Προς το περιεχόμενο

Athlon II X3 425 Unlocking

50EuroUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια, πηρα εναν x3 252 (αν δε κανω λαθος) και μου βγηκε phenom (αυτο με τη l3 6mb).

Το θεμα μου ειναι οτι οταν ενεργοποιω το πυρηνα (4το) τα windows αρχιζουν και κολλανε :-(. Καμια βοηθεια, αν θελετε κατι παραπανω ρωτηστε με.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 601
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Απλά δεν είναι σταθερός με τον τέταρτο πυρήνα ξεκλείδωτο. Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι.

Μπορει να εντοπισει ποιος ειναι ο προβληματικος πυρηνας, να τον κλειδωσει και να επωφεληθει απο την l3 cache.

Μπορει να εντοπισει ποιος ειναι ο προβληματικος πυρηνας, να τον κλειδωσει και να επωφεληθει απο την l3 cache.

Δεν γίνεται σε όλες τις μητρικές αυτό... Στην MSI που έχω το εφαρμόζει ανά πυρήνα, αλλά σε μια GIGABYTE που είχα το έκανε μόνο γενικά σε όλους. Μπορεί βέβαια να το άλλαξαν στην επόμενη έκδοση του BIOS.

Δεν γίνεται σε όλες τις μητρικές αυτό... Στην MSI που έχω το εφαρμόζει ανά πυρήνα, αλλά σε μια GIGABYTE που είχα το έκανε μόνο γενικά σε όλους. Μπορεί βέβαια να το άλλαξαν στην επόμενη έκδοση του BIOS.

Και η δικια μου με το 1,50 που ειχε οταν την πηρα δεν ειχε λειτουργια για καθε πυρηνα ξεχωριστα.Στο 1,60 και στο 1,70 που εχω τωρα προσθεσανε.Οι πιο πολλες μητρικες το εχουν(και να μην το εχουν με ενα bios update θα το εχουν σιγουρα).

---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ----------

( δώσε κανένα επιπλέον ρεύμα - μπας και σταθεροποιηθεί, αλλιώς, αποχαιρέτα το, το core που χάνεις... )

Μπα δεν γινεται τιποτα.Αν ειναι να δουλεψει θα δουλεψει.Το μονο που γινεται ειναι το κλειδωμα του ελλατωματικου πυρηνα.

Ναι σαφώς, απλά αν έχεις minimum vcore και είσαι X3 το πιθανότερο είναι ότι όταν γίνει Χ4 να στεγνώσει από ρεύμα το cpu. Γι' αυτό ένα γενναιόδωρο vcore (1.5) κρίνεται απαραίτητο πριν καταλήξουμε στο δυσμενές, μάλλον, συμπέρασμα...

Το φαντάστηκα..

Πάντως είναι και ψυχολογικό το θέμα (στο μεγαλύτερο βαθμό ίσως). Και μόνο στην ιδέα ότι καις παραπάνω χωρίς ανάλογο κέρδος, το ξανασκέφτεσαι (θαρρώ).

Η AMD ειναι πολυ γεναιοδωρη με το ρευμα που δινει στους επεξεργαστες της.

Να δωσεις 1,5v ειναι πολυ.Εμενα στα 2,7 ειχε 1,344.Τον εχω 3,4 με 1,328.Ασε που με 1,5 ο επεξεργαστης θα βραζει.Αλλα αφου λες(caution) οτι και με 1,55 κρατιουνται μεσα στα ορια, μονο για ψυχολογικους λογους τοτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...