tonyspanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Πέρνει 12cm ανεμιστήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Επιτέλους μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω κι εγώ τα καινούρια παιχνίδια Έφτιαξα ένα σύστημα για ένα φίλο με τον ATHLON II X3 435 και την GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H. Ξεκλείδωσε αμέσως με 4 πυρήνες και όλη την L3 Cache. Τον ανέβασα και στα 3.6GHz με λογική τάση, αλλά τον έβαλα τελικά στα 3.0GHz επειδή δεν βάλαμε κάποιο καλύτερο σύστημα ψύξης. Το ωραίο ήταν ότι κατέβασα και την τάση στο 1.25V και έτσι ήταν και πιο κρύος από τις προδιαγραφές. Δυστυχώς δεν είχα καιρό να τον τεστάρω στο δικό μου σύστημα, αφού μάλλον θα τον κρατούσα εγώ για "περαιτέρω εξερεύνηση". Τον παρέδωσα σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τα 3+ GHz τελικά έρχονται άκοπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τσέκαρες σταθερότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ρωτάς εμένα, από το Νοέμβριο τον έχω σταθερά στα 3105 (230 bus) με 1,275V. Στα 1,3V (default) πήγε μέχρι 3604 (bus speed 267), αλλά κόλλησε στο stress test. Στα 3510 (bus speed 260) πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τσέκαρες σταθερότητα; Εννοείται, αφού θα πήγαινε σε άλλον και το κύριο μέλημα ήταν να είναι σταθερός. Στα 3.6GHz με το IntelBurnTest ήταν σταθερός, αλλά έφτασε τους 65 βαθμούς. Κατέβασα μετά την τάση στο 1.25V και τη συχνότητα στα 3.0GHz και συνέχισα τα τεστ για μισή ώρα χωρίς να ξεπεράσει η θερμοκρασία τους 55 βαθμούς. Ήταν σταθερός βέβαια και στα τεστ και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows 7 και δεκάδων άλλων προγραμμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 @akisk, στον ahristo αναφερόμουν, εξάλλου εσένα σε είχα ρωτήσει παλιότερα :Ρ @ahristos, απλά επειδή είπες ότι δεν είχες καιρό για πολλά-πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 @ahristos, απλά επειδή είπες ότι δεν είχες καιρό για πολλά-πολλά Το πρώτο που έκανα πριν εγκαταστήσω καν τα Windows ήταν να τον ξεκλειδώσω και το πρώτο αφού τα εγκατέστησα ήταν να δω μέχρι που φτάνει και αν είναι σταθερός. Στην ανάγκη, θα του έλεγα να περιμένει καμιά μέρα ακόμα παρά να χάσω αυτό το σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 με ποιο προγραμμα τον κανετε overclock? μεσα απο το bios ή απο κανα άλλο tweak προγραμμα? θελω και εγώ να παιξω λίγο και να τον ανεβάσω απο τα 2,9 στα 3,1-3,2 τώρα που άλλαξα και ψύκτρα.! Και κάτι ακόμα : οταν είναι σε 100% load to core voltage ειναι στα 1,408 V, πολύ δεν είναι? ενώ σε idle είναι στα 1,038 V. (έχω τον Athlon II X3 435). Πόσο να τον ανεβάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέσω BIOS πάντα (σχεδόν) το overclocking. Ποια μητρική έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για stock δεν είναι και το ελάχιστο, δοκίμασε μέχρι που θα πάει με το συγκεκριμένο Herculess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέσω BIOS πάντα (σχεδόν) το overclocking. Ποια μητρική έχεις; έχω την gigabyte GA-770TA-UD3 . όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον 4ο πυρήνα, δεν έκανε "κάτι" απλά εμενε στο boot screen, είναι λογικό? σημαίνει οτι δεν ξεκλειδλωνει ή κάνω κάτι λάθος? Για stock δεν είναι και το ελάχιστο, δοκίμασε μέχρι που θα πάει με το συγκεκριμένο Herculess την τάση την βλέπουμε στο load ή στο idle? Γιατί αν είναι σε load πολύ μου φαίνεται το 1,4V. Μέχρι που να το πάω χωρίς να κάνω ζημιά? 1,55 θα αντέξει? Πάντος θερμοκρασίες έχω καλές, σε load 30 min με ΟCCT έχω μέγιστο 43 C. Οπα!!!!!!!! σαν να το ξεκλείδωσα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντα σε load μας ενδιαφέρουν οι τάσεις. Μέχρι 1.5 και με λογικά temps δεν έχεις να φοβάσαι. Αν ψάχνεσαι για τους δωρεάν πυρήνες, να δοκιμάζεις πάντα και 64bito stressing, για να είσαι βέβαιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντα σε load μας ενδιαφέρουν οι τάσεις. Μέχρι 1.5 και με λογικά temps δεν έχεις να φοβάσαι. Αν ψάχνεσαι για τους δωρεάν πυρήνες, να δοκιμάζεις πάντα και 64bito stressing, για να είσαι βέβαιος Τώρα που τους ξεκλείδωσα δεν δουλεύει το HWmonitor και οι θερμοκρασίες είναι κολημένες στους 27 C. Έχω την τελευταία έκδοση.To ΟCCT τα ίδια.. Πως να το κάνω stressing τώρα για να δω αν είναι σταθερός και θερμοκρασίες? Πάντως η L3 cache δεν φαίνεται να έχει ξεκλειδώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι με τα temps έτσι γίνεται - πρέπει με everest να μπορείς να δεις cpu case temp όμως... ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.