Προς το περιεχόμενο

Οικονομικές Κρατήσες Σε Μπουζούκια & Clubs


alexissssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Trapezakias.gr

 

trapezakias4.png

 

Το Trapezakias.gr είναι το site που σας ενημερώνει και σας βοηθά στην επιλογή της βραδινής σας εξόδου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από εδώ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση σε μεγάλες πίστες και αγαπημένα σας clubs σε προνομιακές τιμές.

 

Τα μεγαλύτερα ονόματα και τα πιο πετυχημένα σχήματα στα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά αναλαμβάνουν τη διασκέδαση για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής. Η νυχτερινή ζωή όμως δε σταματάει εκεί. Για όσους αγαπούν house, r&b, dj’s, parties και δυνατά bits ο Τραπεζάκιας έχει προσφορές και για τα μεγαλύτερα clubs. Η επικοινωνία μας θα είναι άμεση για κάθε σας απαίτηση.

 

Πως λειτουργεί;

 

Ο Trapezakias.gr είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνετε κράτηση στα κέντρα διασκέδασης (πίστες , clubs , μουσικές σκηνές) που επιθυμείτε.Επιλέγετε το μέρος και την μέρα, και συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία στην επιλογή Κάνετε Κράτηση.Αμέσως μετά κάποιος εκπρόσωπος του Trapezakias.gr θα έρθει σε άμεση επικοινωνία μαζί σας για να επιβεβαιώσει την κράτηση.

Για την υπηρεσία αυτή δεν χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.

 

Έτσι λοιπόν ο Trapezakias.gr γίνεται ο ευκολότερος τρόπος για τις οικονομικότερες κρατήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε με άφοβα.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Δημοσ.

Να ρωτησω,εσυ συνεργαζεσαι με ολα αυτα τα μαγαζια? Η απλα βλεπεις σε ποιο μαγαζι έκανα εγω πχ κρατηση και παιρνεις να δεις αν υπαρχει διαθεσιμο τραπεζι , πραγμα που μπορω να κανω κι απο μονος μου?

Δημοσ.

φυσικα και συνεργαζόμασταν.αν ήτναν να προσφέρουμε κατι που μπορείτε να το έχετε και μόνοι σας...ποιο το νόημα να φτιάξουμε σελίδα...? B)

Δημοσ.

Οι τιμές είναι διαφορετικές από αυτές που δίνουν τα μαγαζιά αν κλείσει κάποιος μόνος του... Είναι και πολύ χαμηλότερες και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μια φιάλη ανά 6άδα... ;) ... Στην ουσία ένα κέρδος περίπου στα 20 ευρώ ανά άτομο αν κλείσει κάποιος από trapezakia... ;)

Δημοσ.

Ουσιαστικά αυτό το site πάει να κλείσει το κενό με τον "γνωστό" που μπορεί να "μας κλείσει τραπέζι και δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το να πάρω απευθείας στο μαγαζί, εκτός από ελάχιστη έκπτωση. Γνωρίζω 2 τέτοια άτομα που και καλά κάνουν PL σε διάφορα μαγαζιά. Τι ακριβώς κάνουν; Σε συμφωνία με το μαγαζί σπρώχνουν κόσμο και έχουν ένα δωράκι (σταθερή προμήθεια) και κερδίζουν όλοι (το μαγαζί, ο μεσάζοντας και η παρέα). Πρακτικά τι γίνεται. Κάθε μαγαζί έχει χ τραπέζια για τέτοιους "συνεργάτες". Έστω ότι ξέρω τον συνεργάτη και του τηλεφωνώ ότι θέλω τραπέζι. Ο συνεργάτης παίρνει το μαγαζί και ζητά ένα από τα τραπέζια. Αν υπάρχει διαθέσιμο, όλα καλά, αλλιώς με σπρώχνει σε άλλο μαγαζί.

 

Για τον trapezakia πιο συγκεκριμένα. Καλή υπηρεσία και έχει προσφορές για "σπασμένες" μέρες. Άμα το χρειαστώ τι θα κάνω; Θα πάρω και το μαγαζί και όπου είναι φθηνότερα.

Δημοσ.

Πανω κατω σωστα τα λες isay. βεβαια η εκπτωση δεν ειναι ελάχιστη. είναι 50 % για καθε ατομο.και σε μερικες περιπτωσεις είναι μεγαλύτερη ακόμα.

Επισης όσο αφορα τις μέρες δεν είνια μόνο οι "σπασμένες μέρες". Για παραδειγμα στο caramela εχουμε τη δυνατοτητα ακομα και σάββατο να κλείσουμε.Απλα..άμα το μαγαζί γεμίζει δύνοντας το μπουκάλι 200 για τα άτομα ποιος ο λόγος να μας το δώσει φθηνότερα.;;;

 

Και τέλος δεν νομίζω καλώντας μόνος σου στο μαγαζί να μπορείσς να κλείσεις σε τέτοιες τιμές.Μάλλον πρέπει να έχεις επαφή με τους "συνεργάτες".

Πράγμα που έχει το site μας.

Και στην τελική..γιατι να πέρνεις τηλέφωνα..;; Όταν μπορείς να κάνεις την κράτηση με ένα απλο κλίκ;;

Δημοσ.

Ωραιος ο τραπεζακιας.Καλο site φαινεται και σαν σκεψη καλο.Και δεν ειναι μονο οι προσφορες νομιζω αλλα και οι προτασεις για διασκεδαση που εχει συγκεντρωμενα ολα αυτα τα μαγαζια μαζι και μπορεις να διαλεξεις γιατι σιγουρα δεν μπορει καποιος που θελει να διασκεδασει να γνωριζει που υπαρχουν ολα αυτα τα μαγαζια αρα περνει και μια ιδεα για το πως μπορει να περασει τη βραδυα του.Αυτο για τα μαγαζια φυσικα ειναι και διαφημηση.Μηπως δεν υπαρχουν και αντιστοιχα περιοδικα που κυκλοφορουν στα περιπτερα που πληρωνεις για ενα παρομοιο σκοπο;

Αρα γιατι να μην το προτιμησει καποιος αφου και μπορει να επωφεληθει καποιας προσφορας και το εχει ανα πασα στιγμη διαθεσιμο στον υπολογιστη του.

Καλη σκεψη φιλε μπραβο και καλες δουλειες.

Υ.Γ. Δεν ειμαι και πολυ φαν της διασκεδασης σε νυχτερινα μαγαζια και παω μονο αν τυχει καμια φορα.

Τεσπα βρισκω εξυπηρετικη την ιδεα σου γιαυτο εγραψα αυτο το μυνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...