anrim27 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δοκιμασε να τσιμπησεις λιγο ρευμα μηπως και γινει τπτ. Δηλαδη?... Τι ακριβως να αλλαξω απο τα bios? (To pc ,οπως ειπα πριν,δουλευει κανονικα.Εχω κανει clear cmos. Το μονο θεμα ειναι πως να ενεργοποιησω,αν γινεται,τον τεταρτο πυρηνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ( ...το τι γίνεται αν είναι αρπαγμένος ο πυρήνας είναι κάπως φλου, σε άλλους δεν bootάρει ( λες να θέλει τον Μπουτάρη; ) σε άλλους δεν είναι stable σε τίποτα, σε άλλους δεν είναι stable @ x64. Πάντως δώσε και λίγο vcore μήπως έπαιζες με ελάχιστο πριν... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη?... Τι ακριβως να αλλαξω απο τα bios? (To pc ,οπως ειπα πριν,δουλευει κανονικα.Εχω κανει clear cmos. Το μονο θεμα ειναι πως να ενεργοποιησω,αν γινεται,τον τεταρτο πυρηνα) Να βαλεις την επιλογη vcore απο auto σε manual και να δωσεις την αμεσως επομενη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μπαααα........... τελικα με τιποτα δεν ανοιγει ο αλλος πυρηνας. Σας ευχαριστω παντως,πολυ,ολους! Εχει καποιος να μου προτεινει κατι για το πως μπορω να ενεργοποιησω την L3 cache μνημη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μπαααα...........τελικα με τιποτα δεν ανοιγει ο αλλος πυρηνας. Σας ευχαριστω παντως,πολυ,ολους! Εχει καποιος να μου προτεινει κατι για το πως μπορω να ενεργοποιησω την L3 cache μνημη? Δεν γίνεται σε αυτή τη μητρική... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρκεστείς στους 3 πυρήνες και να τους υπεροδηγήσεις. Αύξησε την τάση του επεξεργαστή στα 1.35 ή 1.40 Volts και ανέβαζε το bus από τα 200 που είναι τώρα σε 220 - 230 -250 κλπ όσο πάει. Άμα καταφέρεις και τον φτάσεις στα 3.4-3.5GHz με 3 πυρήνες στην πλειοψηφία των εφαρμογών θα είναι πιο γρήγορος από ότι 4πύρηνος με την L3 Cache στα 3.2 GHz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 κοιτα εδω μπορει να σε βοηθησει edit δεν εχω ιδεα απο amd !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 κοιτα εδω μπορει να σε βοηθησει Πολυ καλο!Δεν καταφερα κατι ομως..... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρκεστείς στους 3 πυρήνες και να τους υπεροδηγήσεις. Αύξησε την τάση του επεξεργαστή στα 1.35 ή 1.40 Volts και ανέβαζε το bus από τα 200 που είναι τώρα σε 220 - 230 -250 κλπ όσο πάει. Η ταση VDD voltage,απο τα bios,παει μεχρι 1.25V. Ειναι δυνατον ή αλλαζω καμια αλλη ταση απο την ταση που μου λες οτι πρεπει να την βαλω στα 1,35 ή 1,4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Η ταση VDD voltage,απο τα bios,παει μεχρι 1.25V. Ειναι δυνατον ή αλλαζω καμια αλλη ταση απο την ταση που μου λες οτι πρεπει να την βαλω στα 1,35 ή 1,4? Αποκλειεται.Manual και δεν δινει πανω απο 1,25V? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Το CPU Voltage (V) πρέπει να αυξήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Το CPU Voltage (V) πρέπει να αυξήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 κοιτα εδω μπορει να σε βοηθησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 κοιτα εδω μπορει να σε βοηθησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papabiris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παιδια εχω σκοπο να στησω ενα οικονομικο light gaming pcακι και εδω και λιγες μερες διαβαζα σχετικα πραματακια με το τι παιζει μαυτους x3 athlon. Απο οτι καταλαβα ειναι ενα θεμα τυχης λοιπον του να βρεις στην αγορα το καταλληλο athlonακι για να αυξηθουν οι πιθανοτητες να σου κατσει ενα 4ο core και ισως μια l3 cache. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι με ποιους χ3 αθλον θα εχω ελπιδες? πρεπει να περιοριστω στον 425? η κανουν και οι ανωτεροι του? Οσον αφορα το τσιπσετ οκ το 785 κανει την δουλεια αλλα αν βρω ενα μεταχειρισμενο Μ/Β (για να κρατησω το κοστος χαμηλα) με 790FX και το καταλληλο βιος θα εχω την δυνατοτητα core unlocking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papabiris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παιδια εχω σκοπο να στησω ενα οικονομικο light gaming pcακι και εδω και λιγες μερες διαβαζα σχετικα πραματακια με το τι παιζει μαυτους x3 athlon. Απο οτι καταλαβα ειναι ενα θεμα τυχης λοιπον του να βρεις στην αγορα το καταλληλο athlonακι για να αυξηθουν οι πιθανοτητες να σου κατσει ενα 4ο core και ισως μια l3 cache. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι με ποιους χ3 αθλον θα εχω ελπιδες? πρεπει να περιοριστω στον 425? η κανουν και οι ανωτεροι του? Οσον αφορα το τσιπσετ οκ το 785 κανει την δουλεια αλλα αν βρω ενα μεταχειρισμενο Μ/Β (για να κρατησω το κοστος χαμηλα) με 790FX και το καταλληλο βιος θα εχω την δυνατοτητα core unlocking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Τα SB είναι αυτά που προσφέρουν την δυνατότητα για unlock και είναι τα sb710 και sb750. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.