναι η πρώτη ΑΤΙ που παίρνω. Ελπίζω να μαι κάνει να αλλάξω γνώμη!! :-)

Δημοσ.

offtopic

Tην υπογραφη σου δεν θα την αλλαξεις; :o

offtopic

.

H 5770 ειναι αξιοπρεπεστατη καρτα, δεν θα το μετανιωσεις για την αγορα της..

Δημοσ.
Μόλις το έκανα.. ;-)

αμα μπορεις ανεβασε την λιγο σε χρονισμους

επειδη ειναι κρυα καρτα θα πρεπει να ανεβαινει χωρις κανενα προβλημα ;)

Δημοσ.
Θα το έκανα φίλε μου αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά.....

ουτε εγω αλλα λιγο θα την ανεβαζα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...