firewalker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Συνήθως ports με μικρό αριθμό χρησιμοποιούνται από άλλες εφαρμογές. Π.χ. http:80, ftp:21, https:443, cups:631, ssh:22, telnet:23 κ.τ.λ. Οπότε θα μπορούσες για παράδειγμα να χρησιμοποιείς ports > 10000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Και αν το πρόγραμμα εκτελείται με δικαιώματα απλού χρήστη δε θα μπορεί να κάνει bind στις πρώτες 1024 ports ("privileged" ports). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα μαθαίνω Μην μ'αποπέρνετε ρεεεεε! @sarakinos δεν το ειπα για να σε πειραξω αλλά η ποιότητα των απαντήσεων έχει ενδαφέρον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καταλαβα φίλε μου,έτσι το είπα...όντως έγινε ένα ωραίο thread , λύθηκαν πολλές απορίες , γράφτηκαν ωράια πράγματα..thanks again mates ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Πως πήγε; Το έδωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ναι φίλε μου,μετά τις γιορτές θα ξέρω,ο καθηγητς με μια ματιά μου είπε ότι το openssl ήταν λίγο υπερβολή , και ότι θα μπορούσα να κάνω την κρυπτογράφηση με md5,αλλά και αυτό που έκανα δεν τον χάλασε... Εμένα μ'αρεσε έτσι,είχα την δυνατότητα να μάθω 5 πράγματα παραπάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ναι φίλε μου,μετά τις γιορτές θα ξέρω,ο καθηγητς με μια ματιά μου είπε ότι το openssl ήταν λίγο υπερβολή , και ότι θα μπορούσα να κάνω την κρυπτογράφηση με md5,αλλά και αυτό που έκανα δεν τον χάλασε...Εμένα μ'αρεσε έτσι,είχα την δυνατότητα να μάθω 5 πράγματα παραπάνω.. MD5; Και πως θα το ανέστρεφε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Don't know...θα ρωτησω και θα σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Όταν πάς να τον ρωτήσεις, μάθε επίσης από πού διάβασε οτι ο MD5 είναι encryption algorithm, είμαι πολύ περίεργος να μάθω. Αν επιτρέπεται, πού σπουδάζεις και τί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 είχα πεί, να πάτε καθηγητές στη θέση του ! αλλά δεν μ' άκουσε ο sarakinos καλές γιορτές χρόνια πολλά fire δες pm . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ίσως να μην κατάλαβα εγώ καλά παιδιά,μην τον φαμε τον ανθρωπο.. Πληροφορική στο ΤΕΙ Σερρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά πρόβλημα,μετά από 1 σχεδόν μήνα είπα να το δοκιμάσω και πάλι γιατι αύριο έχουμε εξέταση πάνω σε αυτό και ο κώδικας μου δεν τρέχει,μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μου πείτε αποτελέσματα?είμαι σήγουρος ότι είναι σωστό μιας και λόγο δουλειάς μέσα στις γιορτές δεν το πείραξα καθόλου! παραθέτω τον κώδικα... http://pastebin.com/m4e7b8d75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τι πρόβλημα έχεις; Edit: Δεν παίζει. ---------- Προσθήκη στις 12:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:39 ---------- Βγάλε το -q 3 από την γραμμή και ξαναδοκίμασε. read message; echo "$nickname1 says: $message" | openssl rsautl -pubin -inkey public.key -encrypt | nc -q 3 $ipC $portC 2> /dev/null ; done Hints: Αν αντικαταστήσεις το 2> /dev/null με 2> /tmp/nc_chat_client_$nickname1.log (και nc_chat_srv_$nickname1.log για τον server) θα μπορείς να βλέπεις στο αρχείο αυτό λάθη που παράγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τελικά έπαιξε, ήταν δικό μου πρόβλημα, το -q στην δική μου έκδοση της netcat την τερματίζει μετά το EOF του stdin αφού περάσουν 3sec , δεν είναι ίδιο σε όλες τις εκδόσεις του netcat , έιναι η παράμετρος -c που γράφει ο nske κάποια posts ποιο πάνω. Αυτό για το error το γνώριζα , αλλα thanks for the hint anyway mate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι βαθμό πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.