gamanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Nα σημειώσω ότι αυτό GPS Receiver USB Adapter for Computers (Netbook, Laptop, UMPC) http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/gps-receiver-usb-adapter-for-computers-netbook-laptop-umpc/ από 15 Ευρώ πωλείται στα 50 στις αγγελίες. Τρέξτε Ελπίζω να μην αντιβαίνω κάποιο κανονισμό,αλλά σε άλλα φόρουμ που είμαι είναι σύνηθες να προστατεύεις τα άλλα μέλη του, αν υπάρχει πρόβλημα, σβήστε το
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλά κάνεις, κατά την ταπεινή μου άποψη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 φτιάξε λίγο τον τίτλο για πιο περιγραφικό και θα είσαι ok
chiderboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλά κάνεις φίλε. Έχουν απαγορευτεί οι απαντήσεις στα θέματα των αγγελιών αλλά καλά είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να μπορούμε να προστατέψουμε κάποιον που δε ξέρει Τώρα για τον άλλο που δε θα βγάλει 250% κέρδος δε νιώθω και ιδιαίτερα άσχημα...
orck Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Και εγω ειμαι εξαιρετικα θετικος σε τετοιου ειδους ενημερωσεις απο αλλους χρηστες, κατα την γνωμη μου θα επρεπε οι αγγελιες να εχουν ελευθερα τα σχολια και ας παει αλλου η κουβεντα μερικες φορες. Εδω ειμαστε μια μεγαλη παρεα οχι εφημεριδα αγγελιων.
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ με τον orck περί σχολίων στις αγγελίες.
StavrosD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Καλό είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο, γιατί διαφορετικά θα γεμίσουν οι αγγελίες με υπερτιμημένα προϊόντα.
orck Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 απο κινα υπαρχουν μεταφορικα και τελωνειο? Μεταφορικα λογικα εχει, πρεπει να εισαι εγεγγραμενος χρηστης για σου τα εμφανισει, δε ξερω ακριβως ποσο ειναι. Το θεμα τελωνειο απο Κινα για ενα τετοιο μικρο πραγματακι σου λεω οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα, εδω και 5 χρονια παραγγελνω πολυ συχνα τετοιας αξιας και μεγεθους δεματακια και δεν ειχα ΠΟΤΕ μου προβλημα ουτε με τελωνειο ουτε με χαμενα δεματα.
gilardino Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 βασικα ενταξει ο καθενας πουλαει οσο θελει...αλλα...τις προαλλες ειδα μια αγγελια οπου ενα παιδι,χωρις να θελω να το προσβαλλω,πουλουσε νοκια 5800 ενος χρονου 240 ευρω αν θυμαμαι καλα...ειναι δυνατον καποιος να δωσει τοσα για ενα μεταχειρισμενο τη στιγμη που με τα ιδια λεφτα παιρνει καινουργιο;
d3m0n Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για αυτό θέλουμε να υπάρχουν σχόλια στις αγγελίες.
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 +1 στα σχόλια στις αγγελίες, είναι απαραίτητο κατά τη γνώμη μου
gilardino Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 κοιτα να δεις που δικαιωνεται το pcw που εχει ανοικτες τις αγγελιες...μια μερα παντως θυμαμαι οτι εκει παρακαλουσαμε να απενεργοποιησουν αυτη τη δυνατοτητα,γιατι μπαινανε μεσα διαφοροι ασχετοι και γινοταν χαμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.