caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ...ναι, το "vid" στους AMD είναι πολύ "αβέρτο" - παίζουν και παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ...ναι, το "vid" στους AMD είναι πολύ "αβέρτο" - παίζουν και παρακάτω Ναι και σε ιδιους επεξεργαστες βλεπεις πολυ διαφορετικο vid.Ενος φιλου μου ο 425 ειχε 1,288.Οτι να'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εχω και εγω εναν 425 αλλα το CPUZ μου λεει οτι εχει πυρινα Rana και οταν τον ξεκλειδονω μου βγαζει μπλε οθονη καμια προταση??? τουλαχηστον να ενεργοποιησω την L3 cash εχω την asrock M3A785GMH/128M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Νέο κομμάτι για ένα γνωστό μισοάτυχος ... O 4ος πυρήνας δεν λειτουργεί αλλά τουλάχιστον έχουμε L3 Cache 6MB, κάτι είναι και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spira Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αμά αγοράσω τώρα υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να ξεκλειδώνει ο πυρήνας?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αμά αγοράσω τώρα υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να ξεκλειδώνει ο πυρήνας?????? Περιμενε λιγο καιρο να βγουνε οι καινουργιοι τετραπυρηνοι που με τον γνωστο τροπο ( απ' οτι λενε) θα ξεκλειδωνουν σε εξαπυρηνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 εσένα μάλλον μπορείς και κλειδώνεις τον προβληματικό πυρήνα , έμενα δεν έχει αυτήν την δυνατότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 τα κατάφερα και εγώ και ξεκλείδωσα την L3CASH σε ASRock785GMH128 με την νέα εκδοσή του bios 1,50 όσο για τον 4ο πυρήνα μάλλον είναι χαλασμένος αν βρω καμιά λύση θα το αναρτήσω και αν θέλει κάνεις να του περιγράψω τι έκανα ας το πει ... πάω να αναπαυτώ στις δάφνες μου :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 τα κατάφερα και εγώ και ξεκλείδωσα την L3CASH σε ASRock785GMH128 με την νέα εκδοσή του bios 1,50 όσο για τον 4ο πυρήνα μάλλον είναι χαλασμένος αν βρω καμιά λύση θα το αναρτήσω και αν θέλει κάνεις να του περιγράψω τι έκανα ας το πει ...πάω να αναπαυτώ στις δάφνες μου :lol::lol: isixos αν θες πες πως το εκανες γιατι κ γω εχω την asus m4a78lt-m le και δεν εχω καταφερει να ξεκλειδωσω τιποτα! Σ'ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 υπάρχει κ η επιλογή να διαβάσεις τις πρώτες σελίδες του thread!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 υπάρχει κ η επιλογή να διαβάσεις τις πρώτες σελίδες του thread!! πιστεψε με εχω διαβασει ολο το thread 3 φορες τουλαχιστον!!! εχω κανει 3 bios updates και τιποτα!!! με το τελευταιο εγινε το εξης κουλο:βαζω να λειτουργησει με 2 πυρηνες μια χαρα ολα εχω l3 cache ολα καλα!βαζω να λειτουργησει με 3 και δεν κανει post sto bios!!!! 3core χωρις cache η 2core με l3 cache???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 now u r talkin... #1 ποιόν σκληρό δίσκο έχεις? #2δοκίμασε όλους τους συνδυασμούς τριών cores,αν είναι ελλατωματικός ο 4ος αλλά όχι η L3 τουλάχιστον να έχεις αυτή! #3 δες τι λένε οι επιλογές στο βιος για L3 cache allocation απ'όσο θυμάμαι παίζει κάποιο ρόλο στο να έχεις λ3 όταν ο 4ος είναι προβληματικός... αυτά για αρχή... P.S : για εφαρμογές που δεν αξιοποιούν πολλούς πυρήνες καλύτερα dual με L3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 now u r talkin...#1 ποιόν σκληρό δίσκο έχεις? #2δοκίμασε όλους τους συνδυασμούς τριών cores,αν είναι ελλατωματικός ο 4ος αλλά όχι η L3 τουλάχιστον να έχεις αυτή! #3 δες τι λένε οι επιλογές στο βιος για L3 cache allocation απ'όσο θυμάμαι παίζει κάποιο ρόλο στο να έχεις λ3 όταν ο 4ος είναι προβληματικός... αυτά για αρχή... P.S : για εφαρμογές που δεν αξιοποιούν πολλούς πυρήνες καλύτερα dual με L3! Λοιπον, 1)σκληρο εχω αυτον WDC WD5000AAKS-00V1A0 αλλα γιατι? 2)δοκιμασα με ενεργοποιημενους τους 2 πρωτους κ εναλλαξ ενεργοποιημενους εναν εναν ολους τους αλλους μεχρι κ τον 6!!!δεν εγινε τιποτα 3)η επιλογη αυτη για allocation δε τη βλεπω πουθενα.... α και αυτη τη στιγμη τον εχω στα 3.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 1)μερικοί samsung ήθελαν firmware update με μερικά south bridge...κ unlocked cores! 2)μεχρι κ τον 6?ποιόν 6? 3)ξέχνα το,δεν έχει η μητρική σου...ή δεν το λέω εγώ καλά κ λεγεται κάπως αλλιώς!αν δεν έχει όντως,δεν πειράζει δεν φταίει αυτό! μου φαίνεται περίεργο να έχεις Λ3 με 2 cores κ με 3 που είναι κανονικά,να μην έχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 1)μερικοί samsung ήθελαν firmware update με μερικά south bridge...κ unlocked cores!2)μεχρι κ τον 6?ποιόν 6? 3)ξέχνα το,δεν έχει η μητρική σου...ή δεν το λέω εγώ καλά κ λεγεται κάπως αλλιώς!αν δεν έχει όντως,δεν πειράζει δεν φταίει αυτό! μου φαίνεται περίεργο να έχεις Λ3 με 2 cores κ με 3 που είναι κανονικά,να μην έχεις! 2)στην επιλογη activate cores εχει μεχρι 6 3)δεν εχει δε το βλεπω πουθενα.... 4)μπορει να ειναι κανα bug στο bios και να το φτιαξουν ετσι κ αλλιως βγαζουν καθε μηνα update! απο temps με 1.4vcore ειμαι 61 μετα απο λινπακ 15 λεπτα ειμαι οκ?εχω ψυκτρα xigmatek... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.