Προς το περιεχόμενο

Blue Ray Rip

preist13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ηθελα να μου πει καποιος ενα καλο προγραμμα που να κανει rip ολο το δισκακι του blue-ray μαζι με τα μενου και τα extras στον HD-Drive του pc.

Ευχαριστw εκ τwν προτερwν.

• Moderators
Δημοσ.
Και τα AACS encryption πως τα αφαιρούμε ρε παιδιά?

Aπο την σελιδα του anydvdhd μεταξυ αλλων

Features Blu-Ray

• Removes encryption (AACS) from Blu-ray Discs.
  • Removes region codes from Blu-ray Discs.

Δημοσ.
Το Αnydvdhd θα σου κανει την δουλεια(shareware)

Εκανα rip μια ταινια με το anydvdhd αλλα οταν πας να το φορτwσεις στο powerdvd9 wς movie file on hard disk drive δεν το βλεπει καν.!?

Δημοσ.
Εκανα rip μια ταινια με το anydvdhd αλλα οταν πας να το φορτwσεις στο powerdvd9 wς movie file on hard disk drive δεν το βλεπει καν.!?

Το έχω αναφέρει νομίζω και παλαιότερα.

Η Cyberlink, μετά από πιέσεις της Sony έχει απενεργοποιήσει την δυνατότητα αναπαραγωγής BD από τον δίσκο στις εκδόσεις 8 και 9.

Βασικά η τελευταία έκδοση που έχει αυτή την δυνατότητα είναι η 7.3 κάτι.

Δημοσ.

Βάλε το ArcSoft TotalMedia Theatre 3, δεν έχει πρόβλημα να τα παίξει από τον δίσκο.

---------------------------------

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο για την αναπαραγωγή από τον σκληρό. Πιθανόν χαζή ερώτηση αλλά μη βαράτε, τώρα μπήκα στο σπορ.

Έχω το ASRock ion 330 με bluray και τα πάντα -εικόνα, ήχος- σέρνονται όταν παίζω δισκάκι από το tray. Διάβασα ότι αυτό είναι αναμενόμενο, "μην περιμένετε να τα πάιξει από το tray" (?) και είπα οκ, άντε rip στον σκληρό, μικρό το κακό. Αλλά τα ίδια και από κει. Όταν διαβάζω ότι περνάμε ταινίες BR και τις βλέπουμε από τον σκληρό, δεν σημαίνει να έχεις αναπαραγωγή κανονικά όλου του BR -μενού κλπ? Γιατί αν σημαίνει ότι το περνάς στον σκληρό και απλά τρέχεις με τον Χ-Ψ player το βασικό αρχείο βίντεο με την ταινία και μόνο... κλάφτα Χαράλαμπε (τα φράγκα).

ps, ότι το μηχανάκι θεωρητικά είναι οκ για "Basic Playback". Tώρα, αν 'basic playback' εννοούν να τρέχει μεν το BR αλλά να σέρνεται το σύμπαν.. :-(

Παίζει κάτι άλλο και δεν έχω ιδέα? (διόλου απίθανο..) Help?

Δημοσ.
Που να μη φώναζα και βοήθεια δηλαδή.

1ον Αναφέρεσαι σε πρόβλημα δικό σου αλλά σε topic άλλου χρήστη. άνοιξε ένα νέο topic.

2ον Δεν λες πουθενά ποια είναι η σύνθεση του pc σου, το λειτουργικό σου και το πρόγραμμα αναπαραγωγής.

Δημοσ.

Αρχικά micos, ευχαριστω για την ανταπόκριση. Τώρα..

1ον Αναφέρεσαι σε πρόβλημα δικό σου αλλά σε topic άλλου χρήστη. άνοιξε ένα νέο topic.

και τι σημαίνει αυτό; Να πληρώσω δικαιώματα βρε παιδί μου. Στην πλειοψηφία τους τα τοπικ αρχίζουν με την ερώτηση κάποιου και καθως συνεχίζει η συζητηση ακολουθούν δεκάδες αποριες από άλλους χρήστες με πολλές φορές ίσως όχι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά παρεμφερές χωρις να ειναι off topic. Το θέμα του αρχικού χρήστη προχώρησε στην αναπαραγωγή ΒR από HDD και η απορία μου ήταν συνέχεια σχετική με αυτό.

Το ωραίο βέβαια είναι οτι πήγα να κάνω καλό με το να μην ανοίξω νέο τοπικ (γιατί αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι άπειρες φορές όταν κάποιος κάνει νέο θέμα για κάτι σχετικο με υπάρχον θέμα, τον παραπέμπουν εκεί και την ΄ακούει' που άνοιξε και καινουριο) και τωρα 'την ακούω' εγω για το αντίστροφο.

Και στην τελική φίλε micos, αν έτσι πάει, ας το πει κάποιος αμέσως χωρίς να χρειάζεται κλάψα μετά από μέρες που έχει αγνοηθεί η ερώτηση. Υποτίθεται πως ο σκοπός του φόρουμ είναι να βοηθάμε και κάποια ανοχή για καινούργιους και άπειρους στο πως λειτουργούν τα πράγματα δεν θέλει και πολύ κόπο. Τεσπα, κοντός ψαλμός αλληλούια και δεν μου πάει και το μελόδραμα.

2ον Δεν λες πουθενά ποια είναι η σύνθεση του pc σου, το λειτουργικό σου και το πρόγραμμα αναπαραγωγής.

Χρειάζεται κάτι παραπάνω από το 'ASRock ion 330 BD μοντέλο' που ήδη ανέφερα;. Τα δεδομένα του είναι γνωστά σε πολλούς (ion 330, nvidia ion, 1.6dual, 2gb ram) μετά από εκτενής κουβέντα για το μοντέλο από το καλοκαίρι, κι αφού δεν αναφέρω ότι δεν έχω κάνει κάποια αναβάθμιση δεν θεωρείτε ως δεδομένο η εργοστασιακή του έκδοση; λειτουργικό έχεις δίκιο δεν ανέφερα (win7ultimate 32bit) κι όσο αφορά το software, όταν προτείνω παραπάνω το ΑΤΜΤ για αναπαραγωγή από σκληρό... να αναφέρω ότι και η οθόνη είναι crt αν και δεν ξέρω σε τι θα έπαιζε αυτό ρόλο αφού μιλάω για αναπαραγωγή από τον σκληρό.

Τέλος πάντων, μπορεί να είμαι λάθος, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Δημοσ.

Είπα για καινούργιο topic γιατί το πρόβλημά σου μπορεί να προχωρήσει σε απαντήσεις και να ξεφύγει από το θέμα του topic starter.

Π.χ. το θέμα ήταν για blue ray rip και εσύ το συνέχισες με πρόβλημα αναπαραγωγής bd δίσκων από το Ashrock ION (μικρή συσχέτιση).

Δεν ήθελα να σε πικάρω ή ότι άλλο, αλλά κάποιος που θα διαβάσει την επικεφαλίδα δεν θα μπει στον κόπο να διαβάσει και το topic αν δεν έχει κάποια άποψη ή ενδιαφέρων για το θέμα.

Αυτό φάνηκε και από την ανταπόκριση στο θέμα (καμιά)!!!

Και ναι, ο σκοπός είναι να βοηθούμε όσους έχουν ανάγκη και αυτό το κάνουμε όλοι όσο μπορούμε. Κανείς δεν το ρίχνει στην κλάψα.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε οικονομία στα topics και καλά είναι κάποιος mod να το κάνει νέο topic.

============================================================

Τώρα με το θέμα σου.

Στο site της ashrock αναφέρει υποστήριξη για bd playback αλλά μόνο μέσω της nvidia. Ο επεξεργαστής σε καμία περίπτωση δεν δεν θα άντεχε κάτι τέτοιο. Γι αυτό ρώτησα για το software (όχι, η crt δε έχει επηρεάζει).

Το πρόγραμμα της arcsoft λέει ότι υποστηρίζει hardware support σε ati και nvidia.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επιβεβαιώσεις; Που βρίσκεται το cpu load όταν γίνεται αναπαραγωγή db δίσκων;

Άνοιξε την διαχείριση εργασιών και δες σε τι επίπεδα κυμαίνεται κατά την αναπαραγωγή.

Δοκίμασε να βρεις το Splash BD. Το Lite που έχω δει, δουλεύει άνετα σε hd υλικό (1080p) όταν ενεργοποιηθεί το Hardware support. Το BD όμως είναι το μόνο (από την σειρά) που παίζει από δισκάκια.

Δημοσ.

Προσκυνώ ταπεινά, αυτό που είπες ήταν-ένα καταραμένο τσικ στα settings. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις video του Αrcsoft, φάτσα κάρτα δεσπόζουν τα logos 'SIMHD' και 'Designed for Nvidia Cuda' (και στο γενικό παράθυρο logos για ΑTI + NVidia). Κάνοντας enable το Hardware Accelaration (και αφήνοντας το στην επιλογή 'auto deinterlace') τα πάντα έστρωσαν, άψογη αναπαραγωγή και απευθείας από το δισκάκι/tray (διαψεύδεται αυτό που είχα διαβάσει) και από τον σκληρό.

Για την ιστορία των ενδείξεων,

- πριν την ρύθμιση -όταν γονατίζαν τα πάντα: CPU στο 100%, RAM στο 68% (1,17gb).

- μετά την ρύθμιση: CPU max στο 44% με RAM στο 61% (1.08gb) από τον σκληρό και max 55-58% με RAM στο 70% (1.24gb) από το δισκάκι.

Να 'σαι καλά micos, χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. :-)

Δημοσ.

Το είδα η αθεόφοβη (Gotcha ;) ), το είδα . Όχι ότι δεν το ήξερα ότι πολλά μπορεί να είναι θέμα μιας ρύθμισης, αλλά συνήθως δεν τα πειράζω πριν να έχω μια ιδέα τι πάω να κάνω. Οπότε το enlightment ήταν καθοριστικό. Thanks again.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...