Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα που τους ξεκλείδωσα δεν δουλεύει το HWmonitor και οι θερμοκρασίες είναι κολημένες στους 27 C. Έχω την τελευταία έκδοση.To ΟCCT τα ίδια.. Πως να το κάνω stressing τώρα για να δω αν είναι σταθερός και θερμοκρασίες?

Πάντως η L3 cache δεν φαίνεται να έχει ξεκλειδώσει...

Άμα δεν κολλήσει, πάει να πει ότι είναι σταθερός! :Ρ

Θερμοκρασία της CPU μπορείς να δεις από το HWMonitor. Είναι η TMPIN1.

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι με τα temps έτσι γίνεται - πρέπει με everest να μπορείς να δεις cpu case temp όμως... ε;

μπα! Το δοκίμασα αλλά ούτε και αυτό. 26 C δείχνει που δεν είναι λογικό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμιά φορά κολλάνε τα temp readings αλλά μετα από restart φτιάχνουν και πάνε όλα στο 0 πάλι. Τώρα με τα τελευταία bios σχέδον όλες οι μητρικές έχουν την δυνατότητα να απενεργοποιούν ξεχωριστά τους πυρήνες σε περίπτωση που δεν λειτουργεί ένας. Μετά αφού βρεις τον χαλασμένο το κάνεις απλά disable και μετα αν και εφόσον δουλεύει έχεις την L3 Cache που κάνει αρκετά μεγάλη διαφορά. Δοκιμασμένο σε 2 Athlon II X3 425 και 445 με CACYC stepping.

Δημοσ.

Nα κάνω μια ερώτηση και εγώ επειδή δε μπορώ να διαβάσω όλο το thread.Θέλω να πάρω αυτόν τον επεξεργαστή και σκέφτομαι να το συνδυάσω με αυτή τη mobo!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528467

Μετράει???? Και όταν εννοείται να κάνω unlock τους πυρήνες, αν τα αφήσω όλα εργοστασιακά θα λειτουργεί με 2 ή 3 πυρήνες?

Δημοσ.

Ναι ρωτάω πρώτον αν μπορεί η συγκεκριμένη mobo να τον ξεκλειδώσει.Δεύτερον αν ναι,το σύστημα θα είναι σταθερό????

Δημοσ.
Nα κάνω μια ερώτηση και εγώ επειδή δε μπορώ να διαβάσω όλο το thread.Θέλω να πάρω αυτόν τον επεξεργαστή και σκέφτομαι να το συνδυάσω με αυτή τη mobo!

Μετράει???? Και όταν εννοείται να κάνω unlock τους πυρήνες, αν τα αφήσω όλα εργοστασιακά θα λειτουργεί με 2 ή 3 πυρήνες?

Καλύτερα όχι. Μπορεί να μην υστερεί από τις ανάλογες με chipset της AMD, αλλά δεν θα βρεις υποστήριξη αν κάτι πάει στραβά επειδή κανένας σχεδόν δεν χρησιμοποιεί πλέον NVIDIA σε AMD επεξεργαστές.

Βρες καλύτερα κάτι σε AMD 780 ή 785 chipset με SB710 ή SB750 Southbridge που μπορούν επιβεβαιωμένα να ξεκλειδώσουν πυρήνες κλπ.

Δημοσ.

η συγκεκριμενη μητρικη νομιζω δεν εχει δυνατοτητα για ξεκλειδωμα... ;)

---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:16 ----------

Καλύτερα όχι. Μπορεί να μην υστερεί από τις ανάλογες με chipset της AMD, αλλά δεν θα βρεις υποστήριξη αν κάτι πάει στραβά επειδή κανένας σχεδόν δεν χρησιμοποιεί πλέον NVIDIA σε AMD επεξεργαστές.

Βρες καλύτερα κάτι σε AMD 780 ή 785 chipset με SB710 ή SB750 Southbridge που μπορούν επιβεβαιωμένα να ξεκλειδώσουν πυρήνες κλπ.

μην ξεχνας και την φθηνη πλην τιμια 770...

την εχω και εγω αλλα χωρις τριπυρινο... :P:o

Δημοσ.

Καμία σχέση... Και η δικιά μου υποστηρίζει AM3 και 6πύρηνους. Δεν υπάρχει καμιά αρχιτεκτονική διαφορά.

Α ναι... Και το TDP είχε πάει στα 140W με τον παλιό 965. Τώρα δεν ξεπερνάνε τα 125W.

Δημοσ.

Αυτη η μητρικη δεν κανει.Δεν υποστιριζει το ξεκλειδωμα πυρηνων.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ θέλω να πάρω αυτόν τον επεξεργαστή και ψάχνω κατάλληλη mobo! Αυτή που μου λέτε δεν υπάρχει πουθενά!Υπάρχει κάποια άλλη μητρική που να την κάνει?? Και δεύτερον και σημαντικό!Πώς θα ξέρω ότι ο επεξεργαστής ξεκλειδώνει??

---------- Προσθήκη στις 19:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ----------

Επίσης έχω 3 dimm ddr2 στα 667 που πιάνουν συνολικά 2gb.Αξίζει να τα πετάξω και να πάρω μία mobo με ddr3??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...