Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ερώτηση εχει καποιος απο εσάς windows 7 64bit με ξεκλείδωτο πυρήνα? Απλα ρωτάω γιατι στο μελλον θα βάλω τα 64 μηπώς σας έχει παρουσιαστεί καποιο πρόβλημα, να ξέρω τι μου γίνεται .

Δημοσ.
...όχι για το revision έλεγα - που δείχνεις @ #507.

Αυτο ειναι απο το συστημα του Χ2 555 ποτ εγινε Χ4 Β55 με μια asrock 870 extreme 3

εκτος αυτου εχω και εναν Χ3 720 σε αλλο συστημα μου με μητρικη που δεν υποστηριζει ξεκλειδωμα κ σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη και ραμ .. για να παιξω :P

Δημοσ.
Μια ερώτηση εχει καποιος απο εσάς windows 7 64bit με ξεκλείδωτο πυρήνα? Απλα ρωτάω γιατι στο μελλον θα βάλω τα 64 μηπώς σας έχει παρουσιαστεί καποιο πρόβλημα, να ξέρω τι μου γίνεται .

Μα τι προβλημα.Εγω τρεχω 64bitα απο Φεβρουαριο με ξεκλειδωτο επεξεργαστη.Κανενα προβλημα.Εκτος και αν εχει κανενα προβλημα το 64bito του επεξεργαστη σου.Το ειχε ενα παλικαρι εδω μεσα.Στα 32αρια ολα κιμπλε.Μολις εβαλε τα 64αρια ειχε προβληματα.Σπανιο αλλα συμβαινει.

Δημοσ.

Πλησιάζουν 2 χρόνια τώρα με τα Windows 7 64bit. Από τις Alpha εκδόσεις τα χρησιμοποιώ με τον Χ3 720 στα 3.4 GHz. Και τα 2 σταθερά.

Δημοσ.

+1. κι εγω με 720 ξεκλειδωμενο και win 7 64bit!!

Δημοσ.

Παρήγγειλα τον X2 555 Black Edition μαζί με μία ASRock 870 Extreme 3 και 2x2GB Kingston μνημούλες 1333ΜΗz και ευελπιστώ να ξεκλειδώσω και τους άλλους 2 πυρήνες. Αν όλα πάνε καλά θα είναι η πιο value for money αναβάθμιση που έχω κάνει(με 216E).

• Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση: Οταν ξεκλειδωνουν πυρηνες, δεν χανονται οι ενδειξεις της θερμοκρασιας;

Εμενα ο Athlon II X3 445 3,1 που εγινε B45 με 4 πυρηνες και καθολου L3, γιατι δεν εχει χασει τις ενδειξεις, αλλα αντιθετως απεκτησε ακομα μια, του 4ου πυρηνα;

Και πανε και σωστα, οπως και οταν ειναι κλειδωμενος.

Δημοσ.
Ερωτηση: Οταν ξεκλειδωνουν πυρηνες, δεν χανονται οι ενδειξεις της θερμοκρασιας;

Εμενα ο Athlon II X3 445 3,1 που εγινε B45 με 4 πυρηνες και καθολου L3, γιατι δεν εχει χασει τις ενδειξεις, αλλα αντιθετως απεκτησε ακομα μια, του 4ου πυρηνα;

Και πανε και σωστα, οπως και οταν ειναι κλειδωμενος.

Ξεκλειδωσε ο 445 ? ωραια νεα .. αρα εχει εναν 945 περιπου ;) :P

ευγε κι ειχα μια αμφιβολια οτι δεν ξεκλειδωνει ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι NADHC stepping εαν σε ενδιαφερει, παραγωγη αυγουστος 2010.

Αλλα στο θεμα το θερμοκρασιων τι λες; Γιατι εμενα τις δειχνει σωστα και στους 4 πυρηνες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...