Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αντε να δουμε.Good luck. :-D

Μολις απεκτησα ενα Phenom II X4 B45 3,1Ghz :-D :-D, αλλα δεν λεει καπου στο bios την L3.

Δεν εχω windows ακομη, οταν περασω θα κανω τεστ.

Δεν πειραξα τιποτε εκτος απο το ACC. Ουτε ρευματα ουτε τιποτα. :-)

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπον ο Athlon II X3 445 3,1Ghz "Nadhc AC", εγινε επιτυχως "Phenom II X4 B45 3,1Ghz", ωστοσο μαλλον Athlon II X4 εχει γινει γιατι δεν εμφανιζει L3 cache.

Δεν εδωσα παραπανω ρευμα, και ειναι φουλ σταθερος (δοκιμαστηκε OCCT Linpack).

Ωστοσο εχω προβλημα θερμοκρασιων @ full load με το ψυκτρακι του.

Quad core με 4GB ddr3 1600mhz ram, και μητρικη με 6 usb, 6 sata, amd 880g chipset, onboard HD4250 vga με ψηφιακη εξοδο και gigabit lan, ολα μαζι στα 209 ευρω. Δεν ηταν κι ασχημα, ε; :-)

Εγω σκοπευα να τον βαλω σε μια Thermalright Ultra 120 extreme ψυκτρα που μου περισσευει, η οποια ειναι συμβατη με το ΑΜ2.

Το ΑΜ3 ηξερα οτι εχει στα ιδια σημεια τις τρυπες, οποτε υπεθεσα οτι θα ηταν συμβατη.

Ελα μου ντε ομως μου οι ΑΜ3 μητρικες δεν εχουν το μεταλλικο backplate πισω απο τη cpu κι ετσι δεν μπορω να τη βιδωσω...:cry::cry::cry::cry:

Οποτε αν κανεις εχει κανα τετοιο περισσευουμενο ή καμια καμμενη AM2 ας ριξει ενα σφυριγμα ε!

Δημοσ.
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

O phenom x2 550 black edition λεει σαν επιλογη? διαβαζω οτι με καποιες μητρικες ξεκλειδωνει σε 4πυρηνο

Λεει αλλα ο 555 εχει απο οτι ξερω πολυ περισσοτερες επιτυχημενες προσπαθειες ξεκλειδωματος απο χρηστες.

Δημοσ.

Λοιπόν αφού έγινε η εγκατάσταση των windows είπα να δοκιμάσω το ξεκλείδωμα.

Και έχουμε πλήρη επιτυχία !!!!!!!!!!

O Phenom II X2 555 έγινε Phenom II X4 Β55............. με 4 cores και 8 mb (L1,L2 (2 mb) και L3(6 mb)) cache. Τώρα περισσότερα τις επόμενες μέρες (για σταθερότητα πιο πολύ).

Πάντως πολυ κρύοι είναι οι Phenom ....

Δημοσ.
Στην post screen τον εβγαλε Β55

στα windows χ2 555 ...

Αν στο bios τον βλεπει Β55 χ4 και τα windows τον βλεπουν χ2 555 ριξε ενα format,Μπορει να στρωσει.

Δημοσ.
Αν στο bios τον βλεπει Β55 χ4 και τα windows τον βλεπουν χ2 555 ριξε ενα format,Μπορει να στρωσει.

Θα το κοιταξω αυριο παλι

ειναι φρεσκοπερασμενα τα windows ;)

---------- Post added at 00:06 ---------- Previous post was at 00:05 ----------

Οχι δα, απο το msconfig κατι πρεπει να αλλαξει και θα τον δει μια χαρα.

?? λιγη βοηθεια ακομα ???

• Moderators
Δημοσ.
1) Run MSConfig, on the "Boot" tab, click the "Advanced Options" button and check the box labeled "Number of Processors" and set it to 4. Reboot. If it works, you're done.

Αυτο ;)

Δημοσ.

Τελικά και στο cpu-z το βγάζει Χ4 Β55 και στις πληροφορίες συστήματος

post-109042-129063136631_thumb.png

post-109042-129063136638_thumb.png

στα 3,8 το αφήνω τώρα ... δοκιμσα και στα 4 αλλά δεν ...

δεν είμαι και έμπειρος overclocker

Δημοσ.
Πόση τάση εφήρμοσες για τα 4GHz;

Μεσα απο το προγραμμα της μητρικης το εκανα

τωρα το κατεβασα στα 3,5 με +10% απο το bios που εχει επιλογες oc

και θα το αφησω εκει

γιατί όταν επιλέγω επανεκκίνηση απτα windows δεν κάνει ? εννοώ οτι κλείνουν τα windows και μετά βγάζει μπλε οθόνη και λέει χωρίς σήμα ...

(οθόνη τηλεόραση philps 23it by getitnow) hdmi συνδεδεμένο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...