Evgenios1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γεια, πηρα εναν x3 252 (αν δε κανω λαθος) και μου βγηκε phenom (αυτο με τη l3 6mb). Το θεμα μου ειναι οτι οταν ενεργοποιω το πυρηνα (4το) τα windows αρχιζουν και κολλανε . Καμια βοηθεια, αν θελετε κατι παραπανω ρωτηστε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Απλά δεν είναι σταθερός με τον τέταρτο πυρήνα ξεκλείδωτο. Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Βασικα εινα super ο χ3. 70ευρω και τετια αποδοση wow! i love amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Απλά δεν είναι σταθερός με τον τέταρτο πυρήνα ξεκλείδωτο. Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Μπορει να εντοπισει ποιος ειναι ο προβληματικος πυρηνας, να τον κλειδωσει και να επωφεληθει απο την l3 cache. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλά ναι, εννοούσα πως δε μπορεί να κάνει κάτι με τον τέταρτο ενεργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μπορει να εντοπισει ποιος ειναι ο προβληματικος πυρηνας, να τον κλειδωσει και να επωφεληθει απο την l3 cache. Δεν γίνεται σε όλες τις μητρικές αυτό... Στην MSI που έχω το εφαρμόζει ανά πυρήνα, αλλά σε μια GIGABYTE που είχα το έκανε μόνο γενικά σε όλους. Μπορεί βέβαια να το άλλαξαν στην επόμενη έκδοση του BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ( δώσε κανένα επιπλέον ρεύμα - μπας και σταθεροποιηθεί, αλλιώς, αποχαιρέτα το, το core που χάνεις... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δεν γίνεται σε όλες τις μητρικές αυτό... Στην MSI που έχω το εφαρμόζει ανά πυρήνα, αλλά σε μια GIGABYTE που είχα το έκανε μόνο γενικά σε όλους. Μπορεί βέβαια να το άλλαξαν στην επόμενη έκδοση του BIOS. Και η δικια μου με το 1,50 που ειχε οταν την πηρα δεν ειχε λειτουργια για καθε πυρηνα ξεχωριστα.Στο 1,60 και στο 1,70 που εχω τωρα προσθεσανε.Οι πιο πολλες μητρικες το εχουν(και να μην το εχουν με ενα bios update θα το εχουν σιγουρα). ---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ---------- ( δώσε κανένα επιπλέον ρεύμα - μπας και σταθεροποιηθεί, αλλιώς, αποχαιρέτα το, το core που χάνεις... ) Μπα δεν γινεται τιποτα.Αν ειναι να δουλεψει θα δουλεψει.Το μονο που γινεται ειναι το κλειδωμα του ελλατωματικου πυρηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ναι σαφώς, απλά αν έχεις minimum vcore και είσαι X3 το πιθανότερο είναι ότι όταν γίνει Χ4 να στεγνώσει από ρεύμα το cpu. Γι' αυτό ένα γενναιόδωρο vcore (1.5) κρίνεται απαραίτητο πριν καταλήξουμε στο δυσμενές, μάλλον, συμπέρασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το 1.5V πάντως είναι δώρο άδωρο. Καταναλώνει πάρα πολύ εκεί. Μέχρι 1.4V παίζεται η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αλήθεια.. είναι τόσο σημαντική η διαφορά στο λογαριασμό της ΔΕΗ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 AHEM ... όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το φαντάστηκα.. Πάντως είναι και ψυχολογικό το θέμα (στο μεγαλύτερο βαθμό ίσως). Και μόνο στην ιδέα ότι καις παραπάνω χωρίς ανάλογο κέρδος, το ξανασκέφτεσαι (θαρρώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ψυχολογικό + temps, αν και ότι AMD έχω δοκιμάσει lately, με καλές aftermarket αερόψυκτρες, κρατιούνται μέσα στο thermal envelope ακόμα και με 1.55V... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Η AMD ειναι πολυ γεναιοδωρη με το ρευμα που δινει στους επεξεργαστες της. Να δωσεις 1,5v ειναι πολυ.Εμενα στα 2,7 ειχε 1,344.Τον εχω 3,4 με 1,328.Ασε που με 1,5 ο επεξεργαστης θα βραζει.Αλλα αφου λες(caution) οτι και με 1,55 κρατιουνται μεσα στα ορια, μονο για ψυχολογικους λογους τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.