terry308 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ειναι NADHC stepping εαν σε ενδιαφερει, παραγωγη αυγουστος 2010. Αλλα στο θεμα το θερμοκρασιων τι λες; Γιατι εμενα τις δειχνει σωστα και στους 4 πυρηνες; Μμμμ για τις θερμοκρασιες δεν ξερω ... δεν το εψαξα και πολυ ... εβαλα και την hyper 212+ τον εκανα Χ4 και τον αφησα ... αυριο θα τον παιδεψω λιγο μιας και θα του βαλω εξτρα καρτουλα ηχου αλλα παει σφαίρα ... sata3 σκληρο επανω ... αστερι ο Χ2 555 (Β55 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κι εγω αυριο κουμπωνω Thermalright Ultra 120 extreme πανω, μιας και βρηκα cpu backplate να τη βιδωσω, και παμε για 3,5-3,6Ghz 24/7 ελπιζω Αν κανεις ξερει κατι για τις θερμοκρασιες ας το πει ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κι εγω αυριο κουμπωνω Thermalright Ultra 120 extreme πανω, μιας και βρηκα cpu backplate να τη βιδωσω, και παμε για 3,5-3,6Ghz 24/7 ελπιζω Αν κανεις ξερει κατι για τις θερμοκρασιες ας το πει ε. Αν κρατιεται στο 55αρι full load καλα ειναι,και πιο κατω ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εδω ο Ε8400 με το ζορι κρατιεται (παλι με TRUE) στους 55. Η AMD λεει max temp 71. Αρα θα το αφησω στο σημειο που θα εχω max 60, για να ειμαι εντος οριου και το καλοκαιρι. Μεχρι ποσο vcore ειναι ασφαλες; Ή δινω και 1,55 και 1,6 αμα λαχει, εφοσον παραμενω εντος οριου; Αν ξερεις κατι για τις θερμοκρασιες, εννοούσα γιατι μου τις δειχνει ακομα, αφου τον ξεκλειδωσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εδω ο Ε8400 με το ζορι κρατιεται (παλι με TRUE) στους 55.Η AMD λεει max temp 71. Αρα θα το αφησω στο σημειο που θα εχω max 60, για να ειμαι εντος οριου και το καλοκαιρι. Μεχρι ποσο vcore ειναι ασφαλες; Ή δινω και 1,55 και 1,6 αμα λαχει, εφοσον παραμενω εντος οριου; Αν ξερεις κατι για τις θερμοκρασιες, εννοούσα γιατι μου τις δειχνει ακομα, αφου τον ξεκλειδωσα! χαχαχα,δεν καταλαβα.Τι να σου πω,το εχω ξανακουσει να σου πω την αληθεια ξεκλειδωτος να δειχνει ακομα θερμοκρασιες πυρηνων.Μην το σκεφτεσαι,παλι καλα να λες.Παντως ο δικος μου 425 ξεκλειδωτος ολα 0 τα δειχνει.Για safe ρευμα για 24/7 κατω απο 1,5V ειναι ασφαλες.Εγω θα σου ελεγα το πολυ μεχρι 1,45 ειναι μια χαρα.Τωρα 1,6 δεν νομιζω να δινουν οι μητρικες,εχουν οριο αν δεν κανω λαθος το 1,55. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Την τάση πρέπει να τη λαμβάνουμε υπόψη συναρτήσει της θερμοκρασίας όμως, απ' όσο ξέρω. Επίσης λίγο δεν είναι το 1.55V για max Vcore; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Η μητρικη δινει και 1,75 Εγω για safe ρωταω, κατι σαν το 1,35 σε load για τους 45nm Intel. Ή δεν παθαινουν degrade οι AMD καθολου ευκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει πάρει κάτι το αυτί μου προσωπικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Την τάση πρέπει να τη λαμβάνουμε υπόψη συναρτήσει της θερμοκρασίας όμως, απ' όσο ξέρω. Επίσης λίγο δεν είναι το 1.55V για max Vcore; Ναι σωστα,μπερδευτικα.Η δικια μου δινει μεχρι 1,637 για την ακριβεια.Παντως πανω απο 1,5V για 24/7 δεν κανει πιστευω.Ασε που κλοκαροντας θα δεις οτι καπου στο 1,45-1,47 εχεις καλυτερη σχεση αποδοσης-θερμοκρασιας για 24/7.Αναλογα και το κομματι παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Παντως πανω απο 1,5V για 24/7 δεν κανει πιστευω. Αν επιτρεπεται, γιατι; Το διαβασες καπου; Αλλο το δεν κανει, αλλο το αν θα με βολεψει λογω θερμοκρασιων κτλ. Γιατι δεν κανει θελω να μαθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πάντως δεν έχω ακούσει τίποτα για degradation, αν αυτό σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ενταξει, κι εγω στο 1,55 θα σταματαγα ετσι κι αλλιως, απλα μη τυχον και εχει διαβασει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πάντως όπως θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, δεν υπάρχει Vdroop εδώ, αλλά το αντίθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μμμμ και γιατι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γιατί η μητρική θα εφαρμόζει περισσότερη τάση απ' όση θα ορίζεις @ BIOS. Δεν το έχω ψάξει ενδελεχώς να δω γιατί και πώς ακόμα.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.