Προς το περιεχόμενο

video gallery στην σελιδα μου

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... φτιαχω μια σελιδα και εχω βαλει μια πολυ ωραια γκαλερυ με εικονες... υπαρχει κατι αντοιστιχο να βαλω και για βιντεο?? δηάδη ενας player που θα παιζει τα βιντεο και θα εχει απο κατω θα εχει τα υπολοιπα... μιλαμε για βιντεο μεσα στον σερβερ που ειναι η σελιδα και οχι για youtube κτλ ;)

Υπαρχει κατι τετοιο??? υποψιν οτι δουλευω html... αν και νομιζω οτι κατι με script θα παιξει...:-D μιλαμε για κατι τσαμπα ε?? ;)

Ευχαριστω εκ των προτερων :-):mrgreen:

Δημοσ.
Γεια σας... φτιαχω μια σελιδα και εχω βαλει μια πολυ ωραια γκαλερυ με εικονες... υπαρχει κατι αντοιστιχο να βαλω και για βιντεο?? δηάδη ενας player που θα παιζει τα βιντεο και θα εχει απο κατω θα εχει τα υπολοιπα... μιλαμε για βιντεο μεσα στον σερβερ που ειναι η σελιδα και οχι για youtube κτλ ;)

Υπαρχει κατι τετοιο??? υποψιν οτι δουλευω html... αν και νομιζω οτι κατι με script θα παιξει...:-D μιλαμε για κατι τσαμπα ε?? ;)

Ευχαριστω εκ των προτερων :-):mrgreen:

ψάξε κάτι σε flash video galley

http://www.adobe.com/devnet/flash/articles/video_gallery.html

Δημοσ.
Πως μπορω να το βαλω στο site Μου? Εχω το Ελληνικό joomla

Δε γινεται να το βαλεις γιατι οι εικονες στο joomla προσθετονται δυναμικά.Δες στο λινκ με τα extensions που σου χα δωσει , πηγαινε στην κατηγορια photo gallery και βρες ενα module που να χει το εφέ που είδες.

Υ.Γ. Σταματα να λες οτι εχεις το ελληνικό joomla,δε παιζει ρολο ποιο εχεις :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...