Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μεγαλυτερο ρισκο δηλαδη.

Υπαρχει περιπτωση να εκανα bad flash ή δεν θα μπουταρε καν?

Δεν θα ποσταρε καν..

@Nitseg4 περιμενω νεα σου...μεχρι να ερθουν και τα δικα μου κουβαδακια..:-D

Δημοσ.

Φιλε Βασιλη πηραμε τα ιδια υλικα μακαρι εσυ να εισαι πιο τυχερος.

Εγω παντος ανοιγω το acc και κανονικα επρεπε να μου εδειχνε τον τεταρτο πυρηνα,αλλα δυστηχως δεν εμφανιζεται πουθενα.

Επειδη δεν θελω να μπλεξω με φορτωμα bios θα περιμενω τo επομενο επισημο bios απο msi.και θα το κανω μεσω live update4.

Δημοσ.

Το 1.4, την MSI 770-C45 έχω. Το Southbridge ξέρει κάνεις πως 8α μάθουμε αν είναι το SB710 ή το SB750; Χωρίς να βγαλουμε ψύκτρα. Σ'ολα τα προγράμματα στυλ Εβερεστ/CPU-Z βγαζεί οτι είναι το SB750 ... οτι να ναι

Δημοσ.

Nitseg4, εχουμε ιδια mainboard, επεξεργαστη και με bios 2.3 εγινε το unlock απο athlon 2 x3 425 σε amd phenom 2 x4 b25 ( Deneb ). Απ΄οτι ειδα σε καποιες σειρες των συγκεκριμενων επεξεργαστων δεν γινοταν ξεκλειδωμα, στο cpu-z μου βγαζει ακριβως οτι και του 50EuroUser εκτος απο το core speed ( 2,7ghz ). Unlock Cpu Function - Enabled , ACC - Auto.

Δημοσ.
Το 1.4, την MSI 770-C45 έχω. Το Southbridge ξέρει κάνεις πως 8α μάθουμε αν είναι το SB710 ή το SB750; Χωρίς να βγαλουμε ψύκτρα. Σ'ολα τα προγράμματα στυλ Εβερεστ/CPU-Z βγάζει οτι είναι το SB750 ... οτι να ναι

Κι εμένα στην MSI 785GT-E63 το λέει SB750, ακόμα και στο AMD OverDrive. Το SB710 πρέπει να είναι όμως, αφού είναι όμοια στην ουσία, εκτός από το RAID 5 support που έχει το SB750.

Ένας τρόπος για να καταλάβουμε τι είναι βέβαια, είναι να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε RAID συστοιχία, και αν μας δίνει την επιλογή RAID 5 τότε είναι το SB750.

Δημοσ.

http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=7395&pageid=6253

Ωραια εμενα μου ετυχε αυτο (the authors AthlonII X3 435 can not get into OS after crack, which meas the core had been cracked is bad)

Συνεχιζει παρακατω λεγοντας (εαν δεν κανω λαθος) οτι για να ανοιξω την L3 ,πρεπει να κλεισω τον 4ο πυρηνα!!! αλλα αφου δεν τον βλεπει η μητρικη μου πως θα τον κλεισω ??? ειναι ενα ερωτημα και αυτο.

Τουλαχιστον να εχω ενα 3πυρηνο με L3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...