micraSport Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μου έκαναν δώρο αυτό το πακετάκιhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912063, λέτε να γίνει τπτ;H cpu λεει NADHC AD 1027CPAW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Χμμ για τη μητρική δεν είμαι σίγουρος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 NADHC AC ειναι κι εμενα, 1032CPAW (1 μηνα πιο φρεσκος δηλαδη). Αρα εχεις πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ξεκλειδωνει, ΑΝ το υποστηριζει η μητρικη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Thanks, τα έχω στα κουτιά τους ακόμα.Θα αντικαταστήσω το p4 που έχω τώρα με αυτα.Απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται να πάρω άλλο cooleraki για τη cpu.H στοκ είναι μια σταλιά.Βέβαια το κουτί μου είναι το chieftec bravo ba 01 με αρκετά καλό airflow.Δεν ενδιαφέρομαι για overclock.Απλα για unlock αν γίνεται βέβαια.Πήρα και την Gt430 για να είναι όλα new.Πιστεύω από το [email protected] και την 9500gt να δω διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Με την 430 δε νομίζω να δεις κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με την 9500GT, με τα υπόλοιπα θα δεις πολύ μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Θα δείξει...Απο θερμοκρασίες θα είμαι οκ με την stock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τώρα μια χαρά θα είσαι, το καλοκαίρι βλέπουμε (από άποψη θορύβου περισσότερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 H stock μια χαρα τον κραταει ακομα και ως τετραπυρηνο, απλα στα ζορια θα χρειαστει να κανεις παραχωρηση στο θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέγιστη benchable συχνότητα σε Χ4 έψαξες Γιώργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δεν θα κατσω να benchάρω με αυτο, πιο πολυ 24/7 stable με ενδιαφερει! Παντως η αληθεια ειναι οτι με τους 4 πυρηνες το ρευματακι του το θελει. Αν και δεν ξερω κατα ποσο θα εχω προβλημα και με 1,45 και με 1,5 και με 1,55, αφου η TRUE αααντε 1-2 βαθμους να ανεβαζει παραπανω σε full load για καθε +0,05volt αυξηση. σου ρθαν οι μνημες? Εμενα μου ρθε το πακετακι, αλλα οχι σπιτι. Ειδοποιητηριο να πάω στα ΕΛΤΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ναι... η true το σκοτώνει εύκολα αυτό το wattage Πάντως αν τον clockάρεις καλά - σε 06/Vantage θα πρέπει να τον πατάει τον Ε8400 Τίποτα ακόμα Ετοιμάζομαι ψυχολογικά για το πρώτο χαμένο μου ΕΛΤΑ - αν δεν δω τίποτα και την Δευτέρα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Αυτο ελειψε να μην πατάει τον Ε8400 σε cpu-bound benchmarks 2 cores vs 4 cores dude Μμμ, εγω εχω χασει τουλαχιστον 2 γραμματα που περιμενα, ενω αλλο ενα μου ηρθε 1,5 μηνα μετα... Τα ΕΛΤΑ τα εμπιστευεσαι μονο για δεματα ή αντικαταβολες ή οτιδηποτε εχει track id. Αλλιως ειναι θεμα τυχης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μόλις σήμερα κατάφερα να μοντάρω και εγώ τα πράγματα. Ο Χ2 555 έγινε Χ4 Β55 με την ASRock 870 Extreme 3. Αυτή την στιγμή είμαι με Ubuntu Live CD μιας και βαρέθηκα να στήσω λειτουργικό σήμερα. Πρώτη δουλειά μόλις μπουν τα Windows 7 Ultimate 64 bit είναι να δοκιμαστεί ο ξεκλείδωτος επεξεργαστής με το occt για να δω αν όλα είναι καλά. Θα ποστάρω screenshot από cpu-z μόλις μπορέσω. Για όποιον ενδιαφέρεται το stepping του Χ2 ήταν CACDC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μόλις σήμερα κατάφερα να μοντάρω και εγώ τα πράγματα. Ο Χ2 555 έγινε Χ4 Β55 με την ASRock 870 Extreme 3. Αυτή την στιγμή είμαι με Ubuntu Live CD μιας και βαρέθηκα να στήσω λειτουργικό σήμερα. Πρώτη δουλειά μόλις μπουν τα Windows 7 Ultimate 64 bit είναι να δοκιμαστεί ο ξεκλείδωτος επεξεργαστής με το occt για να δω αν όλα είναι καλά. Θα ποστάρω screenshot από cpu-z μόλις μπορέσω. Για όποιον ενδιαφέρεται το stepping του Χ2 ήταν CACDC. Όλα καλά. Εγώ πέρασα τη διαδικασία δοκιμής και πήγα κατευθείαν στην εγκατάσταση των Windows 7 Ultimate 64 bit. Πέτυχε... Stepping δεν είναι πάντως το CACDC. Υπάρχουν 2 Steppings. Ριζική κατασκευαστική (όχι αρχιτεκτονική) διαμόρφωση της ίδιας αρχιτεκτονικής στο ίδιο κατασκευαστικό σημείο. Το C2 (αρχικό) και το C3, προχωρημένο με επαναδιαμόρφωση των σχεδιαστικών επιπέδων κατασκευής για να πετύχουμε χαμηλότερη κατανάλωση και κατά συνέπεια μεγαλύτερη συχνότητα για την ίδια κατανάλωση με πριν. Θα τα δεις αυτά στο CPU-Z που το stepping σου θα είναι C3 και που άνετα θα ξεπερνάει σε χαμηλότερη κατανάλωση και υψηλότερη συχνότητα το δικό μου C2. Αν όλα είναι καλά βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 C3 εδω, πώς θα μπορουσε να μην ηταν C3, με παραγωγη μολις 2-3 μηνες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.