Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το πλαισιο δεν εχει τον amd athlon 2 x3 425 ουτε την msi απο π ν τα παρω για ν εχς μεγαλυτερες πιθανοτητες να πετυχει το hack;

Καταφέραμε και τον ξεστοκάραμε! Απο κάπου που να μπορείς να δεις το κουτί του. Τώρα αμα πάρεις σε κανα e-chock και πεις θέλω να 'ναι CACYC σώθηκες ... Mainboard πάρε αυτο http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007217

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λοιπον, πηρα κι εγω τον συγκεκριμενο 425 Χ3 cacyc με μια μητρικη ASROCK A770DE+, για ενα φιλαρακι, και θα δω αυριο που θα τον στησω αν γινει Phenom! εχω απορια...!

αναφερω ,λοιπον, οτι το συστημα στηθηκε και η επεμβαση εγινε επιτυχως! και απο ATHLON II 425 X3, εχουμε εναν Phenom II X4 B25!! αλλα -υποψιν για οσους παρουν αυτη τη μητρικη- για να ξεκλειδωσει θελει οπωσδηποτε αναβαθμιση BIOS, γιατι με το 1,10 που εχει μαμισιο, δεν ξεκλειδωνει!

Δημοσ.
Με αυτή τη μητρική μπορείς να ξεκλειδώσεις εκτός από πυρήνα και την L3 cache;

νομιζω μονο με mod bios

---------- Προσθήκη στις 10:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:55 ----------

---------- Προσθήκη στις 11:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:59 ----------

τελικα παραγειλα την msi 770-c45 κ τον 435 απο το eshop για να δουμε ποσο τυχερος θα μαι.

Δημοσ.
cabdik ξεκλείδωσε και η L3;

ναι, ξεκλειδωνουν τα παντα! και πυρηνες και L3 cache. θα βαλω και screenshot πριν και μετα για να δειτε. αλλα ειναι οπως εχει ειπωθει απο πολλα παιδια ηδη!

Δημοσ.

Ωραία νέα cabdik. Αφού λοιπόν ξεκλειδώνει τον επεξεργαστή πλήρως η ASROCK A770DE+ να μην τον ξεκλειδώνει πλήρως και η M3A785GMH/128M της ίδιας εταιρίας; :rolleyes: Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει επιβεβαίωση στο διαδίκτυο οπότε μάλλον θα προτείνω στο φίλο μου να πάει για MSI 770-C45 και μια φθηνή κάρτα γραφικών (ήθελε ενσωματωμένη).

Δε μου λέτε κάτι άλλο. Δηλαδή Athlon II X3 με cacyc στο part number ξεκλειδώνει 100% ε; Οπότε το θέμα είναι αν θα πετύχεις το κομμάτι.

Δημοσ.

μισο λεπτο! 100% επιτυχια δεν σου εγγυαται κανενας! απλα, ο συνδυασμος αυτος με SB710-750 και athlon II 425 cacyc, εχεις πολυ μεγαλη πιθανοτητα να πετυχεις ξεκλειδωμα.

η αγορα και των 2 κομματιων εγινε απο πλαισιο. λες να πηρα το τελευταιο καμματι?

Δημοσ.
λες να πηρα το τελευταιο καμματι?

Τα πήρες όλα και έφυγες που λέει και το τραγούδι

Και.. για να απαντήσω στο δικό μου ερώτημα: ASRock AMD 7-Series motherboards supporting AOD ACC Function Επίσημη ανακοίνωση το έβγαλαν εκεί στην Asrock!! :lol: Οπότε η M3A785GMH/128M πρέπει να ξεκλεδώνει την L3 - επεξεργαστή επιτρέποντος βέβαια.

Δημοσ.
Τα πήρες όλα και έφυγες που λέει και το τραγούδι

Και.. για να απαντήσω στο δικό μου ερώτημα: ASRock AMD 7-Series motherboards supporting AOD ACC Function Επίσημη ανακοίνωση το έβγαλαν εκεί στην Asrock!! :lol: Οπότε η M3A785GMH/128M πρέπει να ξεκλεδώνει την L3 - επεξεργαστή επιτρέποντος βέβαια.

Η asrock ηταν, αν δεν κανω λαθος, απο τις πρωτες- αν οχι η πρωτη- που υποστηριξε το ACC. οταν πηρα τη δικη μου, δεν ηξερα καν τι εστι ACC!!! μετα που εμαθα, πηρα τον -θρυλικο- πλεον 720 ΒΕ, και τον ξεκλειδωσα! και ειμαι μια χαρα απο τοτε...!

και η 785 ξεκλειδωνει οσους εχουν την δυνατοτητα, βεβαιως βεβαιως!! και αυτο γιατι εχει SB710. εχουμε πει οτι ACC υποστηριζουν οσες μητρικες με AMD chipset, εχουν τα SB 710 kai 750. οχι το SB700.

Cabdik τι "VID" έχει ο δικός σου επεξεργαστής; 0938 week είναι και σένα;

αν θυμαμαι καλα, γιατι δεν ειναι δικος μου αλλα ενος φιλου, ναι, 0938 νομιζω οτι εγραφε. εκανα βλακεια που δεν τον εβγαλα φωτο!! ειμαι ομως σχεδον σιγουρος οτι ηταν 0938.

Δημοσ.
Πριν απο λιγο μπηκα στο live update της msi και ειχε πραγματι καινουργιο bios v2,4 το βαζω αλλα παλι παπαλα.

Με το που ανοιγω το ACC δεν ξαναμπαινει στο bios θελει reset απο μπαταρια.

Εγω πιστευω οτι απλα ειμαι πολυ γκαντεμης ,γιατι στο σιτε που αναφερονται οι μητρικες η δικη μου ξεκλειδωνει με 2,2 bios ,αρα cpu fault.

κ σε μενα τα ιδια κανει μολισ σωζο τις ρυθμισεις κ κανει ρεσταρτ πρεπει να ωγαλω τη μπαταρια

Δημοσ.
φιλε βαγγο εχεις την ιδια μητρικη με εμενα?

για πες μας μπας και βγαλουμε καποιο συμπερασμα.

οποτε αλλαζω τις ρυθμισεις στο bios για να αναγνωριζει τον 4o επεξεργαστη κ τισ σωζω μολις κανω ρεσταρτ τπτ ουτε καν στο bios den μπαινει κ χρειαζεται ν βγαλω την μπαταρια της μητρικης για να φορτωθουν οι αρχικες ρυθμισεις πλεον το πηρα αποφαση θα μεινω με 3 πυρηνες. η μητρικη μ εχει bios 1.5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...