Προς το περιεχόμενο

Μουσική για το ιδανικό πάρτυ!

xristos896

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οτι ειναι κατι δημοφιλες δεν σημαινει οτι ειναι ωραιο η σωστο...Και οι θρησκεις και το ποδοσφαιρο και το καπιταλιστικο συστημα ειναι δημοφιλη τι σημαινει αυτο?

Εφοσον ειναι δημοφιλη δεν σημαινει κιολας οτι τα ακουνε?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οτι ειναι κατι δημοφιλες δεν σημαινει οτι ειναι ωραιο η σωστο...

συμφωνω σε αυτο που λες αλλα ετσι ειναι το συστημα.

δηλαδη για να καταλαβεις, εγω δουλευω DJ και ειμαι αναγκασμενος να βαζω τις "επιτυχιες" που ειναι δημοφιλες.

αν ανακαλυψω εγω κανενα τραγουδι που ειναι γαματο και το βαλω, θα μου πεταξουν ντοματες!

αν καποιο τραγουδι ειναι μαλακια αλλα ειναι δημοφιλες και το βαλω, θα μου πουν και μπραβο.

(πχ. 123 - πετρελης, υπερτατη μαλακια!)

το γελιο στην υποθεση ομως ειναι το αλλο, μου εχει τυχει να ανακαλυψω τραγουδι,

να το βαλω και να μου πουνε οτι εβαλα μαλακια και μετα απο μερικους μηνες αυτο το τραγουδι εγινε επιτυχια - δημοφιλες και μου το ζηταγανε οι ιδιοι!

τους βριζεις μετα ή οχι?

οσο για τα τραγουδια που αναφερω, ρωταω γιατι το εχω απορια!

δεν εχω καταλαβει τι ειδος ειναι!

μπορει να μου πει καποιος που ξερει?

Δημοσ.

Ε τι είναι ρε συ αλέτζε, μουσική με το κιλό είναι για να βάζουν τα κλαμπ είναι. Εμπορική μουσική, μουσική πάρτυ, κλαμπάτη μουσική, γαμάουα μουσική και τέτοια. ΧΙΤΑΚΙΑ.

Δημοσ.

ε μα ναι ρε garnele μα ναι !...πιο συγκεκριμενα ειναι μουσικη που αν την ακους σε κοπανανε ανετα ολοι οσοι ακουν πανω κατω ενα συγκεκριμενο στυλ μουσικης εκτος αν φορας γοβες εκει παλι κοπαναω ειναι το ρημα αλλα εχει και αρσενικη δεικτικη αντωνυμια μπροστα.

Δημοσ.
γιατι ειναι ωραια αυτα τα τραγουδια?

IDMA Award for Best Music Video 2009! B)

38,852,424 views δεν συμφωνουν μαζι σου :-)

[ame]

[/ame]

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:06 ----------

ενοειτε οτι μετα εχει τσιφτετελι, νησιωτικα και ζειμπεκικα!

τι λες ρε? πας καλα? εχεις την εντυπωση οτι 14-17 (15-16) ακουνε αυτες τις @@?

θες να το καψεις το παιδι? :shifty::shifty:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:16 ----------

παει χαλασε η νεολαια..:fear:

και εγω το ιδιο πιστευα αλλα ειναι οπως με τη γλωσσα. δε χαλαει κατι απλα εξελισσεται. οι παλιοι θεωρουν την καταργηση του πολυτονικου χαλασε η γλωσσα ενω εμεις τους κοιταμε απαξιωτικα με τις καθυστερημενες αποψεις τους.

αντιστοιχα εδω εσυ λες χαλασε η νεολαια και η νεολαια γελαει που βλεπεις την εκπομπη του παπαδοπουλου στην υγεια σας ρε παιδια

Δημοσ.

αντιστοιχα εδω εσυ λες χαλασε η νεολαια και η νεολαια γελαει που βλεπεις την εκπομπη του παπαδοπουλου στην υγεια σας ρε παιδια

Δεν νομιζω να βλεπει τον Παπαδοπουλο (αυτο το αρχδι γλενταει με τα λεφτα μας, θα του το καψω το στουντιο και με αυτον μεσα). Πιο πολυ για ροκμεαταλοαλτερνατιβ τυπο τον κανω.

Και τςςςςς, παντα αυτα ακουγε η νεολαια.

Η ερωτηση που εκανε ηταν γιατι τα τραγουδια αυτα ειναι καλα. Δεν απαντησες σε αυτο. :P

Δημοσ.

Η ερωτηση που εκανε ηταν γιατι τα τραγουδια αυτα ειναι καλα. Δεν απαντησες σε αυτο. :P

μα απαντησα. the majority wins :P

η μουσικη ειναι προσωπικο γουστο. οταν ομως θες να κανεις παρτυ κοιτας τη ακουει η πλειονοτητα :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:51 ----------

Και τςςςςς, παντα αυτα ακουγε η νεολαια.

καλα πηγαινε σε σχολεια και κανε γκαλοπ....:o

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:39 ----------

Μικρά είμαστε... στο πάρτυ θα είναι απο 14-17(κυρίως 15-16)!:P

λοιπον :shifty:

αρχικα θα βαλεις House μουσικη μεχρι να συγκεντρωθουν ολοι

μετα θα βαλεις ξενα hit

και στο τσακιρ κεφι μετα απο ωρα θα αρχισεις τα ελληνικα

ξερεις οταν λεω ελληνικα εννοω αυτα που ακουγονται πολυ (βανδη, βισση, χατζηγιαννης, κλπ) οχι νησιωτικα, τσιφτετελια και ζειμπεκικα ;)

και θα εισαι τζετ B)

Δημοσ.

και εγω το ιδιο πιστευα αλλα ειναι οπως με τη γλωσσα. δε χαλαει κατι απλα εξελισσεται. οι παλιοι θεωρουν την καταργηση του πολυτονικου χαλασε η γλωσσα ενω εμεις τους κοιταμε απαξιωτικα με τις καθυστερημενες αποψεις τους.

Λοιπον κοιτα παντα υπηρχε το mainstream και το κατι διαφορετικο και το κατι διαφορετικο που ακουνε ολοι..Δηλαδη υπηρχαν παντα τα χιτακια και η εμπορικη μουσικη υπηρχαν τα ακραια ειδη και τα ειδη για λιγους και οι παραλλαγες των ακραιων που ειναι πιο φιλικα ακουσματα στο αυτι..Δηλαδη ενας που του αρεσει η punk μπορει να ακουσει ska η ενας που ακουει jazz μπορει να ακουσει σε ενα παρτυ ποιοτικη reggae,blues η rock n roll.Αυτος που ακουει χατζηγιαννη και βισση και βανδη μπορει να ακουσει rock blues,rock,grunge μπορεις αντι ρε παιδι μου να βαλεις το χιλιακουσμενο ελληνικο χιτακι της κακιας ωρας να βαλεις nirvana παλι της κακιας ωρας αλλα σιγα σιγα θα συνηθιζει το αυτι τους στον διαφορετικο ηχο και μπορεις να χωσεις μεχρι και punk αλλα και trance στη μεση του παρτυ..Δεν ειναι ολοι αυτοι που ακουνε τις βλακειες καταδικασμενοι αλλα περιτριγυριζονται απο λαθος ακουσματα ,ευκαιρια ειναι σε ενα παρτυ να κανεις κατι πρωτοτυπο ειδικα με τη μουσικη που ειναι το παν μαζι με το ποτο. Αν θες την αποψη μου μπορει καποιος να κανει ενα καλο παρτυ βαζοντας κοινα αποδεκτα κομματια χωρις να πεσει στα χιτακια ..

Δημοσ.

Εντάξει, ο τόπικ στάρτερ μπορεί να γουστάρει κι αυτός τα εμπορικά πάρτυ. Να του κάνουμε μια λίστα με nirvana, prodigy και τέτοια; =ρ

Δημοσ.
Εντάξει, ο τόπικ στάρτερ μπορεί να γουστάρει κι αυτός τα εμπορικά πάρτυ. Να του κάνουμε μια λίστα με nirvana, prodigy και τέτοια; =ρ

Και η λιστα θα εχει τιτλο "Οτι να'ναι"? :P

Δημοσ.

76661369.jpg

Ένα σάμερ κολεξιον 2009 που έφτιαξα με αρκετά γνωστά τραγουδάκια που ακούστηκαν. Πιστεύω να σε βοηθήσει. :)

/εντιτ: Το 32 μου βγάζει όλη τη γκευ φύση που κρύβω μέσα μου, το παραδέχομαι.

Δημοσ.

@xristos896

οτι σου ειπα θα κανεις... μετα απο τα εμπορικα θα βαλεις

τσιφτετελια, νησιωτικα και ζειμπεκικα!

μην ακους τι λεει ο καθε εξυπνος που φανταζεται απο το σπιτι του πως θα ηταν ΑΝ επαιζε μουσικη αυτος.

ακου εμενα που εχω λιωσει πανω στα decks

@Höfdingadrapa

καλη η λιστα σου αλλα οχι ολα αυτα για παρτυ.

απο τη λιστα αυτη 4-5 (και πολλα λεω) ειναι για το παρτυ του φιλου μας.

Δημοσ.

ακου εμενα που εχω λιωσει πανω στα decks

εχεις λιωσει σε παρτυ γυμνασιου λυκειου? γιατι εκει αναφερεται....

τωρα αν πιστευεις οτι ακουνε νησιωτικα τι να πω ζω σε αλλο κοσμο :P

αντε βαλε και μια ιτια ιτια να γουσταρουν :shifty:

(ε να μη ριξουν και ενα τσαμικο? :P)

Δημοσ.
εχεις λιωσει σε παρτυ γυμνασιου λυκειου? γιατι εκει αναφερεται....

τωρα αν πιστευεις οτι ακουνε νησιωτικα τι να πω ζω σε αλλο κοσμο :P

αντε βαλε και μια ιτια ιτια να γουσταρουν :shifty:

(ε να μη ριξουν και ενα τσαμικο? :P)

ρε μαστορα ο τυπας ειναι dj σου λεει hands down

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...