xristos896 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Είναι κάπως νωρίς αλλά δεν πειράζει.Τον Ιανουάριο(18/01) έχω γεννέθλια και σκέφτομαι να κάνω ένα παρτυ. Θέλω αυτό το πάρτυ να είναι το πιο τέλειο και για να ένα τέλειο παρτυ χρειάζεται και μια τέλεια μουσίκη.Θέλω να μου προτείνεται τραγούδια όλων των ειδών(για όλες τις στιγμές-περισσότερο αυτά π ακούγονται σε κλαμπ κτλ).Θα ήθελα να μου δώσετε προτάσεις και για την οργάνωση της μουσικής. Δηλαδή με ποια σείρα[π.χ ποτε να παίξω τα ήρεμα(να γίνει και καμιά κατάσταση) πότε τα "club songs] Και γενικά ότι σας έρθει στο μυαλό για ένα τελειο πάρτυ Επειδή πεφτει και η γιορτή μου κοντά και είναι και το δώρο του αϊ μπαμπά και το δώρο των γεννεθλίων θα ζητήσω μια μικρή χαρούλα απο τον Πατερούλη μου(γλύψιμο...).Άμα γίνεται μηπως περάσει κανένας DJ καμια βόλτα απο το πάρτυ.Ζητάω πολλά ,ε... κρίμα !
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Άμα γίνεται μηπως περάσει κανένας DJ καμια βόλτα απο το πάρτυ.Ζητάω πολλά ,ε... κρίμα ! Aledjo! Γεια χαρρρα! =P
DJ_XLR8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Κατ' αρχήν για να κάνεις ένα party που θα το θυμούνται αυτοί που θα καλέσεις πρέπει εκτός από τη μουσική να έχεις κάποια πραγματάκια, όπως: 1 ζευγάρι ηχεία (όχι αυτά που έχουμε στο PC ή του στερεοφωνικού των 40,00€) τα οποία νοικιάζεις από ανάλογο μαγαζί. 1 pc που να έχεις τα mp3 σου και τα καλώδια που να συνδέουν το pc με το τον ενισχυτή και τα ηχεία. μια ποικιλία από ποτά με πλαστικά ποτηράκια και τα γνωστά snacks 1 συστηματάκι φωτορυθμικών που έχει ενσωματομένο αισθητήρα ήχου με 6 λάμπες (γύρω στα 30,00 €) Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις 1 ή 2 άτομα (max) που να είναι υπεύθυνοι για τη μουσική. Αμα έρχεται ο καθένας και λέει "έχεις εκείνο;" "έχεις το άλλο;" και γενικά παραγγελιές μεμονομένες, θα υπάρξει αποτυχία... Γενικός κανόνας για τη μουσική που θα παίξεις δεν υπάρχει. Όλα εξαρτώνται από τον κόσμο και τι γουστάρει, που αυτό το βλέπεις εκείνη την ώρα. Ξεκινάς με χαλαρά γνωστά κομμάτια που όλοι σιγοτραγουδάμε και όταν μαζευτεί ο κόσμος αρχίζεις τα γνωστά κομμάτια των club (προσοχή τις εκδόσεις edit και όχι extended). Όχι τίποτα περίεργο και μετά από τα γνωστά κομματάκια η ώρα έχει περάσει και το κέφι έχει ανέβει βάζεις ελληνικά. Εδώ ξεκινάς με pop ελληνικά Βίσση-Βανδή και μετά το πας στο λίγο πιο τσιφτετελέ (κανά 2 όμως!). Ρίχνεις κι ένα ζεμπέκικο να χορέψει ο μάγκας ο πολλά βαρύς της παρέας για την κοπελιά που δε του κάθεται και μετά κανά μπλουζάκι... Αυτά.
AFANIS_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Κατ' αρχήν για να κάνεις ένα party που θα το θυμούνται αυτοί που θα καλέσεις πρέπει εκτός από τη μουσική να έχεις κάποια πραγματάκια, όπως:1 ζευγάρι ηχεία (όχι αυτά που έχουμε στο PC ή του στερεοφωνικού των 40,00€) τα οποία νοικιάζεις από ανάλογο μαγαζί. 1 pc που να έχεις τα mp3 σου και τα καλώδια που να συνδέουν το pc με το τον ενισχυτή και τα ηχεία. μια ποικιλία από ποτά με πλαστικά ποτηράκια και τα γνωστά snacks 1 συστηματάκι φωτορυθμικών που έχει ενσωματομένο αισθητήρα ήχου με 6 λάμπες (γύρω στα 30,00 €) Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις 1 ή 2 άτομα (max) που να είναι υπεύθυνοι για τη μουσική. Αμα έρχεται ο καθένας και λέει "έχεις εκείνο;" "έχεις το άλλο;" και γενικά παραγγελιές μεμονομένες, θα υπάρξει αποτυχία... Γενικός κανόνας για τη μουσική που θα παίξεις δεν υπάρχει. Όλα εξαρτώνται από τον κόσμο και τι γουστάρει, που αυτό το βλέπεις εκείνη την ώρα. Ξεκινάς με χαλαρά γνωστά κομμάτια που όλοι σιγοτραγουδάμε και όταν μαζευτεί ο κόσμος αρχίζεις τα γνωστά κομμάτια των club (προσοχή τις εκδόσεις edit και όχι extended). Όχι τίποτα περίεργο και μετά από τα γνωστά κομματάκια η ώρα έχει περάσει και το κέφι έχει ανέβει βάζεις ελληνικά. Εδώ ξεκινάς με pop ελληνικά Βίσση-Βανδή και μετά το πας στο λίγο πιο τσιφτετελέ (κανά 2 όμως!). Ρίχνεις κι ένα ζεμπέκικο να χορέψει ο μάγκας ο πολλά βαρύς της παρέας για την κοπελιά που δε του κάθεται και μετά κανά μπλουζάκι... Αυτά. Σε γενικές γραμμές καλά τα παρουσιασες.....but.....ένα πάρτυ συνήθως λόγω μουσικής ή θα είναι τέλειο ή πατάτα.....αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το τι παίζεις....μπορεί να παίξεις μια τέλεια απο κάθε πλευρά λίστα....όμως οι καλεσμένοι να μην τη γουστάρουν....ιδανικό θα ήταν να τα μιξάρεις σε 20 λεπτες ενότητες....(οχι τπτ ντιτζειλικια και έτσι...) με ένα απλο προγραμματακι επεξεργασίας ήχου..στυλ Goldwave...ώστε να μην έχει κενα ανάμεσα στα τραγούδια....και να υπάρχει ροή.... Βασικός παράγοντας και η ηλικία...αν και τα κλασικά disco κομμάτια και τα χορευτικά rock n roll είναι κοινής αποδοχής.... καλό θα είναι επίσης πριν έρθει η ώρα για dance....να παίξετε μια "παντομίμα" π.χ. για να ανέβει η διάθεση.....(η "μπουκάλα" πρίν τις μπαλάντες ήταν της παλιάς εποχής ) τέλος μια πρόταση είναι αν υπάρχει κάποιος φίλος με κιθαρούλα ή μπουζούκι...να σου κάνει τη τιμή...έτσι γ κανένα μισάωρο..... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Karaoke.....πάντα θα βρεθεί η ψωνάρα που δεν θα ξεκολλάει και θα σπασει νέυρα και αυτιάααα..... τέλος...εγώ στη θέση σου θα έπερνα τον aledjo....έτσι για να γνωρίζονται και οι insomniacs....μεταξύ τους....
xristos896 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σε γενικές γραμμές καλά τα παρουσιασες.....but.....ένα πάρτυ συνήθως λόγω μουσικής ή θα είναι τέλειο ή πατάτα.....αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το τι παίζεις....μπορεί να παίξεις μια τέλεια απο κάθε πλευρά λίστα....όμως οι καλεσμένοι να μην τη γουστάρουν....ιδανικό θα ήταν να τα μιξάρεις σε 20 λεπτες ενότητες....(οχι τπτ ντιτζειλικια και έτσι...) με ένα απλο προγραμματακι επεξεργασίας ήχου..στυλ Goldwave...ώστε να μην έχει κενα ανάμεσα στα τραγούδια....και να υπάρχει ροή.... Βασικός παράγοντας και η ηλικία...αν και τα κλασικά disco κομμάτια και τα χορευτικά rock n roll είναι κοινής αποδοχής.... καλό θα είναι επίσης πριν έρθει η ώρα για dance....να παίξετε μια "παντομίμα" π.χ. για να ανέβει η διάθεση.....(η "μπουκάλα" πρίν τις μπαλάντες ήταν της παλιάς εποχής ) τέλος μια πρόταση είναι αν υπάρχει κάποιος φίλος με κιθαρούλα ή μπουζούκι...να σου κάνει τη τιμή...έτσι γ κανένα μισάωρο..... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Karaoke.....πάντα θα βρεθεί η ψωνάρα που δεν θα ξεκολλάει και θα σπασει νέυρα και αυτιάααα..... τέλος...εγώ στη θέση σου θα έπερνα τον aledjo....έτσι για να γνωρίζονται και οι insomniacs....μεταξύ τους.... Όντως καλό θα είναι να υπάρχει μια ροή μεταξύ των τραγουδιών... θα το κοιτάξω... Και εννοειτέ και θα παίξουμε μπουκάλα!Δυστυχώς live δεν ξέρω άμα θα έχει, θα κοιτάξω πάντως... Έγω λέω η μουσική να πάει όπως τα λέει ο παραπάνω DJ και όσο για τα σύνεργα τα έχω όλα απο ένα άλλο ψιλοαποτυχημένοπάρτυ που έγινε το καλοκαίρι(όχι δικό μου-μιας φίλης) Άλλα πείτε και συγκεκριμένα καποια MUST κομμάτια(r n b,club songs ktl)!
blashyrkh+ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 electro trance cybergoth, blues rock (σε στυλ white stripes)αλλα και rock n roll +rockabilly ειναι ωραια ειδη για παρτυ ειδικα αν εχεις καλα ηχεια και πολλες γυναικες μεσα (αν και τα 2 τελευταια ισχυουν για καθε παρτυ)..εγω τυχαινει μετα να χωνω τιποτα ελληνικο πανκ για να γουσταρουμε και στο τελος παντα μα παντα σκυλοτραγουδα για αφιερωσεις και καφριλες ..
xristos896 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 πες μας ηλικίες περίπου.... Μικρά είμαστε... στο πάρτυ θα είναι απο 14-17(κυρίως 15-16)!
aledjo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 RNB, hip-hop ξενα και ελληνικα γι'αυτες τις ηλικες! 2-3 cluboτραγουδα και πολλα λεω. ενοειτε οτι μετα εχει τσιφτετελι, νησιωτικα και ζειμπεκικα!
aledjo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 παει χαλασε η νεολαια.. γιατι? για πειτε μου το Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho) τι ειδους ειναι? house, trance, club, rnb, hiphop ή οτιδηποτε αλλο? οπως επισης το Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love
nick#18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Και τα 2 ηταν top στα charts για κανα 2-3 μηνες....
blashyrkh+ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Οτι ειναι κατι δημοφιλες δεν σημαινει οτι ειναι ωραιο η σωστο...Και οι θρησκεις και το ποδοσφαιρο και το καπιταλιστικο συστημα ειναι δημοφιλη τι σημαινει αυτο?
million_voices Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Sepultura χωσε στανταρτ παντως ,τα γκομενακια θα λιωσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.