Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ενα στα καθημερινα του Main Pc..για να συγκρινεις.

http://img132.imageshack.us/img132/3544/11445.jpg

Προφανως και οι 4 πυρηνες κανουν την διαφορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας παιδιά!

έχω τον επεξεργαστή AMD PHENOM II X3 720 2.8GHZ TRIPLE-CORE BLACK EDITION BOX

και την MSI 770-C45 (sAM3, DDR3, AMD770)

θέλω να μου πείτε αν γίνετε να κάνω unlock και να γίνει x4 core , και τον οδηγό. ευχαριστώ

Μου καψατε τις πλυγες παλι, μιας και η GPU μου δεν ανεβαινει.. καμια ιδεα για να κανω Unlock εναν Phenom II x3 720 BE στην ECS GF8200A, δεν εχει επιλογη Advanced Calibration Clock αλλα θελω να πιστευω οτι υπαρχει καποια δυνατοτητα να τον ξεκλειδωσω.

Μου καψατε τις πλυγες παλι, μιας και η GPU μου δεν ανεβαινει.. καμια ιδεα για να κανω Unlock εναν Phenom II x3 720 BE στην ECS GF8200A, δεν εχει επιλογη Advanced Calibration Clock αλλα θελω να πιστευω οτι υπαρχει καποια δυνατοτητα να τον ξεκλειδωσω.

Με αυτη την mobo κατα 99,999% δεν μπορεις να κανεις κατι.

Είσαι άτυχος μάλλον δεν υπάρχει τέτοια επιλογή!

Η ECS GF8200A φίλε είναι με nVidia Chipset οπότε "NO ACC For you" ή απλά δε γίνετε να κάνεις κάτι. Κάποτε τα nvidia chipset ήταν τα καλύτερα για AMD CPU's πλέον μόνο για SLI κάνουν άσε που έχουν τραγικά υψηλότερο TDP.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λεπόν, πήρα την cpu της φωτό από το Πλαίσιο.

wailjo.jpg

Λογικά ξεκλειδώνει ο τέταρτος πυρήνας και η L3 ε; Ακόμα δεν έχω m/b να τεστάρω.. Περιμένω από βδομάδα την Gigabyte GA-770TA-UD3 που έχει αρκετά εντυπωσιακά specs (usb3,sata3) και υποστηρίζει και CPU 140 watt σε αντίθεση με την -value for money- MSI 770 που μπορεί να δεχτεί επεξεργαστή maximum 125 watt .

Από Τρίτη λοιπόν θα κάνω και εγώ μια μίνι αναφορά με τα απαραίτητα screenshots!

Φιλε akisk οπως θα διαβασες πιο πανω εγω πηρα ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη(απο το πλαισιο),αλλα δυστηχως εχει χαλασμενο 4πυρηνα.

Δοκιμασε και εσυ και πες μας τι εκανες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...