isixos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εχει 6 πυρινες αλλα 6 επιλογες γιαν κοιταξε καλητερα οι τρεις τελυτεοι συνδιασμοι πρεπει να ειν αι ενασ απο αυτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εχει 6 πυρινες αλλα 6 επιλογες γιαν κοιταξε καλητερα οι τρεις τελυτεοι συνδιασμοι πρεπει να ειν αι ενασ απο αυτους ακου,λεει 2core (on/off) 3core (on/off) 4core (on/off) 5core (on/off) 6core (on/off) μολις βαζω 3core on δε bootarei! κ δοκιμασα κ ολους τους αλλους συνδυασμους... καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 παίρνω σαν δεδομένο ότι έχεις τον Athlon II X3 425 όποτε έχεις τρεις πυρήνες που λειτουργούν και αυτό είναι σίγουρο αν και δεν έχω το mobo σου και δεν το ξέρω σίγουρα έχει επιλογή που ξεκλειδώνει και τους 4 πυρήνες ???? αν ναι από εκεί να ξεκινήσεις και να κάνεις επανεκκίνηση και χωρίς να μπεις στο λειτουργικό από το bios να δείχνει ότι έχεις τον AMD Phenom II X4 , αν δείχνει κάτι τέτοιο πας καλά , τώρα από εδώ και πέρα ψάχνεις να βρεις και να απενεργοποιήσεις τον ελαττωματικό πυρήνα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 παίρνω σαν δεδομένο ότι έχεις τον Athlon II X3 425 όποτε έχεις τρεις πυρήνες που λειτουργούν και αυτό είναι σίγουρο αν και δεν έχω το mobo σου και δεν το ξέρω σίγουρα έχει επιλογή που ξεκλειδώνει και τους 4 πυρήνες ???? αν ναι από εκεί να ξεκινήσεις και να κάνεις επανεκκίνηση και χωρίς να μπεις στο λειτουργικό από το bios να δείχνει ότι έχεις τον AMD Phenom II X4 , αν δείχνει κάτι τέτοιο πας καλά , τώρα από εδώ και πέρα ψάχνεις να βρεις και να απενεργοποιήσεις τον ελαττωματικό πυρήνα, αυτον εχω ναι.Λειτουργουν αψογα ναι. το mobo εχει επιλογη advanced core calibration. εχει επιλογη unleash poy τη βαζω στο on και μετα επιλεγω ποιος πυρηνες θελω. οταν βαζω και τον 3(ο 1 δε γινεται να απενεργοποιηθει)δεν κανει boot. Oταν βαζω μονο τον 2ο κανει Boot και εχω και l3 cache!δε συζηταω καν για 4ο... κουλο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 1o 2o και 4ο δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 1o 2o και 4ο δοκιμασες? ναι μεχρι και 1,2,6! τιποτα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 τι να πω δεν ξέρω σήκωσα τα πόδια δοκιμασες με ενα μονο στο on με την σειρα ολους ???1.2.3.4.5.6.κλπ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξεις ποιόν θα ενεργοποιήσεις, αλλά πόσους. Οπότε μπορεί ο 4ος να είναι καλός αλλά για να φτάσεις εκεί ενεργοποιεί και τον 3ο που πιθανώς να έχει πρόβλημα. Αλλά βλέπω και μια επιλογή AUTO στο Manual. Δεν κάνει τίποτα ε; Πάντως αυτή η μητρική δεν είναι για τέτοια πράγματα. Πες ότι τον ξεκλείδωνες τελείως, με την ασθενή μονάδα τροφοδοσίας 3+1 δε θα τολμούσες να κάνεις overclocking. Άστον τριπύρηνο χωρίς cache καλύτερα και ανέβασέ τον όσο μπορείς. Η καθαρή αύξηση συχνότητας άνετα ξεπερνάει τα πλεονεκτήματα της L3 cache και τον έναν πυρήνα παραπάνω στις περισσότερες εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξεις ποιόν θα ενεργοποιήσεις, αλλά πόσους. Οπότε μπορεί ο 4ος να είναι καλός αλλά για να φτάσεις εκεί ενεργοποιεί και τον 3ο που πιθανώς να έχει πρόβλημα.Αλλά βλέπω και μια επιλογή AUTO στο Manual. Δεν κάνει τίποτα ε; Πάντως αυτή η μητρική δεν είναι για τέτοια πράγματα. Πες ότι τον ξεκλείδωνες τελείως, με την ασθενή μονάδα τροφοδοσίας 3+1 δε θα τολμούσες να κάνεις overclocking. Άστον τριπύρηνο χωρίς cache καλύτερα και ανέβασέ τον όσο μπορείς. Η καθαρή αύξηση συχνότητας άνετα ξεπερνάει τα πλεονεκτήματα της L3 cache και τον έναν πυρήνα παραπάνω στις περισσότερες εφαρμογές. μαλλον αυτο που λες ειναι ελπιζω να διορθωθει στο μελλον με κανα bio0s update... στο auto δεν bootarei... τωρα τον εχω διπυρηνο ετσι για αλλαγη στα 3.67 με 1.5vcore με temp 66 μετα απο τεταρτακι linpack... καλυτερα 3πυρηνος στα 3.6 η να κανω κανα bench να συγκρινουμε? το Pc τοχω για games κυριως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε. Πάντως με τα 1.5V δεν θα αισθανόμουν άνετος. Σίγουρα θα φτάνει τα 3.4GHz με 1.4V. Εγώ εκεί θα το άφηνα για καθημερινή χρήση. Ο 3ος πυρήνας θα χρειαστεί στην επεξεργασία και ιδιαίτερα στην κωδικοποίηση βίντεο, ή αν παίζεις FSX και νομίζω και GTA4. Μπορεί επίσης να κάνει λίγο πιο γρήγορη την καθημερινή χρήση. Από 3 σε 4 πυρήνες δεν είδα καμιά διαφορά, αλλά από 2 σε 3 είχε περισσότερο αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δοκίμασε. Πάντως με τα 1.5V δεν θα αισθανόμουν άνετος. Σίγουρα θα φτάνει τα 3.4GHz με 1.4V. Εγώ εκεί θα το άφηνα για καθημερινή χρήση.Ο 3ος πυρήνας θα χρειαστεί στην επεξεργασία και ιδιαίτερα στην κωδικοποίηση βίντεο, ή αν παίζεις FSX και νομίζω και GTA4. Μπορεί επίσης να κάνει λίγο πιο γρήγορη την καθημερινή χρήση. Από 3 σε 4 πυρήνες δεν είδα καμιά διαφορά, αλλά από 2 σε 3 είχε περισσότερο αέρα. δε θα τον αφησω τοσο ψηλα δε μου δινει fps...τα 3.3 τα εχει με 1.3vcore εκει τον εχω συνηθως με temps γυρω στα 55 full load.... το gta το βαριεμαι και σπανια κανω καμια κωδικοποιηση..... με ποιο προγραμμα να benchαρω ετσι για περιεργεια να δουμε ποιος ειναι καλυτερος? thnx για την βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Φιλε ενα ειναι σιγουρο,οτι εχεις πετυχει πολυ μουφα κομματι.Να ξερεις οτι πιο πολυ αξιζει ο πυρηνα παρα η cache.Αστον τριπυρηνο και ανεβασε τον οσο παει ( οχι 1,5v που νομιζω οτι καπου διαβασα) περιπου στο 1,40-1,45v εισαι οκ.Αν ο επεξεργαστης ηταν να δουλεψει χ4 θα δουλευε με την μια.Εχω ακουσει παρα πολλους που παιδευτηκαν με bios update,αυξηση των volts και διαφορα αλλα δεν καταφεραν τιποτα.Αμα ειναι να σου ξεκλειδωσει θα ξεκλειδωσει με την μια.Να φανταστεις ο δικος μου 425 δεν εχει δουλεψει ουτε ενα sec χ3.Με το που εδεσα μητρικη επεξεργαστη και τα λοιπα,κατευθειαν del και ACC auto.Τον εχω τωρα 5 μηνες στα 3,5 και ολα οκ.Παιζει πολυ μεγαλο ρολο και η μητρικη.Γι' αυτο μην παιδευεσαι καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Φιλε ενα ειναι σιγουρο,οτι εχεις πετυχει πολυ μουφα κομματι.Να ξερεις οτι πιο πολυ αξιζει ο πυρηνα παρα η cache.Αστον τριπυρηνο και ανεβασε τον οσο παει ( οχι 1,5v που νομιζω οτι καπου διαβασα) περιπου στο 1,40-1,45v εισαι οκ.Αν ο επεξεργαστης ηταν να δουλεψει χ4 θα δουλευε με την μια.Εχω ακουσει παρα πολλους που παιδευτηκαν με bios update,αυξηση των volts και διαφορα αλλα δεν καταφεραν τιποτα.Αμα ειναι να σου ξεκλειδωσει θα ξεκλειδωσει με την μια.Να φανταστεις ο δικος μου 425 δεν εχει δουλεψει ουτε ενα sec χ3.Με το που εδεσα μητρικη επεξεργαστη και τα λοιπα,κατευθειαν del και ACC auto.Τον εχω τωρα 5 μηνες στα 3,5 και ολα οκ.Παιζει πολυ μεγαλο ρολο και η μητρικη.Γι' αυτο μην παιδευεσαι καθολου. ναι ρε συ ειμαι γκαντεμης τι να πω.... κ ειχα παρει κ τον τελευταιο cacyc να φανταστεις απο πλαισιο.... κ η μητρικη ειναι gtp.αυτο που λες θα κανω αν και πιστευω οτι αυτη φταιει που δε δουλευει χ3 με l3...με ποσo vcore τον εχεις στα 3.5? εχεις δοκιμασει για πανω απο 3.7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ..με ποσo vcore τον εχεις στα 3.5? εχεις δοκιμασει για πανω απο 3.7? Δεν τον πηγα πανω απο 3,5,βαρεθηκα τα occt.Τεσπα εμενα για τα 3,3 ηθελε 1,328 και στα 3,5 θελει 1,380.Μητρικη ASRock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δεν τον πηγα πανω απο 3,5,βαρεθηκα τα occt.Τεσπα εμενα για τα 3,3 ηθελε 1,328 και στα 3,5 θελει 1,380.Μητρικη ASRock. εγω τον πηγα κοντα στο 3.7 με 1.55 αλλα μετα για να ξεκολησει ηθελε τρελο ρευμα... κ δεν το προχωρησα.Μεχρι 1.7vcore με αφηνει η μητρικη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.