Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Είναι σταθερός;

Μέχρι στιγμης καλα τα παει του έκανα ενα test με το everest 100% και οι 4 cores για λιγο βέβαια γιατι οι θερμοκρασιες απο 34-36 πηδηξαν στο 55- 60. Όταν λέμε ασταθες ρε παιδια τι θα μπορουσε να μου εμφανίσει δλδ. reboot και τετοια ? Πάντος απο 6.9 που ηταν στα windows η αξιολογηση του επεξεργαστη τώρα χ4 ειναι 7.3 στα 7.9 που ειναι το max. Και χωρίς L3 :PP

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι στιγμης καλα τα παει του έκανα ενα test με το everest 100% και οι 4 cores για λιγο βέβαια γιατι οι θερμοκρασιες απο 34-36 πηδηξαν στο 55- 60. Όταν λέμε ασταθες ρε παιδια τι θα μπορουσε να μου εμφανίσει δλδ. reboot και τετοια ? Πάντος απο 6.9 που ηταν στα windows η αξιολογηση του επεξεργαστη τώρα χ4 ειναι 7.3 στα 7.9 που ειναι το max. Και χωρίς L3 :PP

Μπλε οθονη θα ετρωγες αν για οποιοδηποτε λογο δεν ηταν σταθερο το συστημα.Απο την στιγμη παντως που εκανε boot ξεκλειδωτος μαλλον σταθερος πρεπει να ειναι.Την θερμοκρασια αυτη πως την ειδες?

Χωρις L3 γιατι?

off: 6,9 σου εδινε η αξιολογηση για τον χ3?Αξιοπιστη πολυ.Εμενα ο διπυρηνος Athlon επερνε 7,2.Οτι να' ναι.

Μπλε οθονη θα ετρωγες αν για οποιοδηποτε λογο δεν ηταν σταθερο το συστημα.Απο την στιγμη παντως που εκανε boot ξεκλειδωτος μαλλον σταθερος πρεπει να ειναι.Την θερμοκρασια αυτη πως την ειδες?

Χωρις L3 γιατι?

off: 6,9 σου εδινε η αξιολογηση για τον χ3?Αξιοπιστη πολυ.Εμενα ο διπυρηνος Athlon επερνε 7,2.Οτι να' ναι.

Την θερμοκρασια την βλέπω απο το everest κανονικά, την L3 δεν μου την εχει ξεκλειδώσει έλα μ ντε :P

6.9 όταν ηταν athlon ii X3 445 στα 3.1 (εργοστασιακή συχνότητα)

εσένα ποιος διπυρηνος ειναι και τι συχνοτητα?

Την θερμοκρασια την βλέπω απο το everest κανονικά, την L3 δεν μου την εχει ξεκλειδώσει έλα μ ντε :P

6.9 όταν ηταν athlon ii X3 445 στα 3.1 (εργοστασιακή συχνότητα)

εσένα ποιος διπυρηνος ειναι και τι συχνοτητα?

Οταν ξεκλειδωνει δεν μπορεις να δεις πλεον θερμοκρασιες.Εγω εχω ενα utility της μητρικης,οπως νομιζω και οι περισσοτεροι που τους ξεκλειδωνουν,και μου δειχνει μαλλον το case temp το οποιο ειναι περιπου κανα 10 βαθμους κατω απο την πραγματικη θερμοκρασια του επεξεργαστη.

Για την L3 μηπως εχει καμια επιλογη η μητρικη.Το ACC το εβαλες auto ή enable?

Εναν Athlon ii x2 στα 2,9 που ειχα επερνε 7,2.Ο 425 χ3 δεν ξερω ποσο επερνε γιατι απο το πρωτο boot τον ξεκλειδωσα.Δεν τον εχω δουλεψει ποτε ως χ3.Αυτη την αξιολογηση μην της δινεις σημασια.

Παιδιά μια απορία πριν κάνω την κίνηση ξεκλειδώματος ενός Phenom II X2 555.

Σε περίπτωση που τελικά δεν ξεκλειδώσουν οι πυρήνες τι γίνεται ???

1) Λειτουργει κανονικά ο επξεργαστής (με τους 2 , αφού δεν έχουν ξεκλειδώσει οι αλλοι 2)

2) Δεν λειτουργει πλέον και έχουμε θέμα ??? (αν ναι πως επανέρχεται σε κανονική λειτουργία??)

Thanks

άμα είναι ελλατωματικοί οι επιπλέον 2 στην χειρότερη να χρειαστείς κανένα clear cmos (βγάζεις δηλαδή την μπαταρία της μητρικής για λίγα δευτερόλεπτα όσο είναι κλειστό το σύστημα)...go for it άφοβα δεν είναι τίποτα!

1) Λειτουργει κανονικά ο επξεργαστής (με τους 2 , αφού δεν έχουν ξεκλειδώσει οι αλλοι 2)

2) Δεν λειτουργει πλέον και έχουμε θέμα ??? (αν ναι πως επανέρχεται σε κανονική λειτουργία??)

Thanks

αν δεν λειτουργησουν οι αλλοι 2 πυρηνες, στην καλυτερη θα ειναι ασταθες το πισι, στη χειροτερη δεν θα bootαρει. οποτε κανεις restart, μπαινεις bios, κλεινεις το ACC και ξαναξεκινας το πισι με τους 2 κανονικους πυρηνες.

αν δεν bootαρει με την πρωτη κανεις clear CMOS, που αναφερθηκε παραπανω και εισαι οκ!!

Thanks

Τι εκανες τελικα? Τον ξεκλειδωσες?

Τι εκανες τελικα? Τον ξεκλειδωσες?

Αύριο θα συναρμολογήσω το συστηματάκι και το Σ/Κ θα κάνω την προσπάθεια... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!!!!!

Παιδια χθες επαιξα λιγο με τον Χ2 555 με την asrock 870extreme3

μετα την αλλαγη του ucc σε enabled , φαινοταν Β55 Χ4 ... μετα απο εγκατασταση καποιων προγραμματων και τις απαραιτητες επανεκκινησεις στο cpu-z εβγαινε σαν Χ2 ...

θελει να πειραξω τασεις κτλ απο το bios ?

Παιδια χθες επαιξα λιγο με τον Χ2 555 με την asrock 870extreme3

μετα την αλλαγη του ucc σε enabled , φαινοταν Β55 Χ4 ... μετα απο εγκατασταση καποιων προγραμματων και τις απαραιτητες επανεκκινησεις στο cpu-z εβγαινε σαν Χ2 ...

θελει να πειραξω τασεις κτλ απο το bios ?

Που φαινοταν Β55 χ4?Στο bios?Τα windows πως τον βλεπουν?

Μια ερώτηση, είναι φυσιολογικό που ο 4ος πυρηνας μου δουλευει στο max ενώ οι αλλοι 3 πρώτοι σχετικά χαμηλά?? ειναι σαν να κανει την περισσοτερη δουλεια ο ξεκλείδομένος πυρήνας .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...