stratakisggiioo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, και καλή χρονιά. Πήρα και εγώ αυτό τον επεξεργαστή (απο πλαίσιο) και ξεκλείδωσε κανονικά!!! και ο τεταρτος πυρήνας και η l3 cache!!! Άι βασίλης η amd φέτος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Είναι σταθερό το σύστημα; Έτρεξες κανα stress utility; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratakisggiioo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Βασικά έτρεξα το occt για 2 ώρες με 100% cpu usage, και όλα καλά. Από τότε, όλα όσα έκανα δουλεύουν άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά σε κόβω τότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εγω ακομα δεν αξιωθηκα να στησω ΤΠΤ. Μεχρι στο τελος της βδομαδας ευελπιστώ να ειναι ετοιμα. @stratakisggiioo Με τι mobo δοκιμασες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Τα έστησα όλα χθες. Ιδού το αποτέλεσμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Nice Good Job!! Αρχιζω να υποψιαζομαι οτι η MSI του Nitseg4 ή θελει BIOS Update ή ειναι gtpk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitseg4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 λετε να φταιει η μητρικη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 λετε να φταιει η μητρικη μου? Και ενας γνωστος μου δεν μπορεσε να κανει κατι με αυτη. Ισως τελικα χρειαζεται εκεινο το BIOS Update. ψαξε στο net..θα ψαξω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitseg4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πριν απο λιγο μπηκα στο live update της msi και ειχε πραγματι καινουργιο bios v2,4 το βαζω αλλα παλι παπαλα. Με το που ανοιγω το ACC δεν ξαναμπαινει στο bios θελει reset απο μπαταρια. Εγω πιστευω οτι απλα ειμαι πολυ γκαντεμης ,γιατι στο σιτε που αναφερονται οι μητρικες η δικη μου ξεκλειδωνει με 2,2 bios ,αρα cpu fault. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πριν απο λιγο μπηκα στο live update της msi και ειχε πραγματι καινουργιο bios v2,4 το βαζω αλλα παλι παπαλα.Με το που ανοιγω το ACC δεν ξαναμπαινει στο bios θελει reset απο μπαταρια. Εγω πιστευω οτι απλα ειμαι πολυ γκαντεμης ,γιατι στο σιτε που αναφερονται οι μητρικες η δικη μου ξεκλειδωνει με 2,2 bios ,αρα cpu fault. MHN κανεις BIOS update μεσω WIndows. Ψαξε μηπως υπαρχει κανενα αλλο modded.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παίδες το ξεκλείδωμα γίνεται μόνο σε μητρικές Gigabyte Και MSI? Βασικά θα πάρω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή σε λίγες μέρες, μπορείτε να μου προτείνετε μια μητρική που δίνει την δυνατότητα ξεκλειδώματος, και δέχεται DDR2 μνήμες? Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. καθυστερώ την αγορά λόγω της μητρικής, πραγματικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παίδες το ξεκλείδωμα γίνεται μόνο σε μητρικές Gigabyte Και MSI? Βασικά θα πάρω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή σε λίγες μέρες, μπορείτε να μου προτείνετε μια μητρική που δίνει την δυνατότητα ξεκλειδώματος, και δέχεται DDR2 μνήμες? Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. καθυστερώ την αγορά λόγω της μητρικής, πραγματικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία! Σε οποιαδήποτε έχει SB710/750 και Advanced Clock Calibration... Και αυτη Πολυ καλη..την εχουν οι περισσοτεροι εξω.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-M3A785GMH-128M-AM3-DDR.htm και σε DDR2 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-A785GMH-128M-AM2-785G-DDR2-VGA-A785GMH-128M.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-785GT-E63-AM2p-DDR2-VGA-785G-785GT-E63.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-A790GMH-128M-AM2-plus.htm αναλογα τι αλλο θες να εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εγώ έχω αυτήν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-785GT-E63-AM2p-DDR2-VGA-785G-785GT-E63.htm. Μέτρησε πολύ στην αγορά το ότι έχει ψύξη στα MOSFETs κάτι που δεν συναντιέται σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Επίσης πυκνωτές στερεού ηλεκτρολύτη παντού, τα καλύτερα της Realtek σε δίκτυο και ήχο και όλων των ειδών τις συνδέσεις (εκτός από firewire). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παίδες ευχαριστώ για το χρόνο σας, αλλά βλέπω ότι οι μητρικές που προτείνεται είναι ΑΜ2+ και όχι ΑΜ3... Γνωρίζω ότι είναι συμβατές με τον επεξεργαστή, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει κάμια μείωση στην απόδοση και στις ταχύτητες του Hypertransport των buses Κτλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.