Προς το περιεχόμενο

Μουσική για το ιδανικό πάρτυ!

xristos896

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βασικα πρεπει να βαλεις και μια @@ hip hop που κανουν ενα χορευτικο με τα χερια σαν να πετανε ακοντιο και να εχουν κουδουνιστρες στα χερια κατι μαυροι, και εισαι κομπλε :P:p

χαχαχαχχαχαχαχ!το hip hop εχει πεσει τα τελευταια χρονια!στη θεση του ειναι το rnb!

"κουδινιστρες στα χερια"->εγραψες,ωραιος!χαχχαχααχχαχα

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
o[f]o13;3038501']χαχαχαχχαχαχαχ!το hip hop εχει πεσει τα τελευταια χρονια!στη θεση του ειναι το rnb!

"κουδινιστρες στα χερια"->εγραψες' date='ωραιος!χαχχαχααχχαχα[/quote']

βασικα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι hip hop η rnb. τα μπερδευω αυτα τα 2. πως το λενε αυτο το τραγουδι παντως?

Δημοσ.

Σπαμάρω αλλά έχω κλάσει. Η διαφωνία για τα νησιώτικα μου θύμισε Καφέ της Χαράς που σε ένα πάρτυ πήγε ένα αναρχοκομούνι και ρωτάει τα παιδάκια «Μας αρέσει ο Manu Chao;» και τα παιδάκια φωνάζουν «Ναιιιιιιιιιι» και ο Πόποτας διερωτάται πώς γίνεται να μη χορέψουν τα παιδιά τσάμικο.

Δημοσ.

μιααας και ακουσα για hip hop θα εχεις κανενα στο party που να ξερει break dance? αν ναι πες του να του βαλεις ενα κομματακι να ριξει ενα γυρo ;)

Δημοσ.

Ωραιες αντιπαραθεσεις!!!!

Τα πραγματα ειναι απλα, μιλαμε για ηλικια λυκειου... Ειναι που τα παιδια αρχιζουν κ οργανωνουν "επισκεψεις" σε μαγαζια τυπου venue, guzel, deco κλπ. οποτε η μουσικη που θα βαλεις θα εχει ως εξης...

Ξεκινας με ξενα mainstream για λιγο μεχρι να μαζευτουν οι περισσοτεροι...

Μετα το συνεχιζεις με housakia... εμπορικα

Μετα rNb(απο ξενα σε ελληνικα) που γουσταρουν πολυ τωρα τελευταια τα κοριτσακια...

Μετα βάρα τουρλουμπουκια, απο ελληνικα mainstream(Ρουβα, Χατζιγιαννη πχ) σε ελληνικα rock(δν μου'ρχεται κατι τωρα) σε ξενα rock(nirvana πχ) κλπ κλπ...

21 ειμαι οσο να ναι μου ειναι λιγο προσφατη αυτη η ηλικια...

Δημοσ.
o[f]o13;3039230'']αραξε φιλε!πλακα κανουμε!;)

οκ μαν παρανοησα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:30 ----------

μιααας και ακουσα για hip hop θα εχεις κανενα στο party που να ξερει break dance? αν ναι πες του να του βαλεις ενα κομματακι να ριξει ενα γυρo ;)

πωπω φιλε ειναι το μονο που δεν θα θελα να ζησω σε παρτυ ομως :shock:..αυτο και να φασωσω shemale ...

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα, μιλαμε για ηλικια λυκειου... Ειναι που τα παιδια αρχιζουν κ οργανωνουν "επισκεψεις" σε μαγαζια τυπου venue, guzel, deco κλπ. οποτε η μουσικη που θα βαλεις θα εχει ως εξης...

Μετα rNb(απο ξενα σε ελληνικα) που γουσταρουν πολυ τωρα τελευταια τα κοριτσακια...

Μετα βάρα τουρλουμπουκια, απο ελληνικα mainstream(Ρουβα, Χατζιγιαννη πχ) σε ελληνικα rock(δν μου'ρχεται κατι τωρα) σε ξενα rock(nirvana πχ) κλπ κλπ...

το ιδιο ειπα και εγω πριν αλλα επιμενει ο αλλος για χασαποτραγουδα :o

Δημοσ.

πωπω φιλε ειναι το μονο που δεν θα θελα να ζησω σε παρτυ ομως :shock:..αυτο και να φασωσω shemale ...

για shemale και εγω δεν το συζηταω :fear: αλαλ γιατι ρε σι? αμα ειναι καλος θα αρεσει σιγουρα...(παντα υπαρχει και η προυποθεση να υπαρχει και χωρος για να γινει αυτο...)

Δημοσ.

ξερω και εγω? τι να σου πω θεωρω καραγκιοζιλικι καθε ειδος χορου εκτος απο το πιασοκωλε τανγκο και το νταλκοσεκλετοζειμπεικο..:P πλακα κανω μαν κουβεντα να γινεται..

Δημοσ.
βασικα πρεπει να βαλεις και μια @@ hip hop που κανουν ενα χορευτικο με τα χερια σαν να πετανε ακοντιο και να εχουν κουδουνιστρες στα χερια κατι μαυροι, και εισαι κομπλε :P:p

o[f]o13;3038501']χαχαχαχχαχαχαχ!το hip hop εχει πεσει τα τελευταια χρονια!στη θεση του ειναι το rnb!

"κουδινιστρες στα χερια"->εγραψες' date='ωραιος!χαχχαχααχχαχα[/quote']

βασικα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι hip hop η rnb. τα μπερδευω αυτα τα 2. πως το λενε αυτο το τραγουδι παντως?

ενταξει αφου βρηκα το facebook group ειμαι θεος :lol::lol::lol:

http://www.facebook.com/group.php?gid=138040075705

αυτο το τραγουδι πρεπει να παιξει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ :shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

--------------

μια ερωτηση στο παρτυ παιζουν και ποτα?

Μπαα...είχαμε μία τραυματική εμπειρία το καλοκαίρι και μαθέυτηκε και σε κάποιους πράκτορες γονείς!οπότε δεν το βλεπω... το πολύ πολύ να φέρω gordons!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:46 ----------

Λοιπον, πρώτα απο όλα σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας κτλ...Μην τσακώνοστε ρε παιδία....σεβαστές όλες οι απόψεις ....Η μουσική που θα παίξω θα είναι :

1. Ελάχιστη house ήρεμη για αρχή

2. Πολλά ξένα και ελληνικά hitακια που παίζουν σε club

rnb,dance,hip-hop κτλ

3.Κάποια επιπλέον ελληνικά ήρεμα(π.χ. Χατζηγιάννης)

Οπότε σας παρακαλώ μην μου λέτε για νησιώτικα και τέτοια...είμαστε 15χρονα κυρίως(εκτός αν είναι παραγγελία απο κάμια ωραία παρουσία¨Π)

Έχω καταλήξει στο είδος απλά επειδή , όσο να ναι, δεν ξέρω και παρα πολλά(κτ έχω μαζέψει αλλα λίγα) θέλω να μου προτείνετε ΌΝΟΜΑΤΑ τραγουδιών ΟΧΙ άλλη συζήτηση για το ειδος...

Ο φίλος με την λίστα και ο άλλος με τα βίντεο έχουν καταλάβει τι εννοώ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:52 ----------

το ιδιο ειπα και εγω πριν αλλα επιμενει ο αλλος για χασαποτραγουδα :o

:shifty:Τι λέει ρε....:cry::cry::cry::cry:Πάει το παρτακι μου αμα βάλω χασαποτράγουδα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:57 ----------

Αυτός είσαι!:-D:-D:-DΚάτι τέτοιο έψαχνα....θα σταθώ πιο πολύ στα

rNb(απο ξενα σε ελληνικα) γιατί όπως λες να γουστάρουν τα κοριτσάκια!:P

Δημοσ.

Λοιπον, πρώτα απο όλα σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας κτλ...Μην τσακώνοστε ρε παιδία....σεβαστές όλες οι απόψεις ....Η μουσική που θα παίξω θα είναι :

1. Ελάχιστη house ήρεμη για αρχή

2. Πολλά ξένα και ελληνικά hitακια που παίζουν σε club

rnb,dance,hip-hop κτλ

3.Κάποια επιπλέον ελληνικά ήρεμα(π.χ. Χατζηγιάννης)

Οπότε σας παρακαλώ μην μου λέτε για νησιώτικα και τέτοια...είμαστε 15χρονα κυρίως(εκτός αν είναι παραγγελία απο κάμια ωραία παρουσία¨Π)

Έχω καταλήξει στο είδος απλά επειδή , όσο να ναι, δεν ξέρω και παρα πολλά(κτ έχω μαζέψει αλλα λίγα) θέλω να μου προτείνετε ΌΝΟΜΑΤΑ τραγουδιών ΟΧΙ άλλη συζήτηση για το ειδος...

Ο φίλος με την λίστα και ο άλλος με τα βίντεο έχουν καταλάβει τι εννοώ!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=8T5hbz3wI2k[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...