Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
mobo πηρα την msi 785GM-E51 .

Με το που ανοιγω απο το bios to Unlock Cpu Core -->Enabled

Kανω επανεκκινηση και με το που παει να bootαρει βγαζει μια γραμμη αλαμπουρνεζικα και κολαει εκει.

Παντος απο overclocking δεν εχω παραπονο τον ανεβασα 3,3Mhz με στοκ ανεμιστηρα και ειναι σταθερος .

Εχει το last ΒΙΟS??

Πρεπει να κανεις και το ACC Enable.

Δες εδω.

http://www.msi.com/index.php?func=techexpressdesc2&express_no=86

Δημοσ.

φιλε παταω το ΑCC Kαι μου βγαζει 3core δεν εμφανιζεται η 4η.To Bios ειναι το τελευταιο V2,3.

(val007

βλεπεις CACYC ή AADAC?)

που να το δω αυτο?? απλα επανω στην cpu εγραφε CACYC.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να χρειαζεται να βαλλεις Beta..απο την στιγμη που το υπαρχων ειναι ικανο για να ξεκλειδωσει.

-Enable the Unlock CPU Core function

-Enable the ACC (Advanced Clock Calibration) function, and, at this time, you will see the originally two core list will become a four core list with the options of enabling/disabling any of Core 2

Σε αυτες τις 2 επιλογές πρεπει να επικεντρωθείς.

Αν δεν ανοιξει τι να πω..ισως φταιει το κομματι.

Δημοσ.

Ωραια το κατεβασα πως το περναω αυτο τωρα(να το βαλω σε φλασακι οταν κανει Boot?) μπορει να με βοηθησει καποιος με την διαδικασια,η εαν υπαρχει καποιο site?

Δημοσ.

MSI δεν έχεις? Τότε στο site της, στα download κατεβάζεις το LiveUpdate4 και το κάνεις μέσα από τα Windows. Το έχω κάνει και εγώ και είναι απόλυτα ασφαλές. Θα σου ζητήσει να κάνει backup το παλιό σου BIOS. Εσύ να το κάνεις αυτό γιατί αν κάτι πάει στραβά αυτό και οι πληροφορίες που σου δίνει θα σε σώσουν από την καταστροφή του να σταματήσει η διαδικασία γιατί έπεσε το ρεύμα.... Έτσι θα χρειαστείς 2 δισκέτες, μία backup και μία με το νέο BIOS. Έχει οδηγείες βήμα προς βήμα στο πρόγραμμα αυτό. Easy...

Δημοσ.

To live update μου βγαζει την εκδοση που εχω ,μου εδωσε ο φιλος val και κατεβασα μια beta εκδοση αυτη πως θα την περασω ? και γινετε μεσω του live update?.

Οταν λες δισκετες τι εννοεις,κανονικες? τα εχω πεταξει αυτα τα πραματα πριν πολλα χρονια .

Δημοσ.
To live update μου βγαζει την εκδοση που εχω ,μου εδωσε ο φιλος val και κατεβασα μια beta εκδοση αυτη πως θα την περασω ? και γινετε μεσω του live update?.

Οταν λες δισκετες τι εννοεις,κανονικες? τα εχω πεταξει αυτα τα πραματα πριν πολλα χρονια .

Κακώς (κατά τη γνώμη μου) αλλά υπάρχουν οδηγοί στο internet για να κάνεις ένα USB bootable και να φορτώσεις έτσι το BIOS. Google it!

Αν είχες δισκέτα η MSI έχει ένα video στο site της που δείχνει πως να κάνεις BIOS update με δισκέτα, και το προτείνει σαν την πιο αξιόπιστη λύση. Εσύ τώρα κάνε την προσευχή σου μην γίνει καμία στραβή την ώρα που θα κάνεις το update και δεν έχεις recovery disk για να την φορτώσεις το παλιό BIOS.

Δημοσ.

π.χ

Δημοσ.
Γιατι οχι?:-)

Δεν περναει ''σωστα''?

Εχει πολλες πιθανοτητες ..να καταληξεις σε bad flash..και οχι μονο αυτο..

Οτιδηποτε φλασαρετε μεσα απο win..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...