Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα γραφικων...

Kal4meNchrgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλι παιδια, θελω να σας ρωτησω κατι. Εχω αγορασει μια καρτα γραφικων Gigabyte GeForce 9600GT και πηγα να την αναβαθμησω απο την 7300GS που ειχα. Αλλα οταν την κουμπωσα και εγκατεστησα τα drivers, μετα απο λιγο αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη μου. Η οθονη εν τω μεταξυ, ειναι μια ViewSonic 17αρα... Τωρα χρησιμοποιω την 7300GS μιας και η καινουρια μου εχει βγαλει τη "μαγκια"! Μηπως ξερει κανενας εδω τι γινεται??? thnx

Δημοσ.

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης του driver είναι φυσιολογικό να αναβοσβήσει η οθόνη κάνα-δυο φορές.

Σε εσένα συνέχισε να το κάνει επανηλλειμένα;

Και μετά το απαραίτητο reboot;

Δημοσ.

Κάνε reboot, πάτα F8 για να σε βγάλει στην safe mode screen, και διάλεξε το "enable vga mode".

Αφού μπει στα win, όρισε σωστή ανάλυση και Hz που υποστηρίζει το monitor σου.

Reboot.

Δημοσ.
Ίσως να είναι irrelevant, αλλά ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Τωρα θα σε γελασω, δεν ξερω ουτε τι τροφοδοτικο εχω, ουτε τι ειναι το irrelevant... :P

Δημοσ.

ααα! sry ειμαι λιγο noob σε αυτα :P... εμμ... δεν ξερω αν μπορω και πως. To PC το πηρα ετοιμοπαραδοτο και δεν ειδα τιποτα για τροφοδοτικο. Μπορει να παιζει και αυτο ρολο;;;

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...