Προς το περιεχόμενο

Μαγαζί για tzamming στην Αθήνα

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!Η ερωτηση μου ειναι η εξης!Επειδη προσφατα δημιουργησαμε μια μπαντα με κατι φιλους θα θελαμε καποιο μαγαζι που να μπορεις να παιξεις ελεύθερα,χωρις να δωσεις demo.Να παιξεις οσα τραγουδια εχεις και να φυγεις.. :P Συνηθως αν δεν σου ζητησουν ντεμο σου ζητανε να παιξεις αρκετη ωρα..Επειδη οπως ειπα ειναι καινουρια η μπαντα δεν εχουμε και παρα πολλα τραγουδια...Οποτε καλο θα ταν να μην υπαρχει περιορισμος ως προς τον χρονο..(Μιλαω για διασκευες.)

Ευχαριστω εκ των προτερων!:-)

Δημοσ.

jamming ειναι η λεξη...πολλα ζητας φιλε μου ...δεν χρειαζεται μονο demo ..εχετε κανει κανα live εστω σε καμμια πλατεια??Εχετε παιξει μπροστα σε κοινο εστω και αν ειναι η μανα σου ,η θεια σου και οι απο πανω?Προσεξε οτι αλλιως παιζεις με τα φιλαρακια στο σπιτι και αλλιως θα ειναι σε μαγαζι η γενικα πανω σε οποιοδηποτε σανιδι οπου οι αποκατω μπορει εσυ να χωνεις παπαδες και να μιλανε στο κινητο η να πλακωνονται στις κλωτσιες..

ενιγουει κοιτα αυτα >>

1. "Stigma" (ποσειδωνος 26 κορυδαλλος (κοντα στην πλατεια μεμου) μαλλον εδω σε βλεπω δεν ξερω κιολας που μενεις

2. Revenge of Rock (αλεξανδρας)

3.AN (εξαρχεια σολωνος)

4.Gagarin (λιοσιων)

5.Afterdark (κεντρο)

6.5/4 (πειραιας μικρολιμανο)

Δημοσ.
1. "Stigma" (ποσειδωνος 26 κορυδαλλος (κοντα στην πλατεια μεμου) μαλλον εδω σε βλεπω δεν ξερω κιολας που μενεις

2. Revenge of Rock (αλεξανδρας)

3.AN (εξαρχεια σολωνος)

4.Gagarin (λιοσιων)

5.Afterdark (κεντρο)

6.5/4 (πειραιας μικρολιμανο)

1) Δεν το γνωρίζω...

2) Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις αν δεν σε ακούσει πρώτα ή αν δεν έχεις κάποιο γνωστό να πιστοποιήσει ότι παίζετε καλά και πέρα από αυτό δεν είναι Live-άδικο.

3) Με τη καμία...

4) Έλεος...

5) Δεν το γνωρίζω...

Εκεί που μπορείς να παίξεις σίγουρα είναι στο Lazy.

Λ. Πεντέλης πριν την Αττική οδό.

Κάθε Τρίτη (αν δεν κάνω λάθος την ημέρα) έχει βραδιές για τζαμάρισμα.

Έχω πάει και εγώ με τη μπάντα μου πριν 1 χρόνο περίπου.

Απλά πας κάποια μέρα για ποτό βρίσκεις το αφεντικό και το κανονίζεις. Δεν θέλει να σε ακούσει, μιας και η ημέρα που κανονίζει να παίξετε είναι για τζαμάρισμα.

Αυτά...

Δημοσ.

Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα μιας και έχω να πάω κάτι αιώνες, αλλά θυμάμαι ένα μαγαζάκι προς Εξάρχεια μεριά που λεγόταν "Βάτραχοι" και ήταν κάτι παρόμοιο με αυτό που λέει και ο Heatspreader.Πήγαινες, μίλαγες με το αφεντικό και μπορούσες να παίξεις ακόμα και άσχετος να ήσουν.Τώρα απο τηλέφωνα κτλ δεν θυμάμαι αλλά θα κοιτάξω λίγο και θα επιστρέψω.

edit: Κάτι βρήκα.

Μουσική Σκηνή Βάτραχοι

Σόλωνος 103 Εξάρχεια

Επικοινωνία: 210 3819 017

Ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτέρας

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας..

ναι για το lazy ηξερα και γω.νομιζω υπαρχει και ενα μαγαζακι στο χαλανδρι που κανει τετοια sessions αλλα δεν 3ερω ονομα.αν καποιος 3ερει...

το Glam Bar στο Γκαζι εχει ανακοινωσει οτι καθε τεταρτη θα εχει Jam Nights..

blashyrkh+ θα μου αρκουσαν απλα τα ονοματα των μαγαζιων αν και αυτα τα μαγαζια που αναφερεις δεν εχουν σχεση μαυτα που ειπα και νομιζω ημουν ξεκα8αρος στο πρωτο μου ποστ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...