phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλές μητρικές παίζουν που έχουν τέτοια δυυνατότητα. Για τον επεξεργαστή, δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Ακόμα και να ξεκλειδώσει πυρήνας/cache, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σταθερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πολλές μητρικές παίζουν που έχουν τέτοια δυυνατότητα. Για τον επεξεργαστή, δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Ακόμα και να ξεκλειδώσει πυρήνας/cache, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σταθερός. Ωραία! Μπορείτε να μου προτείνετε μία τέτοια μητρική που να είναι value for money? Στα 70 περίπου ευρώ max και κατά προτίμηση να παίρνει ddr2.Aν δεν αξίζει,δεν πειράζει,πετάω τις μνήμες και πάω σε ddr3! ---------- Προσθήκη στις 19:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ---------- Εγώ έχω βρει αυτές: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528514 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526844 Γενικά θέλω ένα συστηματάκι να μου βγάλει 3 χρόνια,κυρίως για χρήση matlab, pspice, κατεβαστήρι 24ωρο και καμια hd movie! Αντε και καμια επεξεργασία video απο την καμερα μου με pinnacle! Καρτα γραφικών θα πάρω αργότερα.Και το θέμα είναι ότι τον χρειάζομαι επειγόντως.Σκέφτηκα αυτόν τον επεξεργαστή επειδή είναι value for money! Αλλιώς θα περίμενα να βγει ο bulldozer! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ φίλε μου έχω την asrock 785GMH 128 και έχω ξεκλειδώσει μόνο την l3 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος και είναι και στα χρήματα που θέλεις να ξοδέψεις άλλα παίρνει ddr3 μνήμες kai einai ayth http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=M3A785GMH/128M αλλά από ότι είδα για μνήμες ddr 2 είναι αυτή http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=A785GMH/128M σε γενικές γραμμές να έχει το εξής southbrdge 790-780-785 και το εξής northbridge 710-750 οποιοσδήποτε συνδυασμός είναι οκ περιμενε λιγο να γραψουνε και αλλοι φιλοι και μετα κανε τι θα κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αν αλλάξω μνήμες θα δω κάποια διαφορά? Και κάτι άλλο,η κάρτα γραφικών της mobo αυτής κανά pro το σηκώνει?Γενικά μου φαίνεται καλή επιλογή! Ελπίζω να μη βγαίνω offtopic,αλλιώς να μεταφερθεί το θέμα...Απλά δεν ήθελα να ανοίξω άλλο,επειδή θέλω το συγκεκριμένο cpu! Βρήκα και αυτή που μου φαίνεται πολύ καλή! http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200004922 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 η HD 4200 σε μια μετρια αναλυση θα στο σηκωσει το pro . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 εγώ σε μέτρια ανάλυσή έπαιζα το metin2.gr άνετα ( δεν λέμε στο κέντρο της πόλης εκεί γίνετε χαμός ) πάντως είναι μια από της καλύτερες ενσωματωμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αν αλλάξω μνήμες θα δω κάποια διαφορά? Και κάτι άλλο,η κάρτα γραφικών της mobo αυτής κανά pro το σηκώνει?Γενικά μου φαίνεται καλή επιλογή! Ελπίζω να μη βγαίνω offtopic,αλλιώς να μεταφερθεί το θέμα...Απλά δεν ήθελα να ανοίξω άλλο,επειδή θέλω το συγκεκριμένο cpu!Βρήκα και αυτή που μου φαίνεται πολύ καλή! http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200004922 Μιλήσαμε γι' αυτήν στις τελευταίες σελίδες. Την έχω. Ξεκλειδώνει επεξεργαστές, υποστηρίζει εξαπύρηνους, δίνει και 140W και κάνει και για καλό overclocking. Αλλά οι μνήμες σου δεν θα σε πάνε μακρυά. Εγώ την πήρα επειδή είχα ήδη 4GB καλές μνήμες DDR2 που στοίχιζαν περισσότερο από τη μητρική. Εσύ έχεις 2GB αργή μνήμη σε 3 τεμάχια που θα σου φάνε τις θέσεις και δεν θα δουλεύουν και σε DualChannel. Αν την πάρεις τελικά, βάλε άλλο 1GB και ταίριαξέ τες ώστε να έχεις σύνολο 3GB σε DualChannel (αν υποθέσουμε ότι τώρα έχεις 1GB + 512MB + 512MB). Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να πάρεις μητρική με DDR3 και αν υπάρχει μεγάλη οικονομική στενότητα μόνο 2GB μνήμη με δυνατότητα άλλων 2 αργότερα. Αυτό θα βγει 120 ευρώ περίπου. Μπορείς επίσης να υπεροδηγήσεις και τα ενσωματωμένα γραφικά και να κερδίσεις μέχρι και 50% σε απόδοση. Θέλει καλή ψύξη στο NorthBridge όμως γιατί ήδη ζεσταίνεται αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyspanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ακόμα ένας 445, έγινε Β45... 2 στα 3 έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyspanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ακόμα ένας 445, έγινε Β45... 2 στα 3 έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ακόμα ένας 445, έγινε Β45... 2 στα 3 έχω... Συλλογη τους κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ακόμα ένας 445, έγινε Β45... 2 στα 3 έχω... Συλλογη τους κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια εχω τον επεξεργαστη και την μητρικη που φαινεται στην υπογραφη. Μπηκα στα bios,εκανα Unlock CPU Core-->Enabled, Advanced Core Calibration-->Auto. αλλα μολις γινει επανεκκινιση(βγαινοντας απο τα bios),δεν μπορω να μπω στα windows. Μαυρη οθονη..... Τι αλλο πρεπει να αλλαξω? (για να λειτουργησει ξανα κανονικα πρεπει να κανω clear cmos) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 είσαι άτυχος μπες στο bios και με το f9 (μάλλον) κάνεις διαγραφή όλες τις ρυθμίσεις και έρχονται οι εργοστασιακές , πρέπει ο κλειδωμένος πυρήνας να είναι χαλασμένος κοιτά μόνο για την l3 cashe να ενεργοποιήσεις , αν είναι να πει και κάνας άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι αλλα αν ηταν 'χαλασμενος' οπως λες ο τεταρτος πυρηνας ετσι θα 'αντιδρουσε' το pc. Το λογικο δεν ειναι να ανοιγε κανονικα και να μην μπορουσα να δω τον τεταρτο πυρηνα(να συνεχισει δηλαδη να λειτουργει με τρεις)? Τωρα δεν ξεκιναει καθολου.(με αυτες τις ρυθμισεις εννοω,με deafult ρυθμισεις στα bios δουλευει κανονικα αλλα με τρεις πυρηνες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εμ γι' αυτο τον λενε χαλασμενο,διοτι δεν λειτουργει.Αν μπορεις να μπεις στο bios απενεργοποιησε παλι της δυο επιλογες που αλλαξες.Αν δεν μπεινει ουτε bios τοτε clear cmos.Δοκιμασε να τσιμπησεις λιγο ρευμα μηπως και γινει τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.